Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
ALI pai te daca n-o lasai jos.Dar tocmai cand scriam eu,ai scris si tu ca deja ai lasat-o jos,asa ca ai scapat
Fug sa ii fac lapticul si al nani,ca deja e maraita.Azi nu-i mai fac baie.Intreba careva si de asta,eu mai ratez cate o zi,cand e prea maraita de oboseala,oricum dupa toate kk o spalam pe fundic la chiuveta.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
Denisam spune:
Salutare secta,
Giova- deci suntetzi in schema cu mutatul.
Ali-super cool faza cu usturoiul, dar stii ca nu tzine zilnic, pupicie la mofturoasa, vad ca s-a molipsit si Ema de la Iarina
Ursu- ia lamaie sa treaca durerea de cap, e f. buna, eu asa ma dreg mereusi trece repede.
Moni- ce face Diana,acum?
Am mai pus niste poze noi cu noua achitzie a Emmei, e un elefant mare in forma de fotoliu si cu cele 2 jucarii primite ieri de la prietenii nostri.I-a mai luat si niste hainutze ca ei dupa 5-6 sapt ii raman mici,mai ales panatlonii.
Acum ma rog de 2 familii sa ne trimita si noua pozele de la halloween si am trimis-o pe eaam la cucacre cu un suc de mere, tot incercam cu sucurile sa o facem sa bea, ca nu a vrut sa bage decat o brinza topita si 7 lingurite de sos de ciuperci, apoi greva si nu primeste lapte ca s-a invatzat, sa vedem peste 4 h dc papa cum trebuie.
Ma duc si eu sa incerc sa dorm.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
anasebe spune:
Ali Am zis ca mor de ras cu usturoiul!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
monica70 spune:
DENISA super jucariile ! Si elefantul si masinutza si scula aia colorata (n-am dibuit ce e) Sper sa se distreze Emma bine cu ele! Vad ca la sucuri nu mai e Emma sora defel cu Diana ,ca a mea baga ce vine la rand Zici ca ii raman hainutzele mici dupa 5-6 saptamani? Ca nici la asta nu mai sunt defel surori ,Diana incape la 10 luni si in unele de 6 luni
Somn usor si sa te trezesti ca noua
URSULINA cum esti cu scafarlia? Ai sunat ?
Vad ca numai eu bantui pe aici ,se vede ca Diana s-a culcat deja
Daca va zic ce am mancat azi o sa ziceti ca-s total ! Cam asa:
dimineatza: 3 cremvusti cu mustar si una felie paine,o cafea,un pahar suc de piersici,
pe parcurs:una farfurie supa de mazare cu galuste, juma de cioco (...resturi...),una farfurie de mancare de fasole uscata cu castraveti acri (in loc de ceapa) si una felie paine,
apoi la mami: 3 sarmalutze si una felie tort cu crema de frisca,ananas si ciocolata ,plus doua guri de cafea - ca restul cestii l-a rasturnat Diana
acum seara: am mai baut juma de pahar suc de lamaie,o cana de lapte si 2 felii de paine cu unt si rosii.
Si culmea e ca tot mi-e foame! As manca ceva cu maioneza In mod sigur tre sa-mi vina ciclul,ca alta explicatie n-am
Si apropo de -iste, ma mentin constant la 55 de kg,nici din greseala nu pun pe mine
Ar trebui sa incercati a asta,poate merge
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
monica70 spune:
ANA cum mai e TIBI?
Eu am vrut ieri sa ii dau o gura de mustar Dianei ,cand m-a enervat ca nu statea cuminte cand manca piureul de legume.Da' credeti ca am fentat-o? Da de unde,cum a simtzit aroma ,a intors repede capul! Si cand i-am dat iar piure a cascat gura.
asteryaro spune:
Stiu ca va era un dor nebun de noi .
Razvan merge de-a busilea si eu sunt tare fericita, tare mult mi-am dorit sa faca asta. Zice si ma-ma-ma (dar asta v-am mai spus).
Probabil Denisa la noi se referea , suntem cei mai cu "greutate" bebe din secta , avem putin peste 12 kile, pe o constitutie de atlet, seamana cu tati.
Papa foarte bine, doarme la fel, in continuare la regim alimentar.
I-am comandat pe net scaunel de baie, abia astept sa soseasca.
Ne plimbam pe afara cate 6-7 ore/zi, adica de la 13.00-13.30 pana pe la 20.00 seara, cand am mai sta, dar... papa, baita...
Giova, felicitari pentru casa noua, ai grija ca de obicei se lasa cu bebe la casa noua .
Denisa, tu esti mama eroina, dar totusi, putina odihna nu ti-ar strica.
Moni, pupicei la Duracella! As fi curioasa ce puls are fetituca asta a voastra. Si jos palaria in fata lui Ghita, un tatic de milioane.
Silvi, nu stiu daca ai spus cat este Jean plecat. Oricum, fii tare, asta-i viata.
Maraki, of, curaj, va fi bine.
Dana, no comment, sanatate tuturor, nu stiu cand ne vom revedea.
Janina- pupicei la Carlita.
Miri, cu mare regret, nu apuc sa citesc... da-mi palme, dar asta-i situatia, cel putin momentan.
Si sa stiti ca cei mai batrani parinti din secta suntem eu si soata mea . Nah!
...si gata, neuronul meu s-a culcat, il doare fix in pix...
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
asteryaro spune:
Moni, LA MULTI ANI cu sanatate mamei tale!
www.dropshots.com/astery
monica70 spune:
Mai si al voi merge asa prost DC?
ASTERY eu cred ca s-a referit Denisa la Jasmine,ca de fetitze era vorba Si cred ca Ghitza e cel mai batran 46
Mama cat stati pe afara,dar ce faceti atatea ore??? Eu cand ies cu ea,stau la hinte vreo 20 de minute,mai bag o tura o statie de tramvai si inapoi inca 30 de minute si dupa aia o roiesc acasa Poate daca as mai fi cu cineva as mai sta...dar asa n-am rabdare ,eventual daca mergem la bloc la mami,mai stau si eu pe banca afara,dar rar ma prinde cineva sa pierd vremea.Acolo mai sta mami cu Diana. Si Ghitza ce mai tragea plimbari de 2 ore
Bombonicaaaa spune:
Mai fetelor eu ma duc cucu de nervi aici dupa ce am ras de Jasmine ne-am capiat incerc si eu sa pun ceva filmuletze pe droph si nu merge i-mi vine sa in mijlocul strazii ...
Astery sunt convinsa ca Denisa facea referire la Jasmine dar nu e pe departe mai ce-a mai mare fetitza din secta , si la cat mananca nici nu am pretentzia sa fie asa umflata , ea lapte de exemplu nu baga never mai mult de 300g si in plus chiar nu mi-ar placea sa fie grasana avand in vedere ca e fetitza
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
asteryaro spune:
Nu, deci nu, tot noi suntem cei mai batranei . Dar media da foarte bine .
Am crezut ca la noi s-a referit Denisa, asta pentru ca mi-a tinut o data o teorie despre cat si cum trebuie sa pape bebeii, adica aproape m-a certat din cauza ca Razvan inca mai papa atunci 3 bibe de lapte/zi. Ma rog .
Denisa, sa stii ca acum papa 2 bibe de lapte.
Poi, noi ne plimbam continuu, mai stam pe cate o banca, dar rar. Pe la 17.00, dupa iaurt, urc cu el in casa sa-l schimba de chilotei, ca face la pipi de la ceai... si iar iesim apoi. Vine si tati, mergem si in parcuri, magazine, etc... si uite asa... e tare fain, oricum, nici mie nu-mi place sa stau in casa, si plimbarea este lege la noi. Chit ca seara pic lata, moarta.
www.dropshots.com/astery