Aspirante optimiste > 20 ani (10)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Mychy, TB creste in perioada fertila. Mie dr de fam mi-a zis sa imi iau TB anala, in fiecare dimineata, imediat cum m-am trezit, inainte de a merge la baie sau de a face altceva. First thing in the morning! Imi notez in fiecare zi ce TB am...si asa imi dau seama cam dupa 2-3 luni care este perioada de ovulatie clara. Termometrul meu este unul normal....daca vrei tu unul electornic, iti poti lua.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Mychydutza, chestiunea sta in felul urmator:

ai nevoie de un termometru digital pe care il poti cumpara de la farmacie; temperatura o vei lua in fiecare dimineata (nu in alta perioada a zilei), inainte sa te scoli din pat, sa vorbesti, sa bei apa etc. adica imediat ce a sunat ceasul si te-ai trezit iti pui termometrul sub limba; piuie cand e gata, dureaza cam 10 secunde; este foarte important sa-ti iei temperatura la aceeasi ora, in fiecare zi, ceea ce inseamna ca si in week-end trebuie sa lasi ceasul sa sune si sa-ti masori temperatura. (Daca vrei sa fii foarte riguroasa, poti sa-ti iei termometru special pentru masurarea temperaturii bazale si sa-ti iei temperatura vaginal, dar eu zic ca este suficient de bun un termometru digital - costa 250.000 lei - si masurarea temperaturii oral este de asemenea ok - si totodata mai confortabil si mai igienic - cata vreme respecti cele spuse mai sus)

temperatura creste sustinut imediat dupa ovulatie; trebuie sa fie o crestere semnificativa, de cel putin 0.2 grade si sustinuta, adica trebuie sa ai cel putin 3 temperaturi crescute succesive pentru a sti sigur ca ai ovulat. Masurarea temperaturii bazale iti spune insa doar daca ai ovulat sau nu si nu te avertizeaza din timp. In unele cazuri fericite, chiar in ziua ovulatiei temperatura scade si atunci e bine sa ai contact sexual in acea zi.

pentru a sti perioada fertila, urmareste mucusul cervical si fa teste de ovulatie. Cand mucusul arata ca albusul de ou, atunci este perioada cea mai fertila; cand apare, este bine sa ai contact sexual - odata pe zi - pana la disparitia mucusului.

ovocitul traieste cam 12 pana la 24 de ore in cazul cel mai fericit, asa ca important este sa fie spermatozoizii acolo cu putin inainte sau imediat dupa ce ovulatia s-a produs. Degeaba mai ai contact sexual dupa ce temperatura bazala a crescut, slabe sanse sa mai iasa ceva. De aceea este foarte important sa-ti urmaresti toate semnele de fertilitate.

intra pe fertility.friend, fa-ti un cont acolo - e gratuit - si vei beneficia de grafice facute de program si o gramada de explicatii (in engleza). Tu trebuie doar sa introduci datele constant si corect.

probabil stiai o parte dintre cele expuse mai sus, dar eu am incercat sa dau informatii complete pentru ca sincronizarea este foarte importanta si cu cat ai contact sexual mai aproape de momentul ovulatiei cu atat sansele de conceptie sunt mai mari.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Heloo ce de lumeee baaaaaaii si ce timp naspa este afara!Mi-ar placea sa va dau o veste bunaaa dar momentan nu stiu nimic din ce se intampla cu mine!Stiu doar ca acum..mi-e tare foame si astept papik!
Asta nu este un semn de sarcina deoarece mie mi-e foame aproape intotdeauna!Va pup dulce
Astept II de la Gravitdutze!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Corinuk tot nici un semn?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Corinuk, te pup, succes desi nu inteleg de ce nu se pozitiveaza! As vrea asa mult sa vii la odisee!

8+
Bebelusul meu

Mergi la inceput

chiquitita te pup si sa dea Dd sa vin dupa tine la odisee!Momentan nici un semn de rishii!

Mergi la inceput

Corinuk hai ca putem...
Poate iesim noi invingatoare luna asta...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Anca sa te auda DD!Si sa mergem impreuna in odisee!

Mergi la inceput

la bb sa vina.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Fetele dragutzele, intru si eu, desi n-am mai scris de ceva timp (dar v-am urmarit), sa va urez sa vi se indeplineasca dorintza de a avea bebe.
Eu am intrerupt o vreme "proiectul bebe", din motive independente de mine iar acum nu ne mai protejam, deci reluam..."munca" pentru

Multifetele mele dragi.

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."

Eu si sotiorul meu iubit

Mergi la inceput