Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ALI,te dadeam disparuta pe unde ai mai umblat?ce face scumpica ?
DENISA ,cum te mai simti?sper ca nu esti cu aspiratorul in mana
LUMI,dar ce lungan a fost bbelinul tau,52 cm,waw
bey dar pe nora-mea nu o fecilitati?????ca vin cu

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA ba am felicitat-o ,in urma,ca prima oara am fost chioara Cat mai e pana mergi la doctor,aproape o luna nu?
Eu tocmai am dus 2 sacose pline cu haine la frate-meu in debara ,noroc ca nu sta aici,doar doarme,hainele lui sunt la mami.Si cred ca mai umplu vreo 2 sacose Nu mai am loc aici Ma enervez si ma pun azi sa fac planul mobilei de dormitor cu muuuulte dulapuri,ca nu se mai poate asa!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

DIANA a adormit
Eu am probat pantaloni si fuste - deja am pus o sacosa deoparte numai cu cele care intra greu pe mine - desi am 55 kg,fatza de 52 kg inainte ,sau au ramas soldurile mai late,sau e inca mare!Asa ca nepotzelele si verisoarele mele vor beneficia de fuste si pantaloni si chiar de deux pieces,ca ce sa fac cu jachetele desperechiate? Si majoritatea sunt noi,mai ales cele cun fuste ,la cat le port eu! Oh,ce bine e,parca incep sa se mai lumineze dulapurile
Voi pe unde mai sunteti? Ca eu trec la sortat de bikinei ,ca evident si acolo e jale,nu-mi mai incape in orice

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Neata si de la Constanta!

Jasmine si Bruno!

Luminita, bine ai venit! Vrem poze cu Andreiul tau.

Moni, spor la aranjat dulapuri. Bai, ce m-a distrat Diana, ce fata face la Ghita proaspat tuns, zici ca nici nu l-a vazut vreodata.

Ana_M, sa stapaniti sanatosi masina.

Denisa, sanatate multa! Da' tu nici nu stai pe coada, lasa naibii aspiratorul ala in pace. Cred ca o s-o dai pe Emma si la echitatie, ca vad ca-i place.

Ursu, bafta la examen! Raisa e o frumoasa. Si ce-i mai face pisicii aleia...O cauta in urechii, o musca de coada, si pisa-pis nimic.

Anasol, in caz ca Davidutu avea probleme cu kkreala, vad ca ati gasit remediul. O dusca de ulei si gata.

Silvi. Stiu ce nasol e fara sotu' din dotare. Si apropo de neuron, desi nu-s blonda, al naibii sa fie daca stiu ce mai vroiam sa zic.

Va pup pe toate, merg sa vad de supa si sa ne pregatim de plimbare. E un soare pe aici (cu dintisori, dar merge).

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Jasmine si Bruno!!!
Profit si eu ca mi-a adormit cupilul, sotul e la ap. si am tras chiulul de la impachetat.
Ali eu te-am certat si pe urma a zis si Moni. De fapt nu te-am certat, doar ti-am zis, bine ai facut ca ai lasat-o jos, chiar daca e mai greu la pus in patut si ridicat. Eu stiu ca am dureri de spate...dar nu-mi permit sa-mi pice Marco din patut.
Luminita bine ati venit pe . Te trec pe lista, dar trebuie sa ai putina rabdare. sper sa gasesc un moment liber azi, daca nu maine.
Ana_m felicitari pt. noua masinuta!!!
Silvi ai dreptate. Cine stie ce vor pune smechereii astia pe pereti? Nici nu vreau sa ma gandesc.

Vad ca toata lumea in weekend e cu . Eu de azi dim. sunt la CM, dar tot e bine ca am comis-o, ca pe urma nu ne mai vede tati 17 zile.
Si ma bucur ca mi-a venit acum si nu pe miercuri, sa fiu pe avion si cu bebe si cu dureri.

Imi pare rau ca azi desi e cald, nu stiu daca marco va iesi afara. Nu vom avea timp de plimbarici. As fi chemat-o pe mama la noi, dar vine Silviu la ei in weekend si stiu ce mult asteapta sa stea cu el. ca saraca merge prin statii de autobuz sa-l vada cand pleaca de la scoala spre casa. Doamne ce greu ii e. de fiecare data , cand vb. cu ea despre el. Sper sa-si revina, sa nu se distruga. I-am zis sa ia ceva vitamine sa o intareasca, ca sa treaca mai usor peste hopul asta.

, spor la treburi. eu merg la impachetat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminitacl spune:

as pune poze cu placere dar nu stiu cum .sunht incepatoARe in ale netului

Mergi la inceput

doamnelor e belea cu garderoba de iarna.eu am ramas cu vreo 10kg in plus si nu stiu cu ce sa ma mai imbrac. am dulapurile pline cu lucruri care nu ma mai incap dar nici nu ma indur sa le dau.

Mergi la inceput

ce parere aveti despre premergator? ca am citit o gramada de articole si pro si contra

Mergi la inceput

LUMINITZA eu nu i-am luat premergator,e un pic mai greu fara,ca n-are chef sa stea doar in tzarc,mai trebuie plimbata de manutze,iar daca o las pe jos merge peste tot in patru labe si se ridica pe langa mobila,trebuie sa fii tot cu ochii pe ea. dar cica deformeaza mersul bla bla ... Ma rog,eu cunosc o multime care i-au pus in premergator si n-au nimic.
Cat despre haine,tocmai ma pregateam sa le bag in cutie (cred ca imi trebuie vreo trei sau una imensa) si sa fac pachet pentru posta.Negociez cu frate-meu sa le duca el luni la posta.Si eu ma despart greu de lucruri (racoaica ce mai!) dar cand stiu cui le dau si ce bine le pica ... ma simt mai bine! Acum le dau unei nepotzele din Bihor, care are 15 ani (are cam silueta mea) si o duc foarte greu,iar maica-sa (sotzia lui varu-meu) a ajuns la 50 de kg deci si ei ii vor pica bine! Ca matusa-mea a facut apoplexie,sunt cu pampersul dupa ea ,varu-meu de cand s-a intors din Spania nu si-a gasit de lucru in zona ,e jale. Asa ca am pus la gramada,haine de toate genurile,incaltzaminte,posete ca si cele mai vechi le pot purta la munca,la tzara sunt ok prin curte .
Noi plecam la mami ca e ziua ei azi. Merg sa termin cu impachetatul ,deja sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

LUMINATACL eu am ramas cu 10 gk acre incep usor sa scada deja intru in pantoloni dar cam tipa pe mine ; cat despre net calc eu eram varza la inceput dar cu ajutor sunt ok acum sotul meu a ramas uimit si o fata de aici m a invatatcuscra sa traiasca; si premergatorul apropo eu amndoi copii i am pus pe stef de la 6 luni jumate acum tu faci cum crezi

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput