Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele, va multumesc din tot sufletul. Sunteti atat de dragute si sufletiste. Amely,Zenobia, Teodora, Liana, multumiri si multi pupici.
Amely simpatic este bebelusul tau. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el.
In legatura cu "am dormit sau n-am dormit azi-noapte?" cu rusine recunosc ca am dormit "ca o cizma" toata noaptea. Fericita, intr-adevar dar am dormit. Aveam un somn pe mine aseara, incepand cu ora 21.00.
Multi pupici

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

copiez de la odisee

'mneataaaaaaa... fete, am prima poza cu bb...m-am pierdut cand i-am auzit inimioara... simteam k ma sufoc de drag...ma uitam la puiu (sotu') si era transfigurat sunetul ala k un galop de calut e cel mai frumos!!
T mi-a zis k metoda calculatoarelor de pe net e f buna! chiar are 7 sapt si 4 zile! si 10 mm si..122 batai pe minut!

nu i-a placut k ma simt rau..ieri am vomat de 7 ori. a zis k dak se "impute treaba", sa sun pt ceva tratament pt greturi.
tb sa iau Elevit/Centrum materna, sa mananc orice, chiar si ardei iute (care citisem pe net k nu e tocmai bun) si ne vedem pe 15 nov.

Amely, ti-am zis eu k bb e bine, de ce nu asculti? imi pare rau k nu am putut sta de vorba..mi-a placut de sotul tau, era ...fericit! scuze k n-am raspuns la telefon, da' nu-l luasem cu mine.. pup!

lipsesc emoticoanele, da'...sunt FERICITAAAAAAAAAAAAA iar pt asta nu exista nici un emoticon..

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor,
Am fost azi dimineata la o noua runda de monitorizare la Elias. T saracutul fusese de garda , era terminat si dupa mine erau inca vreo 10 doamne pt monitorizare...alaltaseara am luat pregnyl deaorece aveam folicul de 25,4 si azi T mi-a zis ca nu s-a spart inca si sa mai iau un pregnyl; l-am luat si ma cam doare burtica in zona ovarului cu pricina, ce parere aveti voi?Trebuia sa merg maine la 9 la Elias sa ma vada la eco dar tre sa plecam din Buc asa ca imi voi face eco mainme in Tg. Mures unde vom innopta.Ma gandesc sa il sun pe T maine dupa eco sa ii zic ce si cum si daca s-a spart sa pun utrogestan 2 dimineata si 2 seara.Oricum eu stiu de la alte monitorizari ca intotdeauna s-au spart foliculii dar poate mai tarziu de aceea am si ciclu intre 28 - 32 zile. Astept sfaturi.
Pupici si spor la toate fetele!

Kora

Mergi la inceput

Noi am ramas aseara, aproape de ora 20:00 cabinetul era gol. Asa k am intrat si la iesire m-am intalnit cu Amely...alexia ink nu venise...o fi fost vremea de vina pt "aglomeratia" din cabinet? sau traficul cumplit, datorat vremii? k noi am facut 2 ore juma' pana la dr.

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Vine bebe !

Mergi la inceput

Unde sunteti voi toate tutunicile? Noi plecam doar maine din Buc. asa ca am sa ma duc maine la 9 la T la Elias. Mai vine cineva?

Kora

Mergi la inceput

Kora, sa aduci vesti bune! da' alexia pe un' umbla??? da-ne un semn, dak tot nu ne-am vazut la cabinet...

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Dragi Tutunici,
Am incercat sa ma detasez de forum dupa ultima esuare in proiectul bb care a fost acum o luna cand am simtit ca efectiv se darama totul in jurul meu. Dar, iata ca nu pot sta prea mult departe de voi.Sper sa ma iertati.
Am facut stimulare luna aceasta cu clomifen, de la care am avut stari foarte proaste - stari de greata si rau de zile mari. In fine, ieri am facut prima mea inseminare la Dr. Matei (care este o draguta) la CFR2. Pregnyl-ul il facusem cu o seara inainte, dar azi dimineata, prima zi dupa IA a constatat Tutu ca foliculi mei (unul de 20 mm, altul de 19mm)nu s-au spart. Ca si in cazul tau, Kora, mi-a mai dat un Pregnyl si maine dimineata la eco.

Kora, si eu am fost azi dimineata la Tutu la spital, mi-a placut cum ne-a bagat pe toate in cabinet. Fetelor, daca nu venea cu vestea proasta despre foliculii mei, sincer propuneam o poza de grup cu chilotii in vine in cabinetul lui Tutu.

Dilema mea si frica mare este: este posibil ca foliculii sa nu se sparga nici dupa 2 doze de Pregnyl 5000? Ce fac in cazul unei hiperstimulari ovariene? A mai avut cineva problema asta? Mi-e frica de mor fetelor ca ajung pe masa de taiere si mai ales acum in perioada in care pleaca el din tara.

Si felicit toate gravidutele, vechi si noi si ma bucur nespus de mult pentru toate: Amely, Raza, alexia, Kitty!

Mergi la inceput

Draga Diddy- care erai tu? Sa ne stim macar pt viitor!Eu am intrat chiar prima, mi-a placut si mie faza cu toate in cabinet,eu am iesit desculta de la el din camera cu ecograful si m-am incaltat langa voi toate acoloSi mie mi-a frica ca nu cumva sa nu se sparga foliculul meu ca alaltaseara era deja mare de 25,4 mm , dar eu stiu ca intotdeauna am ovulat insa uneori imi vine si la 29,30,31 sau chiar 32 zile ceea ce inseamna ca ovulatia e mai tarziu. Eu maine la ora 9 sunt la Elias.Si tu tot la 9? Ma doare ovarul si chiar burtica asa cam ca la menstruatie...sper ca e de bine. E prima data cand iau pregnyl si stimulare nu am facut niciodata pt ca nu era cazul.
Sper sa ne vedem maine ! Bafta!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Draga Kora,
te-am vazut cand te incaltai, eu eram e 3-a la rand.Si eu sunt la prima stimulare, la fel ca tine. Sigur ne vedem maine, si eu o sa ajung, poate putin inainte de 9 deorece la 10 am un examen.Pe mine nu ma doare burta, dar simt o greutate la ovare...vestea proasta este ca eu intotdeauna simt cand am ovulat (am niste intepaturi inconfundabile) dar acum...nik.

Mergi la inceput

Diddy- aha fata cea satena( spre blond ) cu par lung ?
Eu nu am facut stimulare cu Clostylbegit sau ovamit, nu am luat absolut nimic decat pregnyl, sunt f. stresata...vreau si eu sa ajung mai repede de 9 pt ca trebuie sa plecam din Buc. si pe vremea aceasta va fi greu drumul cu masina...Dr. T saracul fusese si de garda, ne-a luat pe toate pe banda rulanta, mie nu mi-a zis ce valori am doar sa fac injectia si sa vin maine. Nu fii ingrijorata ca traiesc pana la 5 zile si foliculii tai sigur se vor sparge si cu doi foliculi ai f multe sanse!
Pe maine !

Kora

Mergi la inceput