Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 28
miti2004 spune:
country_gilr multa sanatate
!
nici eu nu am mai slabit, dar de azi mi-au venit rusii asa ca cred ca retin si apa. Insa tot asa, seara numai salate si fructe sau morcovi, ziua paine prajita cu unt, si doar putina ciocolata. In rest mai nimic.
Aaaa, si cafea si ceai fara zahar.
Ba ieri mi-am luat un capuccino glasse
ca mi-era pofta.
pupici si haideti fetelor, nu va lasati ! mai e asa putin pana la Craciun si Revelion ! trebuie sa aratam bine, sau macar sa ne simtim bine chiar daca nu se vad schimbari spectaculoase.
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
Luna75 spune:
Mariana,bine ai revenit printre noi.M-am distrat ca vrei sa te ultrapedepsesti,chiar nu are sens deoarece toate suntem in aceeasi barca si avem acelasi defect-ne place sa mancam.O dieta batuta in cuie e cel mai greu de tinut deoarece nu traim izolate,avem familii,copii,prieteni,lumea din jur mananca si automat poftele se
trezesc iar vointa se risipeste in secunde.
Cezarine,felicitari pentru kg.pierdute,si incearca cat de cat sa nu faci nici un exces pentru ca sa te stabilizezi la kg.pe care le ai acum
countrygirl,suna bine regimul Okinawa astept si eu detalii.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
kawaichan spune:
Buna la toate fetele
Imi cer scuze ca n-am mai scris, chiar in per. cand am intrat prima data erau putine mesaje noi si mi-am imaginat ca sunteti ocupate fiecare in timpul sapt si nu prea e activitate.Dupa aceea n-am mai deschis, in ideea ca o sa va anunt cand o sa am rezultate
MarianaTache,numele meu este Mihaela
Multumesc de urari,asemeni si tie !
Luna,nu fac nici un sport,m-am apucat doar de abdomene.
Am avut de curand o extrauterina tratata cu Metotrexat care inca nu a remis si de aceea nu pot face mare lucru dar am trecut de perioada grea si pot sa fac abdomene.Am pus 2,5 kg in perioada asta din cauza de stat in pat etc.De aceea,sapt trecuta, imediat cum m-am simtit mai bine mi-am propus sa slabesc cumva.
Eu am inceput sa ma ingras imediat dupa ce m-am casatorit,din cauza de obiceiuri in doi...sotul meu vine seara tarziu de la servici(aprox 21-22) iar eu pe la 16.Insemna ca mancam o tura cand veneam,plus ciugulit dupa,plus inca o tura cu el ca ne-am obisnuit sa mancam impreuna.E intr-adevar frumos sa papi in 2, sa te bucuri de o mancare bine gatita(in cazul nostru mancarurile romanesti sunt la mare rang, iar el e ff bucuros ca-i gatesc), dar treptat treptat am pus vreo 12 kg
Pana pe la 60 mai e cum mai e dar dupa aceea...
Si ca ma intrebai de mancarurile japoneze Luna,imi plac,dar la noi in familie main e mancarea romaneasca gatita acu de amandoi
Sotului meu ii plac la nebunie supele noastre,sarmmalele,mamaliga,orice i-as gati cu iz european e f incantat
si-i multumesc lui Dzeu ca eu n-as putea manca doar mancare japoneza tot timpul,e buna asa cand si cand pt o schimbare dar sa o gatesc zilnic n-as fi in stare...
Si sa va spun un pic despre `dieta` pe care o fac(de fapt nu am renuntat la nimic,decat ca incerc sa nu mai mananc seara dupa 7,si sa nu exagerez cu dulciurile,alt obicei in doi care a dus la ingrasare,doar a mea din pacate
).Pana acu am dat jos cam 7-800gr,dar nu vreau sa exagerez cu restrictiile ca sa slabesc mai repede,pt ca de fiecare data cand am facut vreo dieta din asta stricta am luat la loc kg slabite(ultima data vreo 5) spre marea mea disperare.Eu vreau sa gasesc in primul rand obiceiurile proaste in ceea ce priveste alimentatia si sa incep un alt mod de viata,mai sanatos.Nu ma gandesc sa renunt de tot la dulciuri,ci sa introduc treptat alimente mai usoare si mai sanatoase.Si pe cat posibil miscare.Cam asta e,v-am pupat,succes la toate si s-auzim numai de rezultate pozitive !
Moira spune:
Buna dimineata si o saptamana cu spor!
Am luat startul. Incep o noua dieta. Imi propun sa slabesc un kg sapamana asta. Sper sa ma tin pe pozitii si sa nu cedez la cine stie ce dulciuri si bunatati. Sunt interzise pana la Craciun!
Pupici si bafta
Moira
danitin spune:
Ciao, fetelor! Ieri seara am ajuns acasa devreme, pe la 19,00 - si m-am bagat putin in pat si am adormit. Dar logic ca Spiridusul meu nu a fost de acord cu aceasta retragere devreme a mamicii si m-a trezit dupa vreo jumatate de ora. Asa ca am avut o insomnie crunta, azi m-am trezit tarziu si cam ametita, nici de catarit nu m-am cantarit....
Vad ca nimeni nu are nici o idee legata de sauna....
Mariana, sa nu te prind ca te retragi, tocmai tu, colega mea de palier. Nu trebuie sa promiti nimic, poate ca tocmai angajamentele astea te descurajeaza. Incearca sa-ti trasezi niste idei de baza si respecta politica pasilor marunti! Gandeste-te care sunt obiceiurile care te fac sa te ingrasi si incearca incet incet sa renunti la ele. cat despre pedepse lasa ca nascoceste Luna ceva sadic, poate mai sadic decat porcusorul dar cu retrasul din grup nu sunt de acord. Tocmai de asta suntem aici ca sa ne sprijinim reciproc!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by miti2004
nici eu nu am mai slabit, dar de azi mi-au venit rusii asa ca cred ca retin si apa. Insa tot asa, seara numai salate si fructe sau morcovi, ziua paine prajita cu unt, si doar putina ciocolata. In rest mai nimic.
Ba ieri mi-am luat un capuccino glasseca mi-era pofta.
Adica asta mananci tu cat este ziua de lunga?!Nici macar un fel principal?
Nu stiu cum rezisti,bravoo!Dar ai grija de sanatatea ta

Sorina&Alexa
Sorina-Alexa spune:
Buna dimineata dragelor,
Vin si eu cu raportul:dim. cafea+santal mic de coacaze.La pranz:2 felii sunca praga+salata orientala si 2 mere.Apa:fara numar.
Moira,multa bafta!
Mariana,te intelegem,ca doar suntem colege de suferinta.
Cezarine,felicitari!!!
Pupici la toate slabutele,
Sorina&Alexa
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Sorina-Alexaquote:
Originally posted by miti2004
Insa tot asa, seara numai salate si fructe sau morcovi, ziua paine prajita cu unt, si doar putina ciocolata. In rest mai nimic.
Adica asta mananci tu cat este ziua de lunga?!Nici macar un fel principal?
Nu stiu cum rezisti,bravoo!Dar ai grija de sanatatea ta
Sorina&Alexa
De inteles !miti isi doreste sa aiba greutatea pe care o avea in perioada liceului.
miti,nu uita sa consumi carne,branzeturi,oua pentru ca ele sunt responsabile de producerea musculaturii,fara o musculatura frumoasa,armonioasa un corp slab nu isi are rostul.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
country girl spune:
Revenind la regimul stil Okinawa (zic asa pentru ca in general e cam occidentalizat din evidentul motiv ca nu gasesti in afara arhipelagului unele chestii alimentare), e bazat in mare parte pe consumul de orez, fructe (ananas, mai ales) si legume cat mai putin prelucrate, tofu si lapte de soia, de 2-3 ori pe saptamana peste (oceanic preferabil din cauza iodului)si ceai verde.
Boon, la ce-i bun ananasul stim cu toatele (topeste inclusiv celulita),iodul e super necesar pentru buna functionare a tiroidei. Acuma, la ei algele marine lucreaza si ele asupra tiroidei, d-aia cica nu-s recomandate celor care sufera dehiposau hipertiroidism.
Occidentalii care au incercat sa preia regimul l-au caracterizat "stiintific" ca fiind un regim bazat pe consumul unor alimente cu "densitate calorica redusa", care elimina in principal ceea ce deja stim cu toatele ca ar trebui sa mancam cat mai rar: paste, paine, carne grasa, peste gras, piza, dulciuri, prajituri, biscuiti, branzeturi grase, alune, nuci, unt, ulei etc etc
Ce am luat eu din tot programul Okinawa:
- mananc mai putin si mai diversificat; de ex. am inceput sa pun mancarea in boluri chinezesti: un bol de orez, un bol de sote de legume, o frigaruie de creveti sau de bucati de peste, un bol de salata de fructe
- mananc mai variat de la o masa la alta dar si in cadrul aceleiasi mese;
- mananc fructele crude si legumele cat mai putin prelucrate la foc mic;
- gatesc fara ulei, unt etc
- beau 2-3 cani de ceai verde si alte 5-6 pahare cu apa;
Ce n-am reusit inca este sa beau ceaiul fara zahar. Nu pot dom'le sa beau apa fiarta si atat!![]()
si Ilinca (10 septembrie 2005)