Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15
Raspunsuri - Pagina 16
Zenobia spune:
mda, eu cel mai gros l-am avut de 10.5 fara stimulare. Ma mai gandesc, nu'sh ce sa zic... Poate prima luna incerc, totusi, asa. Si apoi ma calmez, ca oricum se intoarce Tutu si imi zice el ce si cum. Oricum, spermograma ii fac. Nu scapa Sotul, adica
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
mihailescu teodora spune:
Sunt ff curioasa sa vedem cum stam cu spermograma!
O buna prietena de-a mea,s-a duscu sotul la spermo,toate bune si frumoase:normospermie.Era incepatoare in ,,ale interpretarilor''si-a luat-o de buna.Numai ca normospermia aia era o oligoteratozoospermie si verdictul lui Ancar a fost,,direct la inseminare''.E terminata.I-a dat o sacosa de medicamente pt.sot!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]
Zenobia spune:
Pai nu e chiar ingrozitor. Nu vezi ca inseminarea e deja ceva "normal" deja? Bine ca nu e FIV, doamne fereste. Iti urez noapte buna, ma duc sa ma culc pentru ca maine ma trezesc la 6 si ma intorc acasa seara. Cica sa fac copii la stilul asta...
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
E cooperant(sotu')in decizia de a-l duce la spermograma.Ca iubitul meu zice,,bine,o s-o facem,asa ca vrei tu,nu ca ti-o cere Tutunaru!''si eu i-l amenint:,,esti nebun,pai nu ma mai primeste la monitorizare luna viit fara rezulatul tau!!''.Cam amarit,dar,stii tu:,,daca-i musai,cu placere''.
Aseara eram asa suparata ca repetam din minut in minut:nu mai scapi,te duc la spermograma.saracul ...
Teodora
Noapte buna,ca si eu ma retrag.Sunt mai matinala 5:45.Si tre sa mai fac si neste bagaje ca plecam din Buc!
Teodora
Amely spune:
Kittysor, m-a emotionat profund vestea... Doamne, cat ma bucur pt. tine, fata draga!!! Iti doresc din tot sufletul cea mai usoara si frumoasa sarcina, si un bebe perfect, il meriti din plin scumpa mea, iar bucuria ta este si a mea!
Si sa nu le uiti nici pe fete, poate daca ne unim fortele, eu, tu, Raza, Alexia...le tragem pe toate dupa noi!
PS nu mai stiu... la Ioana ai baut cumva dupa mine?...
PPS la eco a fost super... nu va zic mai mult, am pus un link mai jos, "Poze cu bebe" daca vreti sa vedeti un omulet simpatic
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
12
Liana30 spune:
scuzati deranjul
vreau sa o felicit si eu pe kitty Felicitariiii iubita!!sa ai o sarcina usoara si un bebe minunat!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
marinar spune:
neata
Amely ma bucur ca sunteti bine, ai o minune de pui in burtik, asa arata si fata mea la 12 sapt. e minunat sa-i vezi manutzele, piciorushele, degetzelele....niste chestii minuscule, si dupa cateva saptamani sa ajungi sa te trezesti din somn din cauza loviturilor in burta- cele mai frumoase senzatii!!!
Raza, Alexia voua ce va fac mogaldetzele????
Laura bine ai revenit. scuza-ma ca nu ti-am urat asta de ieri dar de, sunt si eu burticoasa ratutita.
Kittisorule cum ai trecut peste ziua de ieri, coplesita de toate sentimentele posibile??????
eu mi-as fi scris in momentele alea pe frunte ca sunt gravi. acum ma uit ca a venit frigul si nu ma mai cupring gecile la burta, dar asa mandra sunt sa merg cu ea in vant....
Marina 28+
burtika
Amely,ce frumossssssssss.....Vreau si eu sa simt ce-ai simtit tu!!!Uffff...sper sa nu mai fie mult pina atunci.Abia astept sa mi se intimple si mie asa o minune!
Marina,de mult timp vreau sa-ti spun ca esti o graviduta tare seeeeexi..Mi-au placut f mult fotografiile tale cu burtika mare.Te-am vazut si in albumul de la mamici de ian-febr...Ffff draguta esti.
Alexia,Razanu ne spuneti nimic de bubulina din burtica?In mod sigur le-ati auzit inimioarele!
Kitty,cum ai dormit?Sau mai bine zis,ai dormit?Cred ca esti coplesita.
Doamne,se pare ca stimularile au facut minuni luna asta.Raza,Alexia,Kitty...
Va pup si va doresc o zi asa,ca sufletele voastre:frumoasa si calda!
Eu o sa intru duminica seara,probabil.Nu voi fi in Bucuresti.Aveti grija de voi si de minunile din burtici(pt gravidute) si pt restul dragutelor aspirante-concentrare maxima pe obiectivul BB.
Aaaaaaaa,nice,ziua de azi=z1.Tocmai mi-a venit.Asta-i viata!
Teodora
marinar spune:
Teodora merci mult de aprecieri. abea astept sa va vad pe toate asa...sexy, cum sunt eu acum.
Marina 28+
burtika