Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello, dar ati postat ceva nu glume, de o ora citesc ...
Luminita bine ai venit!!
fetelor vad ca ati avut dicutii interzise sub 16 ani dar la sfarsit de sapta,mana se intelege....
Sper ca am retinut ce am citit ca imi e cam varza creierasul, nu stiu ce am dar de vreo 2 zile ma trezesc f obosita.
Denisa, sanatate multa tie si pupicei Emme, sa scape cu dintii cat mai repede.
Maraki, pupicei de la noi, lasa-le in colo de rude(apropo dar cate sunt pana la urma ca mie mi s-au parut f multeeeee) pupicei lui Angelo si sanatate sotului tau, simpatic catel aveti
Mirelus, eu tot astept sa ajungi la medic.
Moni vad ca tu bati recordul deeficienta la toate pupicei pt Dia.
Giova cred ca va iesii frumoasa camera lui <Marco, lasa ca mai creste el putin si isi alege el ce vrea, poate te trezesti cu postere cu Metalica si gagici..... asa ca lasa ursuletul sa stea linistit acolo ca nu va avea el sedere lunga cu generatia asta...

Mergi la inceput

Anasol, am inteles ca David a baut uleiul de masaj, nu cred ca e ceva grav, poate putin efect laxativ...
Ioana, pupicei si la multi ani cu intarziere.
Miri, spor la treaba cu viitoarea carte, te-ai apucat de ea?
Cosmi vacanta placuta !
Ursulino, spor la invatat.M bucur ca raisa e cumintica, am vazut filmulete, e o dulceata de fata care se stie alinta, pupici ei ca-i scumpa foc.
March, bafta cu alaptatul si cu sticluta, bine au zis fetele sa-i dai formula seara ca-i mai hranitoare si o ii va tine de foame pana dimineata.
cam atat imi amintesc, sigur am omis eu ceva dar ma scuzati ca sunt blomda chiar daca sunt vopsita, de la o vreme chiar te identifici cu noua personalitateglumesc
Ma bucur ca va placut testul de personalitate si eu am 36 la el, am incerc sa-l refac si mi-a iesit 39...de femeie matura ca batrana in nici un caz, pana la 80 nu o sa ma vad.Noi suntem bine, au venit si parintii mei si la pranz mergem la masa la Rodica(soacra mea) se intalneste tot fanilionul...pt Jean.Incerc sa nu ma gamdesc prea mult la asta ca ma apuca da incerc sa fiu "barbata". O sa mai intru prin zona, nu stiu exact cand dar ...tin aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI lasa ca pana o fi plecat Jean ramai cu noi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Moni, la asta ma si gandeam, bine ca macar sunt acasuta la mine si am tot ce vreau, inclusiv DC-ul
Va pup si va doresc o zi buna, http://www.fetesibaieti.ro/noua_generatie.html

Mergi la inceput

Diana a papat tot piureul si acu sa vedetzi ce vorbareatza e "a-mama si a-dada" si partzaie din buzeeeee ,mor de ciuda ca-s descarcate bateriile,am uitat aseara sa le incarc
Si am facut ordine in sertarul de la birou,cel cu rechizite ,mai ce i-a mai placut,ma privea din tzarc si comenta de zor
Cred ca o iau cu mine sa fac ordine si la haine ca si cu alea ii place sa ma vada lucrand,eventual ii dau si ei iar ciorapii

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutareee,...ati scris nu gluma,am citit tot der sa vedem ce am mai ramas in mintea mea cam obosita momentan
Vad ca aseara a fost seara
Si noi suntem bine,papam bine,ne jucam mult, nu mai vrea sa doarma asa de mult ziua ...cu dormea ea,se ridica mai rapid din fundic in genunchi ,cred ca ne viziteaza ceva dintisori ca ii cam curg belele dar nu face urat si cam atat.
Apa pentru laptic si eu o fierb si am topt timpul pe aragaz.
Ursulino am vazut-o pe Raisa cum o cauta pe Laika in urechi si cum o tine de coada ,bine ca a inceput sa pape bine...bafta la invatat.
Toanca felicitari pentru dintisori...aveti multi nu gluma ...si noi numai 2
Dana_Ene multa sanatate si
Biancas sanatate lui Sandra
miri_mik pai in alea trei luni mergeti si voi la hotel
Maraki inca nu ai vesti de la dr.? sper sa fie bune...
Ana_m felicitari pentru masina si sa o stapaniti sanatosi.
marchplayer bine ca a papat Ioana si laptic praf...ai sa vezi ca nu e chiar asa de greu si obositor...ce putin pentru mine nu e...ai sa te obisnuiesti.
Denisa multa sanatate, sa te faci bine repede am vazut-o si pe Emma cea scumpicae tare dragalasa.
Monica am vazut-o si pe Dia cum nu l-a recunoscut pe tata, cum se joaca cu papusica
Cam atat imi mai aduc aminte sper ca nu am mai uitat ceva.
Anasebe,Bombo,Silvi,Mirela,Andiaroro,Anda,Deea,Anasol,Cosmi,Giova si restul mamicilor

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Luminita bine ai venit sa-ti traiasca bebeul.
La multi ani sarbatoiritilor din zilele trecute si sarbatoritilor de astaziBRUNO si JASMYNE

Apropo de lasatul patutului mai jos, nu mai retin care m-a "certat" l-am lasat jos si acum e mai greu de ridicat dar reusim noi cumva cu chiu cu vai.

Plec ca s-a trezit bubulina si tre sa pape ca tot imi povesteste ea ceva ,de ale ei dar cam asta imi zice.Poate mai intru...

Un we excelent sa aveti.

ma mamici si bebici.

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI PT BRUNO SI JASMYNE,SA CRESTETI MARI SI SANATOSI PUILOR !!!!MULTI LA NORA
SILVI,vorba lui moni,fii fara grija ca ramai pe maini bune.cat despre doctor sunt disperata deja.am ajuns sa doresc operatia,ca nu mai pot.ieri ma durea tot piciorul,in afara de zona cu pricina si in sus spre mijloc.nu mai zic cat supureaza...iau antibiotic si antiinflamatoare dar degeaba.si ma asteapta o saptamana de super munca,plus garda de weekend.asa ca...iar ma plang.
LUMI,bine ai venit,scrie mai multe despre voi,please.
fetelor,vad ca ati avut activitatzuri aseara.eu nu am cu cine,ca lucreaza in fiecare seara.si azi vine si un prieten din romania care sta vreo saptamana,asa ca chiar s-a dus pe apa sambetei viata mea sexuala
MIRI,cam complicata situatia...dar poate nu-i chiar asa rau pana la urma...
ANASOL,cum mai doarme david?
mai eu ii dau lui dani in fiecare seara paracetamol ca m-a disperat,sunt cheauna.aseara i-am dat ibuprofen,si dimineata paracetamol.sper sa nu-i fac vreun rau...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

ALI lasa ca mai un pic si o fi sus si Iarina!Ai lasat jos salteaua?

Eu tocmai am pus la loc un picior de la o mini-papusica bebe si i-am legat la loc chilotzii tot demonteaza fata asta Acum sare in sus in tzarc, striga tare "aaaaaaaa" si pe urma rade singura sau facem concurs de partzait din buze
ma apuc de hainele din dulapuri,dar mai bag nasul si prin zona

Mergi la inceput

Mai fetelor apropo de testul ala nu mai stiu care se plangea ce e "baba" dar eu ce sa zic ca am 25 si mi-au iesit 36 sunt coapta rau la minte

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput