Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Lacri - ti-am trimis si eu 2 poze, una pt Hliziti, una pt Degetele.

Boghi

poze Goanga
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Mai pun inca un filmulet ca sa vedeti cum sta Daria in fundulet si cat e de hlinzita. Sper sa nu va plictisesc cu filmeletele mele http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV02799.flv&refPage=&imgAnch=imgAnch1

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

AMA, daca nu gresesc, ai putea sa incepi sa bagi carnita de pui, numai ca nu trebuie fiarta la un loc cu legumele. Fierbi carnea separat si apoi o mixezi si o bagi in pireu.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Lacri merci pt raspunsuri.

Gabi25 e scumpa rau Daria. Am vazut-o cum sta in funduletz...e fetitza mare

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

dianaR, daca am vazut ca de data nu ma lasa nici cum durerea am zis ca sa incerc si violetul de gentiana(recunosc ca nu am fost la medic) daca tu spui ca ar trebui sa ma usture si mai tare daca ar avea efect atunci nu cred ca am candida pt ca ma daore tot asa...defapt parca mai putin..so?!?!nu stiu...acum eu ma fac 4 zile si sa vad daca e ceva ameliorare....

tare dulce daria ..si vesela

si eu am vazut poz luanei lui virgi in costum popular si mi-a placut tare mult...da am tot uitat sa-i spun

azi a papat si alex cu mare pofta(desi jumate a ajuns pe bavetica) supa cu morcov, patrunjel si dovlecel....dar a papat numai apa aia "chioara".....din legume i-am facut piure la mixer si cand sa-i dau a inceput sa urle de ziceai ca-l picur cu ceara..l-am calmat si am continut cu zama chiaora....am incercat sa-i pun fffffff putin piure din legumele alea in zeama....abia sesizabil....zici ca are senzor de densitate...prima lingurita a papat-o ca nu se astepta sa fie si un pic de legume si dupa aceea iar l-a luat plansul...drept urmare am continuat cu zama chiaora....nu stiu ce sa-i mai dau maine!??!?!tot asa zama? orice am incercat in ultima vreme a refuzat

apropo....ma uit la ceasul de la calc si vad ca e 12:59 s-a schimbat deja ora???hmmmm.....ma duc la somn ca e tarziu...si deabia am reusit sa-l adorm pe pitic(in brate si cantandu-i) ca era super obosit si numa nu reusea sa adoarma singurel..nu stiu cum sa-i fac si program de somn.....nu stiu ce sa-i dau sa pape....nu stiu nimic
mai, e tare greu sa fi mama!!!!!
tot respectul pt mama ca ne-a crecut pe toti 4 fratii fara sa se planga ca i-a fost greu

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna dimineata ciresici!!!

Diana79 - m-ai intrebut cum de papa Luana piureul de legume la ora 9:00 seara.
Asa am obisnuit-o, intram in casa de regula pe la ora 8:30..si pun legumele la fiert si apoi ii dau sa pape. Firb: cartof ( uneori dulce, uneori cartof normal, ardei gras ( care cred eu ca da cel mai bun gust), dovlecel verde si mai nou i-am introdus si telina radacina ( mi-am adus din romania 3 kg ). Gustul pare sa fie ok...imi place si mie ( lucru foarte important). Am citit undeva ca daca o mancare nu-i place lui mami nici bebelusul nu o papa. Eu ii dau doar 10 lingurite, desi ea ar papa mai mult.
Nu pun sare si nici ulei.
Papa doar legumele mixate..nu papa si supa ( zeama ), insa dupa masa bea apa.

Eu nu i-am schimbat nici tetinele nici biberoanele..am cumparat insa cateva bucati si numarul 2....dar le-am amestecat cu celalalte.
Pentru sucul de fructe..folosesc un biberon special care are o gaurica mai mare.

Eu ii dau marul crud. Cele mai sanatoase si pline de vitamine sunt legumele si fructele crude. Deocamdata doar fructele le poate papa crude, legumele crude am sa i le dau ceva mai tarziu cand o sa-i introduc morcovul, pe care vreau sa i-l dau crud.

Gabi25 , Arleena - va multumesc frumos. Costumul popular l-am cumparat de la Bran si am s-o imbrac cu el la petrecerea de Craciun care va fi pe 9 dec. Cum toti copiii vor fi imbracati in hamboc..ea va fi speciala in costumul romanesc. Mi-a parut rau ca nu i-am gasit si fota pe masura ei..

Gabi - am vazut filmuletul. Wow, sta bine in fundulet. Felicitari!!!Luana mai are de asteptat. Sta doar sprijinita de perna de alaptat. Insa suntem in asteptatea celui de-al treilea dinte.

Amonar - bine ai revenit!!! Cum a fost vacanta in Romania???

Lyly - venim si noi la tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Diana 79- eu am citit ca difersificarea trebuie inceputa cu legumele, caci sunt mai greu acceptate de catre bb-ei. Fructele fiind mai dulci le plac mai mult.In locul tau eu as incerca alte legume pt o perioada si apoi poti reveni din nou la carotfi.
Noi papam doar cereale si laptic.Inca nu am incercat altceva.

toate ciresele
neda

Mergi la inceput

Virgi e bine ca Luana papa asa. Cu Nicole e mai greu, bine e si mai micutza si nu vreau sa ma grabesc.
Cat despre legume si fructe de acord cu tine sunt bune crude doar ca aici nu se recomanda la bebei asa mici crude pt ca sunt acide pt stomacel. Sucurile sunt recomandate repet aici mult mai tarziu. Dar eu intentionez sa-i dau suc de portocale si morcov.

Neda asa este dar ea nu vrea legumele ce sa-i fac???? Sper incet incet sa pape si legume deocamdata a papat doar dovlecel.
Va pup si revin maine cu mai multe detalii pt ca acum mandra nu are somn si nici stare.

Mergi la inceput

VOI CE FRUCTE LE DATZI LA BEBEI???

Virgi vreau si eu sa vad costumul popular...unde sunt foto??
Neda pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Lylypoza a fost buna? Ca nu o vad. Era pt. superhilizici...

Eu nu am mai trecut pe aici si am avut de recuperat vreo 15 pagini de citit. La noi a fost dezastru mare in casa pt. ca am mutat pe Marc in camera lui. Si asta a insemnat si un pic de reparat pereti si varuit, un pic de pictat pereti( cand o sa fie gata o sa va trimit poze), mutat calculatorul, mutat biblioteca cu carti, demontat si montat patutul( ca nu stiu de ce nu intra pe usa), montat un pat de o persoana....ca sa doarma mama in el.....ca doar nu va inchipuiati ca doarme Marc singur.. .
Asa ca a fost balamuc.
Dar victorie am reusit sa ma tund....
Si am fost si la un seminar despre alimentatie- diversificare.....la dispensar si am mai aflat si eu lucruri noi. O sa vi le spun si voua, dar sa am timp.

Am fost si pe la pediatru si Marc, a crescut de pe 10 pe 27, adica in 17 zile cu 700 de grame!!!!!!!!!Sau cam asa ceva, ca am folosit cantare diferite si am inteles ca sunt si diferente intre ele. Si 2 cm. Deja incepe sa ma sperie....Are la aproape 5 luni( fara o sapt) 8700gr si 66 cm. Adica cat ar trebui sa aiba la 9 luni. Ca poarta deja hainute de 9 luni. Si trebuie urgent urgent schimbat si scaunul de masina, ca e doar pana la 9 kg.
Si daca socotesc doar vizitele la pediatru, deci la acelasi cantar.. a luat in doua luni 2300 gr. Poate parea penibil ca ma plang, dar mi se pare ciudat ca un copil hranit doar la san sa fie asa de gras si mare.Si cand ma gandesc ca si-a triplat greutatea de la nastere. Si imi aduc aminte de prima luna cand a luat doar 600 de grame....
Asta e , doar nu o sa-l pun la regim...

Doct mi-a spus ca as putea sa incep sa ii dau de la 5 luni, faina de orez cu fier. S-ar putea sa incep, pt. ca ii trebuie fier.. Dar restul le incep la 6 luni.
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput