Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 14
ellej spune:
Luna, 
, multumesc, poate mai descopar vreo metoda de a ma pastra supla
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
ellej spune:
Luna, 
, multumesc, poate mai descopar vreo metoda de a ma pastra supla.
Mariana, ce sa zic, eu ma chinui dar rezultatele se vad ff greu. Si cand ma gandesc ca acum 5-10 ani puteam sa slabesc atat de usor! Nu trebuia decat sa mananc cu grija vreo 2-3 saptamani si kilogramele se duceau singure. Acum... ma gandesc ca daca n-as face toate aceste eforturi probabil m-as ingras, deci macar reusesc sa ma mentin si cine stie, sa mai dau jos in timp. Tin chiar si chestia cu orezul, desi nu prea cred in ea, dar incerc tot ce pot.
Eu va spun sincer ca nu cred ca n-am sa reusesc; si cand aveam 30 de kg in plus
nu-mi faceam griji, eram convinsa ca n-o sa raman asa. Poate sunt inconstienta, dar efectiv nu accept ca n-o sa mi revin. Sigur, pentru asta tre' sa ma chinui ![]()
Haideti sa mai ingrasam prcusorul!
olim spune:
salutare fetelor
ce rau ca nu a mers o zi dc
, dar asta e
eu am vrut sa ma apuc de o dieta si nu stiu de care, aveam ceva in care mancam o zi paste, o zi spanac, o zi orez, o zi carne, una fructe si alta de apa
, stiti de ce dieta zic.
Ca as vrea sa ma apuc de una serioasa.Dimineata manac doar fructe
, si la amiaz, mai vad eu ce fgasesc aici.
Am 82 de kile, dar nu-i de mirare ca fost sotul acasa 2 zile si marti seara am fost la restaurant
, o surpriza din partea lui, asa ca nu am putut sa il refuz.
O zi buna tuturor si astept sa imi spuneti daca stiti ce dieta e![]()
chiara.2005 spune:
Buna fetelor,
Va tot urmaresc si azi pentru ca mi-a aratat cantarul 2 kg in plus m-am hotarat sa ma inscriu pe listuta voastra. Ma primiti?
Dar sa stiti ca eu nu voi tine cure drastice din cauza ca inca alaptez, deci o voi lua asa mai incet.
Deci, situatia e cam asa: m-am ingrasat 25 de kg in sarcina, am iesit din spital dupa nastere cu doar 5 kg in minus, deci am ramas cu 20, din care s-au mai dus 7 pana acum dar cu cele doua de care va spuneam inca tot oscilez...cand in sus cand in jos.
Mi-e rusine sa va spun ca dimineata aveam 80 kg, dar tot va spun :)
Si sper ca de rusinea acelui porcusor pe care il acordati de acum inainte sa merg numai in jos cu kg.
Luna75 , te-as ruga daca ai putea sa imi trimiti si mie un profil din acela. Sunt berbec.
Chiara
kriss79 spune:
Luna, multumesc pt. descrierea zodiei!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
cezarine spune:
A trecut ceva timp de cand doar v-am urmarit din umbra...dar azi trebuie sa raportez noua greutate: 61.2! Kg se duc din ce in ce mai greu, desi mananc sanatos si merg de 6 ori pe saptamana la sala...dar nu-mi pierd speranta, de abia astept sa trec de pragul psihologic de 60 de kg.
Luna, eu sunt Gemeni, poate imi spune si mie vreo veste buna horoscopul, fiindca de la cantar prea mult trebuie sa astept...
Va pup pe toate si spor la slabit!
mariana tache spune:

Eu sunt dezamagita si nu mai inteleg deloc caile complicate ale slabitului!
In 3 zile de dieta am slabit doar un jum de kg!
si nu am mancat absolut nimic interzis!
Deci... mai am pana scap de porc! 
Fetelor, sa stiti ca m-am hotarat: imi iau bicicleta; azi am vrut sa ma duc dupa ea, dar a trebuit sa particip la o sedinta de bloc
si nu am mai ajuns!
Danitin, ai perfecta dreptate; daca o sa-mi iau bicicleta si n-o sa fac pe ea o sa am cele mai groaznice mustrari de constiinta; tocmai de aia o sa fac non-stop ![]()
Sa stii ca imi lipseste alergatul; dar nu pot sa alerg pe frig; am incercat si am crezut ca mor 3 zile de usturime de nas si gat. Evident, la primavara trec de la bitza la alergat.
Emisiunea ta e la un post local sau national?
Luna, de ce te-ai ingrasat? Nu ti se pare super nasol si stresant sa tot ai grija sa te mentii, nu cumva sa mananci ceva in plus ca se pune etc etc? Eu sper sa ma stabilizez odata cu kg ca ma oboseste lupta asta cu ele!
cezarine, mai ai un pic si iti atingi obiectivul! bravo!
Va
pe toate! Somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
LunaNoua spune:
Mariana
Imi pare bine ca te-ai decis sa iti iei bicicleta. Asta dovedeste ca esti dispusa sa faci orice. Pupici
Fetelor, multumesc de urari. Din pacate, ziua mea a trecut cu o saptamana intreaga de musafiri .. si de alea-alea .. mi-a si frica sa ma cantaresc maine.
Tine cineva dieta South Beach? Merge in post?
Eu am ratat de fiecare data luatul bobului de orez
La mine ziua incepe cand se trezeste printesa mea, care se trezeste flamanda, asa ca eu ii dau ei de papa, si cum ramane de la ea .. mananc si eu .. ca mi se pare pacat sa arunc mancarea ![]()
Cine tine boabele de orez... cum e ? Nu ne povestiti nimic?
Luna, nu ai putea trece langa numele nostru pe prima pagina si dieta, sau unealta de lupta contra kg? Ca sa vedem si noi cam ce da roade...
Eu am ajuns la 30 min de bicicleta eliptica ... (pe caresaptamana asta nu le-am facut... din motive de pune masa - scoala masa la musafici
), dar dupa 30 de min, deja muschii mi-s tepeni ... spatele ma doare..etc. Sper sa pot sa ajung la mai mult ... dar nu stiu unde gresesc ...
Pupici
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
danitin spune:
Ciao, fetelor!
La mine e simplu: greutate stationara, si ma bucur ca e asa pentru ca nu am avut timp de nimic. dar acum am primit niste bani pe care nu speram sa-i mai vad si am de gand sa-mi fac abonament la sauna si masaj. Cu atata rasfat poate ma abitionez. A propos, am un motiv in plus. Ieri m-am intalnit cu un fost iubit si cu nevasta-sa (fosta colega). A nascut un an dupa mine si acu arata bestial, super supla! Aasadar scorpionul se mobilizeaza!
Mariana - la un post local, si asta-i naspa: salariu mic, mult de lucru.
LunaNoua imi place ideea cu inscrisul dietei. La mine cred ca ar trebui scris neconventional....
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
ellej spune:
LunaNoua, eu tin cura de orez, maine ingurgitez 10. Am citit undeva o fraza care se potriveste perfect cu ce fac eu cu boabele astea: "ma rog unui dumnezeu in care nu cred".
Nu cred ca ma vor ajuta, dar le iau, ca cine stie![]()
S-aveti un WE placut!