Aspirante optimiste > 20 ani (10)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Neata'!Zenobia imi pare tare rau ca au venit uratii!Acum trebuie sa iti aduni fortele ptr perioada imediat urmatoare!
Si eu m-am trezit dimineata cu o mica durere de burtik si m-am dus la baie cu gandul ca au venit rushii dar de unde s-a rezolvat altfel,oricum eu inca ii astept avand in vedere ca nici un test nu se pozitiveaza!z34 va dati seama?cu ei poate nu mai vin deloc!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Corinuk luna asta suntem surori de bucurie sau de tristete.
Eu tot Z34

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Anca suntem in pom si pomul in aer!Ce se intampla?ptr rushii astia!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Mai nu stiu, dar o sa incep sa ma nelinistesc abia dupa ce ajung in Z37,ca si luna trecuta am patit la fel.OFFFFFFF.........

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Fetelor, va si va doresc o zi frumoasa, plina de optimism!

Sfatul meu: daca cm intarzie mai mult de o saptamana si testele nu se pozitiveaza, faceti beta-HCG din sange. Nu e placut dar e singura cale sigura pentru a afla din timp daca este vorba de sarcina sau nu. Citeam undeva ca testul din sange se pozitiveaza in ziua 11 dpo, la 95% dintre subiecti. Deci, cine nu are rabdare, se poate duce chiar in prima zi de intarziere sa-si faca testul din sange. In cateva ore primeste un raspuns clar si sigur!

Pentru toate fetele cu cm intarziat, sper sa fie !

Gabi

Mergi la inceput

Gabi pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata fetelor. Vad ca sunteti nitel cam psimiste azi, si poate vremea inchisa de afara e de vina. Asa ca vreau sa va fac o urare din tot sufletul meu, si anume VEDEA-V-AS GRAVIDUTE TOATE PANA LA CRACIUN IN FRUNTE CU MINE. Ce ziceti, va place urarea?
ANDRA, eu si Mychydutza am fost aseara pe mess dar undeva pe la ora 19. Eu am iesit cam pe la ora 20. Eu asa intru mereu seara.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Frumoasa urare si sunt deacord.
Tu ce faci?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Catty faina urarea ta....sa dea Dumnezeu sa ni se implineasaca visul cat mai curand...

Corinuk poate la tine e cu...ochisori,asteptam vesti bune de la tine...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dragelor am nevoie de o consultatie de specialitate: cum e cu TB si cu ovulatia??????? creste in preajma ovulatiei sau cum e? pls! eu pana acu n-am tinut seama de asta, am zis ca se rezolva altfel dar se vede ca nu.
trebuie un termometru special???????/ si de unde-l iau? pls

mihaela

Mergi la inceput