Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
KoraPop spune:
Diddy ai facut deja pregnylul? conteaza cand il facem ?ca eu l-am facut pe la 11 dimineata , nu am mai avut rabdare...
Kora
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Diddy spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
Diddy ai facut deja pregnylul? conteaza cand il facem ?ca eu l-am facut pe la 11 dimineata , nu am mai avut rabdare...
Kora
Da Kora, l-am facut imediat cum am iesit din cabinetul lui Tutu, pe la 8:30 la spital.Da, cred ca are importanta cand il faci, din cate stiu dupa Pregnyl ovulatia trebuie sa se declanseze intre 24-36 de ore. Da, eu eram acea satena cu parul spre blond.
![](amoras.gif)
Scuza ma, eu intelesesem ca si tu ai facut stimulare cu Clomifen. Pregnyl-ul din cate stiu (daca gresesc sa ma corecteze fetele) se da doar pentru spargerea foliculilor, el nu stimuleaza in nici un fel dezvoltarea lor.
![](albina.gif)
kitty_nic spune:
Dragi doamne,
Haideti sa vedem cand ne intalnim, unde nu cred ca mai este cazul sa discutam (Ioana, ne primesti?) si cine vine!
Deschid lista si astept inscrieri.
Am o singura rugaminte la voi, sa nu fie joi cand este ziua sotului meu si nu pot da curs intalnirii cu voi, fete dragi mie, desi tot la Ioana vom sarbatori si noi . SI cred ca totusi nici miercuri nu ar fi o zi prea potrivita, avand in vedere ca Mihaele si Gabriele ar putea fi ocupate cu alte sarbatoriri. Am zis, nu aruncati cu rosii.
Va pup si astept propuneri, lista lunga si "ceaiul Ioanei sa traiasca!".
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
Zenobia spune:
Io, io, io, ioooooooooo!!! Dar nici eu nu pot miercuri, si din pacate nici marti (decat dupa 8). In rest sunt libera. Hotarati cand vreti, nu stati dupa mine.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
KoraPop spune:
Diddy cum te simti de la pregnyl? Pe mine m-a lasat durerea de ovar, dar tot mai simt o jena , o durere vaga , sper sa se sparga pana maine. Ai dreptate cu Clomifenul, acesta se da pt cresterea foliculilor, mie nu mi-a dat ca si asa fara Clomifen in z13 crescuse destul avea 25,4 mm, cred ca pregnyl ne da T ca sa fie sigur ca se sparg, ca nu ajung sa se formeze chisturi. Noapte buna si ne vedem maine la spital!
Seara placuta tuturor!
Kora
lauravoinicu spune:
Kitty , ma bucur nespus pt tine , nici nu am cuvinte ..........BRAVO , FELICITARI , se ne iei si pe noi cu tine la odisee pe toate.
Amely, cred ca esti foarte fericita si ma bucur pt tine foarte mult
Diddy , nu ai cum sa faci hiperstimulare la numai doi foliculi , eu am facut 2 stimulari si de fiecare data am avut in jur de 30 de foliculi si nu am facut hiperstimulare decat o data , culmea chiar cand nu am facut pregnylul (nu mi-au dat voie sa il fac fiindca exista riscul hiperstimulari ), si in nici un caz nu te taie ...... stai linistita . Pregnylul se da pentru spargerea foliculilor si riscul hiperstimulari este cand se sparg foliculi .
Laura , bine ai revenit , frumoase poze ..... ca o printesa .....superba
Pup toate tutunicile.........
Diddy spune:
lauravoinicu, multumesc pentru lamuriri. Nu stiu de ce ma simt atunci asa de rau. S-a acentuat mai ales in seara asta - o stare de voma si de lesin de zile mari.
Poate ca pur si simplu ma incadrez in aia 2% care fac reactii adverse mai urate...
Kora, ne vedem maine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Kitty_nic scuza-ma pentru intarziere, dar nu am mai putut intra pe forum zilele astea, am avut si inca mai am multa treaba! Am modificat listuta si felicitari inca o data!!!
Cat despre vizita voastra, nici nu incape vorba, sigur ca va primesc cu draga inima. Ma bucur ca va place la mine si oricum trebuie sa bem ceai si dupa tine , poate o fi vrajit!!
Rezervarea s-a notat, pentru o cina romantica in trei!
(Voi doi si bebe mic)
Mihailescu_Teodora multumesc, o sa te sun!