Aspirante optimiste > 20 ani (10)
Raspunsuri - Pagina 24
Zenobia spune:
Sa dea Domnul, la fel si tie. Pai si atunci testele astea ce mama ma-sii pazesc???
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
ancadragoman spune:
Am auzit atatea fete care au facut multe teste si toate negative cu toate ca era invers.
anca
poze nunta
corinuk spune:
Buna seara tuturor!chiquitita ce mai faci?ce face bbul?multe imbratisari
Zenobia imi pare rau ptr liniuta ta dar circula un sfat bun pe aici:pana nu vezi rosu nu renunta!
Eu ma gandesc z33 si inca nici un semn de rushii, asa intarziere mare am avut prin februarie dupa ce cu o luna inainte am avut o hemoragie ptr care mi-s-a dat tratament(am fost suspecta de o SEU dar s-a dovedit a fi fost o fistula de puroi pe exteriorul unei trompe)cel putin asa mi-a zis medicul!Oare ce o fii!Inca o noapte cu semnul intrebari??????????
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
mychydutza spune:
haideti fetelor...vreau si eu o veste buna de la voi. o gravidutza ceva? eu bantui pe forum la ora asta pt ca ......NU MAI SUPOOOOOOOOOOORT FOTBALUL ASTA!!!!!!!!!!!!!! cine m-a "blestemat" cu barbat microbist????????????????????????????????
va pup , noapte buna si ..........astept vesti. eu sunt ziua 22 ....asa ca mai am de asteptat..........poate e cu ochi! va pup
mihaela
mychydutza spune:
Anca, ai fost cumva la dr. pt chestia cu scolioza??????????
ziceai ca te duci.................
mihaela
Zenobia spune:
am vazut si roshu, deci s-a dus orice speranta. ma pregatesc pentru luna viitoare.
Anca, iti tin tie pumnii in continuare.
Va pup.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
Ioanatugs spune:
Zenobia..i-mi pare rau pentru luna asta! Dar nu fi trista, mergi inainte, ca doar asa putem spera!
ancadragoman spune:
Michi nu am mai ajuns la medic cu scolioza.
Zenobia imi pare rau ptr ziua 1.
Eu sunt Z 34 si nimic...
anca
poze nunta