Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Eu va urmaresc din umbraca nu am vesti..
Luna> idem si eu ca pussisi la prioritati(aproximativ) si la zodie:)
va pupacesc
succes la boabele alea de orez!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Brrrr, ce nasol arata acel porc in dreptul numelui meu! brrrr
Promit ca-i ultima data cand il mai incasez. Mai stau o zi; apoi ma cantaresc; presimt ca atunci scap de porc

Eu vin cu vesti bune; a trecut si ziua 2 de dieta fara sa calc pe bec. Nici ieri, nici azi nu am mancat decat dupa ora 12, cate o farfurie de branza cu smantana . Dimineata am baut 1/2 l ceai cu lamaie (fara zahar); acum servesc aceeasi chestie.
Sunt trista ca inca nu am bicicleta; hai sa va intreb ceva: ce ati face in locul meu? ati cumpara-o sau nu? si sa va zic situatia noastra: de 3 saptamani suntem fara venituri (motivele nu are rost sa vi le povestesc); promisiuni de job-uri avem, dar inca nu s-a concretizat nimic; acum stam pe economii; vreau bicicleta (e ieftina: 150 ron) dar parca am mustrari de constiinta. Sotu` zice sa mergem s-o luam; ce sa fac? voi ce ati alege?

LunaNoua, LA MULTI ANI! Sa ai sanatate, sa fii fericita si sa reusesti in lupta cu kg-ele!

ellej, eu te admir tare mult! nu stiu cum rezisti de atata timp sa tot mananci terciuri, ceaiuri, spiruline etc etc!

Mi-e dor de Ina!

pussi, succes in lupta ta pt a avea un bebe! sa stii ca noi purtam noroc doritoarelor de copilasi, asa ca stai pe-aproape!

kriss idem ca la pussi!

luna, pt tine o ca esti mereu atenta!

intreaga gashca!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mariana...de bicicleta am sapat si eu informatii...si am inteles ca e recomandata eliptica si nu bicicleta cu sha. Eu tocmai am cumparat una eliptica magnetica cu 5 mil de la Metro. Nu stiu ce sa iti zic ... din cate am citit, cele ieftine se strica repede ... Cu bugetul, vad ca stati rau ... imi pare rau ... aici nu te pot ajuta sa iei decizii.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

LunaNoua, hihihi, nici nu ma astept sa iei decizii in locul meu. Eram doar curioasa ce ar face alte persoane puse in situatia mea. Sa inteleg ca tu nu ai cumpara-o?!
Clar, bicicleta eliptica e mult mai eficienta; dar nu cred ca mi-ar place! La fel cum nu imi place nici steparul (am incercat).
Si zici ca astea ieftine se strica repede?

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidu75 spune:

Buna, cred ca ma inscriu la . de duminica mananc iar cat fulga. La haine nu se vede inca si nu m-am cantarit ca nu mai am timp dimineata, dar cred ca am pus iar 1-2 kg.Nu este corect sa la dau jos atat de greu si sa le pun atat de repede.
Nu mai reusesc sa intru pe net atat de des.Ma adoarme copilul, zic ca stau in pat langa ea sa-i dau exemplu si nu stiu care adoarme prima,cred ca eu.
Luna noua, La multi ani!
Pussi, bine ai venit in grup nu te stresa cu diete fi fresh pentru bb
si anunt daca achizitionez

Mergi la inceput

Ce inspaimantator! Nu a mers forumul toata ziua; nimeni nu a miscat nimic; parca a incremenit lumea pt o zi.
Brrrr.

Despre dieta: si ziua 3 a trecut cu suuces. Azi am servit ceai, zacusca, ciorba de legume (conopida, varza, ceapa, ardei), varza, mere.
Dimineata am sa ma cantaresc. Sigur scap de porc .

si somn usor! (sa nu dormiti iar o zi intreaga!)

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Sosesc si eu la raport putin suparata,ieri dimineata m-am cantarit si am un kg.in plus,stiu exact de unde a rasarit deci introduc si eu vreo 2-3 zile de ceai si iaurt iar de luni voi avea grija mai mare.
Mariana,daca esti sigura ca vei pedala zi de zi merita sa iti iei bicicleta.Bicicleta ta nu e ieftina deloc,doar daca o compari cu cea cumparata de LunaNoua.In general ,nici salile de fitness nu sunt dotate cu biciclete ultimul racnet si totusi sunt folosite ani de zile.
Se pare ca saptamana asta cu mici exceptii lumea a mancat foarte bine .Sper ca luni sa nu ninga cu bile si porci.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Pentru pussi si kriss79 - BALANTA

Silueta supla si gratioasa din tinerete tinde sa se implineasca la maturitate si sa se ingreuneze vizibil dupa patruzeci de ani. De vina sunt sedentarismul si incapacitatea de a rezista tentatiilor. In fata delicateselor, Balantele sunt, practic, fara aparare. Iar acestea le rasplatesc simpatia depunandu-se exact pe fese si coapse.

Dieta Intrucat au foarte mult simt estetic si vor din rasputeri sa placa, pana la urma vor consimti la unele restrictii. In primul rand, trebuie sa spuna adio zaharului si dulciurilor, care altereaza formele si predispun la diabet; de asemenea, si fainoaselor. Nici vorba de regimuri dure - tulburarea brutala a echilibrului le afecteaza sanatatea. Se pot axa pe zarzavaturi, peste si pui si, periodic, pot face cure de ceaiuri sau de fructe

Miscare Nu exista prea multe metode prin care poti convinge Balantele sa faca miscare. Totusi, fiindca s-au nascut cu ritmul in sange, salvarea ar putea sta in dans, aerobic, stretching, balet sau gimnastica ritmica. Uneori, merge si tenisul sau inotul. Compania este foarte importanta, iar ideal ar fi sa participe si partenerul.

Alte sugestii Doi-trei litri de apa pe zi sunt obligatorii: spala rinichii, fac tenul frumos si, mai ales, taie pofta de mancare. Periodic, se vor face cure de oligoelemente.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetelor!

Luna, e misto treaba cu zodiile. Eu sunt scorpion si pot spune ca cele scrise mi se potrivesc in proportie de 90%.
Mariana daca vrei pareri, eu nu as lua bicicleta. Cu toate ca s-ar putea ca primirea ei sa te ambitioneze, gandeste-te ca, mai ales ca stati rau cu banii, ai putea arde aceleasi calorii alergand - si nu costa nimic sau chiar cu faimoasele plimbari in ritm alert. Si inca ceva, daca o iei si nu te mobilizezi, nu te vei simtii vinovata?
Pussi cred ca nu exista o reteta clara cu slabitul si sarcina. Prioritatea ta trebuie sa fie sanatatea bebelului asa ca diete de slabit in sarcina, in nici un caz. Doar alimentatie sanatoasa care ii prinde bine si lui. Dupa cum spuneam reguli nu exista. Eu am slabit in timpul sarcinii 7 kg - se si minuna dr. si asta doar pentru ca nu mai mancam snacsuri, ciocolatele si tot felul de prostioare in schimb aveam o pofta de kefir si late sana de speriam colegii cu paharele goale - era plin cosul. Si tot asa, cu gandul la bebe am renuntat la mancatul haotic. Pranzul era pranz iar cina a decazut din statutul de masa principala a zilei. cat am alaptat - tot pe baza de regim sanatos pentru ca lapticul sa fie cat mai buna am mai scazut 3 kg. Dezastrul a venit dupa aceea....

Fetelor nu am cu ce ma lauda! Munces foarte mult si pur si simplu uit si de apa si de Lipostop iar cand ajung acasa prefer sa ma joc o ora cu Spiridusul decat sa merg la sala sau sa alerg. asa ca .... sunt chiar fercita ca stationez la 70,5. Tot incerc o mobilzare dar trec orele de nu le simt si realizez ca iar am sat la calc trei sfert de zi.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Luna75 multumesc frumos

PUSSI

Mergi la inceput