Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

bine ai venit, luminito! sa stai cat de mult printre noi:)

premergtor zici? mie mi s-a spus nu, domnul sot e inversunat impotriva, asa ca... chiar daca m-ar tenta sa-l vad ce avant si-ar lua... ramanem fara:)

fetelor, multumim de urari! la 8 luni, azi, raportam 9.320kg. lungime... nu stim. da suntem pitici:) durdulii:))da suntem veseli nevoie mare! azi mergem la petrecere cu oameni mari:) cu tort si flori si alea alea:))

care poate sa-mi explice de ce la 3 ore dupa ce-am facut o analiza de glicemie provocata am facut o cadere de glicemie de m-a luat batsu?

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminitacl spune:

si eu l-am pus in premergator pe andrei,si am observat ca a inceput sa mearga pe varfuri.dar imi convine ca pret de 10-15 min(ca mai mult nu sta)pot sa mai fac si eu ceva, ca altfel ar vrea sa stea numai in brate.

Mergi la inceput

nu mai tine vraja trebuie sa culc copilu`pa pe mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza,

LA MULTI ANI LUI JASMINE SI LUI BRUNO!
Luminitza- bine ai venit!
Moni- te inteleg cu triatul hainelor, am executat si eu, doar ca azi am de facut shopping de papa si curat.
Mirela- eu aseara am faebra 37,1 ar tot imi era rau ca ma dureau amindoua gleznele de m-a carat peste tot Dragos in spate si ma bombanea ca nu stau locului. A pus supozitor de febra sa pot sa iau medicamentele de articulatzii si acu is mai bine, pot sa calc si nu am febra.
Giova- spor la mutat si drum bun.
Fug ca s-a trezit "terorista' asera dupa baie cand i-am dat laptele, a facut pauza dupa 200ml si a inceput sa ma traga de nas si vroia sa ma zgaraie pe fata, clar o supara ceva ca ea nu face asa, si mamei la fel i-a facut cand a trecut ea la partea a 2-a de bibe.
Pupici si weekend placut!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bre da e cam mare pauza de WE.Noi suntem in plin proces de papat piure de legume,Diana se cearta amarnic cu Ghita si mai si plange la comanda,dar a papat tot pana la urma Chit ca omu' ... a latrat sui alte cele Gagica a dormit mai putin de o ora,asa ca ar fi indicat sa mai bage un somnic,macar o ora,inainte sa plecam la mami,ca altfel o fi ko
LUMINITZA a mea nu vrea cu nici un chip in bratze E independenta rau!
MIRI distractie placuta la petrecere!

Eu ma simt muuult mai usoara,am umplut o cutie mare si una mica,iar dulapurile mele nu mai dau acum pe dinafara In schimb la frate-meu in debara e de coma,cred ca face cu nervii cand vede ,jumate sunt numai hainele ramase mici de Diana acolo,asteptam sa mai apara in familie vreun

Dianei i-am dat azi un bibe cu suc de piersici,am cumparat o cutie cica 100% natural si i-a placut si asta (chiar ca era bun ) ,chit ca nu-i nici pe departe acru ca alea de grape sau mai ales de lamaie pe care le consuma ea.Mami ma tot critica ca de ce ii dau sucuri acre,dar in schimb ea i-ar da din alea din comertz pentru copii ,ca cica toata lumea le da, i-am zis ca nici vorba ,eu nu-i dau. Are timp cand creste sa bage toate chimicalele in ea .

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hai ca mai are putin de carat si mobila lui marco.
Noroc cu baietii de pe santier ca-l ajuta.
eu mai impachetez acum, ca marco e afara cu vara-mea. ce bine ca n-a mai plecat weekendul asta si sta sa ma ajute cu el.
Luminita eu nu am ramas cu kg in plus, dar oricum trebuie sa slabesc. mai ales ca vine iarna si mai punem cateva, vrand-nevrand.
Premergator: eu sunt contra. nici nu i-am luat, ne-a fost greu, dar uite ca incet-incet mergem singurei si mai scap si eu.
Denisa mersi mult.

Fete ca vine Clau si vede ca nu am facut nimic.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

am revenit.dar nu pt. mult timp. cat dorm copiii vostri ziua? La noi dureaza o ora adormitul si apoi dupa o jum de ora s-a sculat. si asta in reprize de vreo doua ori pe zi. pe la ora 7 seara sunt cam asade sot ce sa mai zic ....ne e dor de zilele de alta data:)...
glumesc. andrei e cel mai frumos lucru care ni se putea intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LUMINITZA si la noi e cam la fel cu adormitul ziua.Acum a adormit a doua oara,cum se trezeste plecam!
GIOVA cand plecati ca am uitat ? Dar oricum ai net si acolo,nu?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lumi al meu doarme in 2 reprize a cate 0 ora, o ora jumkate-2, depinde de el, si cat de liniste e in casa.
Moni plecam in 1 nov., acolo nu am net, doar la faculta la sor-mea. dar ti-e clar ca odata/zi, merg acolo sa vad ce mai ziceti.
Ca pe urma vin acasa si cine stie cand ne pun si noua RDS-ul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova- sa ne tzii la curent atunci.
Emma mai nou doarme 1h si un sfert dimineatza si 2hjumate-3 dupa amiaza, depinde de starea ei.
Acu' de dimineatza dupa ce papase o budina de 100 gr, am zis ca sa ii fac nasucul ca nu mai vroia papa, si dupa ce mi-a urlat 2 min ca vezi doamne ii trag cu popitza si ii pun picaturi, a dat afra, nu stiu cum si-a facut ea greata dar a dat afara si mie ciuda, ca era imbracat si f. fain ca s aii fa poze sis-a dus pe appa simbetei totsi pap asi haine bune de spalatr iara
Luni sper sa o duc la medic ca e asa cu nasul de 2 sapt,a fost mai rau si treb s aii treaca dar tot mai are o nara care o chinuei ca se infunda, plus ca nu stiu dc e de la canin starea asta a ei ciudata, cand happy cand nervoasa, ea nu era asa
a duc saii caut incaltari de stat prin casa cu prmergatorul ca scoate tot din picoare, adidasi sau ghetutze cu siret si scai si sa vad ce mai cumpar, ca ploua si nici afara nu o pot scoate
Acu' e mama cu ea sa o puna la nani si sa ii dea lapte
Maraki- ce vesti buen ne dai?
Moni-pupicei si spor la treaba!
Anas, Ursu si restul, unde sunteti, o zi buna!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput