Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 9
Bombonicaaaa spune:
Sal'tare fetelor ! Se vede ca e wk ,slabutza miscare
Merci de urari si Bruno !Mai fetelor mie parca nu-mi vine sa cred ca bebela mea are deja 10 luni,inca 2 si gata,a trecut anul si sarim si de categoria bebe Mi-e dor sa fie bebe mic,sa o tzin la pieptul meu (ca acum nu are stare sa stea) sa mai pape tzatzi ...dar cred ca m-am sonat
Azi cred ca ne sarbatorim in familie ca e si Ady acasa ,eventual iesim la un restaurant sa halim ceva ca la noi e tare frig si ploua ,sunt 0 C Poate ne bagam in jacuzzi sa ne incalzim si o luam si pe Jasmine sa se balaceasca ,macar acolo sa-si faca si ea de cap daca tot nu iesim undeva. L-am trimis pe tat'su acum sa-i cumpere fetei cadou si ceva bun si acum astept sa vad cu ce o veni acasa
Mirela i-mi pare tare rau sa aud ca nu te simtzi bine ca tot e ceva timp de cand esti cu problema asta ,dute si tu peste dr. ala si insista ,fa si tu urat la ei
Merg sa-mi mai pun o gura de cafea si mai stau prin zona .
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
Giova spune:
Lasa Denisa ca ii faci poze alta data. saracuta de ea, priobabil ca ai bazait-o tu cu pompita. Cine stie, nu i-a placut si si-a facut greata.
Marco nu sta, nu ma pot atinge de nasul lui. Pana acum nu am avut probleme cu mucisorii, dar doamne fereste ca nu stiu cum facem.
Bombo distractie faina azi. sa ne zici ce cadou i-a luat tati.
M-am uitat pe leaganul ala care sare, cica e pana la 12 kg. pai nu prea are rost sa-i mai cumpar, e scump si Marco are 10 kg.
Oricum noi avem la living, unde nu e usa, spatiu de 1,20 m, iar la celelalte usi sunt 90 cm. Ajunge? sau e mic? Asta in cazul in care ne decidem sa-i luam.
A plecat cu ultimul transport, pe azi am terminat. mai avem aici, doar strictul necesar, cateva oale, farfurii, haine, etc. Doamne cate se pot strange la casa omului.
Luni face rost de o dubita sa duca patutul si dulapul lui Marco, ca nu mai vrea sa-l demonteze.
A plecat vara-mea, marco doarme, dar sunt super fericita ca l-am dat pe topoganul ala mare. vara-mea il punea sus, iar eu il asteptam jos si el radea in gura mare. Nu am crezut ca-i place, credeam ca ii e frica. Uite ce baiat curajos am!!!
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
silvi_2005 spune:
Am avut si eu putin timp liber si am apucat sa va citesc.
Urez si eu La multi ani sarbatoritilor de astazi
:Bruno si Jasmine, sa creasca mari si sanatosi!!!
Denisa si eu patesc asa cu Alain de multe ori, Emma si-a facut greata de la apa care i-a ajuns in gatut.
Giova o sa te distrezi sigur fromos pe acolo si daca mai poti intrat pe net e chiar perfect.
Moni si eu trebui sa fac curatenie in dulapuri dar azi n-am reusit
Va las ca merg cu mama,Jean si bebe la Cora la cumparaturi, pupici la toata gasca.
maraki spune:
Miri-mik am primit cartea Merci mult
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
monica70 spune:
Am sosit si noi acasa!
Diana a mancat la mami ... sarmale si chiar i-au placut,cand s-a oprit mami - dupa doua imbucaturi - a strigat la ea un fel de "da-mi" Acum papa cereale si bodogane .S-a obosit prin deplasari,ca de obicei era tot timpul sus-jos
DENISA eu intotdeauna i-am dat picaturi,ser sau am bazait-o inainte de mancare,altfel risti sa i se faca greatza si vomita.
BOMBO distractie la jacuzzi!
GIOVA super ca s-a dat Marco pe tobogan Eu tot merg cu ea ,dar nu mai ajung
SILVI cumparaturi placute!
MARAKI tu treci la lecturat?
Eu dorm pe mine ,cred ca de la vremea asta innorata . Si mai am de trebaluit pe aici
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
maraki spune:
Scuze fetelor ca nici nu v-am salutat, a venit in invoire Giorgos dar din pacate a plecat la spital ca a avut doar cateva ore de stat acasa Tare grea este despartirea.... Am citit foarte putin,nu pot sa ma concentrez deocamdata
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
Ursoaica spune:
sera buna!
Am o durere de cappp!!!! de mooooooooorrrrrrrrrr!
Raisa doarme super ziua! Si muuuuuuuult!
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
szaboali spune:
am intrat un picut sa va salut si apoi plec sa ii fac baita la Iarina ca nu mai are stare sta cu tata-so in pat si se tot invarte si dezvarte si o mai tine si cu cap[ul in jos ...ce se mai distreaza ea...
Mirela eu sunt prin zona dar numai am citit in ultimul timp ca nu am putut sa scriu ca de cand nu mai doarme Iarina ca si mai demult nu mai pot face mai nimic ca numai tot plimbata ii tre si nu cu premergatorul ci tinuta de manute (si e o increzutaaaa...) si apoi joaca cata ii tre ca ma dor toate oasele dupa o tura de joaca.
Monica ma ca am lasat salteaua in jos?...ca nu am priceput?
Giova mai ai un pic si termini...asa e cu mutatul , eu numai dintr-o camera am strans si am avut o multime de lucruri.
Fetelor care isi fac ordine prin dulapuri...sa aveti spor...eu am facut chestia asta odata cu mutatul...
la mamici si puiuti.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
szaboali spune:
oooo...am uitat sa va spun ce a lucrat fata mea... i-am desfacut o cutie de Fagaras sa ii dau si mi-a luat doua lingurite si gata si a inceput sa se instrambe...ce rau m-am enervat si am zis ca o aranjez eu...m-am dus si i-am pasat un pic de usturoi si mi-a papat fata mea Fagarasul in doi timpi si trei miscari.
Acum chiar plec la
la toate...
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni