Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
mikiion spune:
diana 79si eu am pus niste intrebari foarte dure infirmierei despre piureuri cumparate... Si mi-a confirmat ca totusi sunt f. bine controlate. Si ca in plus, spre mare ei dezamagire ca e pro-facut in casa- o revista de protectia consumatorului a pus in evidenta ca cele facute in casa nu sunt asa de bune. De ce? Pt. ca traim intr-o tara fara agricultura...Si tot ce e legume proaspete sunt de fapt aduse de la 10 000 de km, si nu sunt chiar asa de «proaspete»... Si acea revista ar fi demonstrat ca ar fi mi bune cele din borcanas, pt ca producatorii au contracte cu furnizorii direct si ajung sa fie preparate mai repede, si nu pierd din vitamine...
Eu am inceput sa-mi fac stocuri. Si biologice , si obisnuite.....
Si am gasit , in sfarsit, cereale pe care sa scrie doar orez si fier. Cele de la President choice, biologice.Dar sunt duble la pret.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
virgi spune:
Diana79 - am vrut sa-ti mai spun ca aici citricele ( portocalele ) sunt interzise pana la un an. Spun ei ca sunt foarte periculoase pentru stomacel.
Eu nu i-am dat portocale si nici n-am sa-i dau. La cat e de acida portocala..le cam dau dreptate. Dar.stii cum e..fiecare medic..cu reteta lui.
CamiM spune:
salutare livada!! Pupici la ciresici...si ciresei..![]()
Diana79 cu citricele si noua pediatra ne-a dat acelasi sfat cum spune Virgi, pentru ca sunt foarte acide nu sunt recomandate copiilor sub un an.
Ca fructe deocamdata noi papam mar si para si urmeaza sa introducem: piersica, banana, mango, avocado, prune si pe urma mai vedem.
ma mir ca Nicole papa asa bine fructele, Sofia prefera legumele la mar si para se cam stramba ca sunt acrisoare.. ma rog comparativ cu legumele asa ca i le dau deghizate de multe ori( in amestec cu legume). Numai la pere am descoperit ca un anume fel la borcanas ii place asa singur fara sa o pacalesc, restul facute in casa sau de cumparat nu le papa.
Virgi superbe pozele de la spectacolul din parc..Multumim frumos!!
Miki despre mancarea gata preparata gata cam asta auzisem si eu; chiar a fost de curand un reportaj la tv si spuneau ca uneori este de preferat sa cumperi legume inghetate decat proaspete daca nu sunt crescute in zona respectiva, ca de multe ori sunt culese verzi si se "coc" pe drum pana ajung in magazin si daca stau prea mult dupa ce sunt culese incep sa-si piarda din vitamine, minerale si asa mai departe.
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:

La multe luni si multi ani cireselelor care au implinit jumatate de anisor!Sofia, Maria, Victor, Cosmina si Medeea, Seby si Teo!! Sa ne traiti!!

A.C. in legatura cu incaltamintea cel mai bine este sa mergi cu copilul, noi asa am facut ca dupa numere..
Amonar bine ai revenit in livada! Vazut poze cu Kailan.. e un scumpic si ce ochisori superbi are!!!!
Lyly se pune !! Clar razaciosul tau sta in fundulet
!! Ma bucur ca ai pus poze si am descoperit ca nu numai Sofia mea se face ca un purcelus cand papa de imi vine sa o bag de fiecare data direct la baita.
Gabi25 ce simpatica e Daria ta!! Si ce frumos se joaca ea cu carticica..![]()
Miki am uitat sa intreb cu te-ai tuns poate ne pui si noua poze ca vreau si eu sa ma tund ( imi cade parul ceva de speriat) dar nu stiu cum.

Cami &
Sofia
poze Sofia
Diana79 spune:
Virgi e superba Luana. Hmmm ma bate gandul sa-i iau si eu lui fi-mea un costum national. CE numai bebelina ta sa aiba??? ![]()
Merci mult pt sfaturi referitoare la portocale. Dar zi=mi tu ii dai sucuri de fructe si daca da...de care???
CamiM ma bucur ca mi-ai spus de citrice. Deci nu o sa-i dau Si noi papam mar si azi i-am bagat si para. Toate sunt la borcanase i-am tot cumparat de mai multe feluri sa am stoc.
Mihaela merci de sfaturi sunt bine venite. Eu sunt pro borcanase pt ca sunt f bune si bine preparate. I-am luat si eu la fel organice si simple. Eu zic sa ai grija cu fierul pt ca constipa f mult.
Fata mea s-a culcat la 11.30 pm azi, nu-mi vine sa cred mai ales ca toata ziua a dormit vre-o 2 ore adunat. Sa speram ca va dormi maine mai mult.
Apropo ce facetzi de HALLOWEEN?? Eu i-am luat costumas lui Nicole dar va pun poze sa vedetzi miercuri.
Acum merg la somnic. Toate cele bune
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
virgi spune:
Diana79- da, ii dau si piure si suc de fructe: mar, piersica, para, banana. Dar cel mai mult ii place marul. Si ca sa nu se plictiseasca de ele...in fiecare zi ii dau cate o fructa. Suc i-am facut doar din mar si para.
Daca ajungi intr-o zona de munte..cu siguranta vei gasi costum national. Abia astept s-o vad si pe micuta ta imbracata cu unul.
De Halloween am primit si noi invitatie:
"Tuesday, October 31 starting at 5:30
We plan to meet outside and share a pot luck dinner (so please bring a favorite soup, chili, or side dish to share with everyone)
After dinner we'll let the kiddos go "Trunk or Treating" so bring some candy... the kids (or young at heart) will go from car to car in a form of "trick or treating."
Insa nu stiu in ce sa ne costumam...grea bataie de cap. Dar de dus ne ducem, cu costum sau fara. Si de gatit am sa gatesc niste chiftelute.
Cami - ma bucur ca ti-au placut fotografiile. Spectacolul a fot tare reusit.
camelia.t spune:
'Neata la toata lumea. Ieri a fost ziua lui Fineas si cum n-am mai pus de prin august poze cu noi, am profitat de ocazie si am pus acum. Asa ca......IA POFTITI LA POZE PROASPETE!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
Ursulia spune:
Atentie mare la fructele si legumele ce vin din import (sau cele care strabat distante mari). Sunt tratate cu o groaza de substante insecticide,fungicide,conservanti etc.Chiar si banalele portocale au pe coaja (iar la unele s-au izolat chiar din pulpa) tot felul de chimicale.
LYLY809 poate urticaria razaciosului tau sa i se fi tras si de-aici.
Bine acu' nu zic, ca daca e s-o luam asa, ar trebui sa nu le mai dam nimic. Trebuie doar sa facem o selectie atenta atunci cand le cumparam.
Diana79 tetinele, suzetele, biberoanele cica ar trebui schimbate cam la 2luni-2 luni si jum.Daca apar dintisori,la tetine, suzete tb verificata integritatea, ca nu cumva sa "rontaie" bebe fragmente...Eu nu le-am schimbat decat o data, pt ca noi ne biberonim doar de vreo 2 luni. Nu aveau nimic, dar cum tb sa trecem la cele cu orificiu mai mare...
Frumosi toti bebeii vostri. Chiar ca am devenit dependenta de DC, mai ales de pozici. Abia astept sa pot si eu posta cate ceva de la noi.
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
'Neata la toata lumea. Ieri a fost ziua lui Fineas si cum n-am mai pus de prin august poze cu noi, am profitat de ocazie si am pus acum. Asa ca......IA POFTITI LA POZE PROASPETE!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mamiAICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
La multi ani!
piticului mai mareSi piticul mic e voinicel

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE