Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!!!!

As avea si eu ceva intrebari daca imi putetzi raspunde.

Eu am incercat sa-i dau lui Nicole cartof dulce, il scuipa nu-i place apoi cartof normal, iar nu-l vrea. Intrebarea ar fi daca intr-o zi i-am dat 2 lingurite de cartof si am vazut ca-l scuipa apoi am incetat sa-i mai dau cate zile sa astept pana ii dau altceva???
Se poate imediat???

Si altceva ar fi voi la cat timp schimbati tetinele??? DAr biberoanele???
VA pup ca nu ma lasa fi-mea sa mai scriu.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Lacri pai e copil in poponet....e....asa ca se pune
Mi-am adus aminte ca ma uitam la pozele cu Luana a lui Virgi si am vazut-o intr-un costumas popular (daca am vazut bine) , cat de dulce putea fi

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna seara,

Am reusit sa-mi culc odorasul. Noi ne laudam in continuare ca avem "mucisori". Noroc cu batista bebelusului, ca-i mai scoatem... Altfel ne tot iese prost rezultatul de la urocultura. Am si postat un subiect la "Parintii intreaba, parintii raspund". Luni o vom repeta iar, sa vedem daca ajungem sau nu la antibiotic .

Vivighe, multumesc pentru schema de diversificare a dr. Marcu. Am postat in acelasi timp cu tine un subiect tot la ""Parintii...".

Amiss, multumesc pentru mesaj.

Lyly, am incercat sa-i fac o poza Andradei razacioasa, dar in momentul in care se declanseaza blitzul, ii ingheata rasul . Perseveram...

LA MULTI ANI, pentru SEBY si TEO!!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Dolcebaby la multi ani lui Teo!!!!

Avem lenjerii de pat la fel. Am vazut una albastra inchis cu ursuleti in fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Diana79, cum ai preparat cartoful dulce? Eu pe cel normal l-am fiert in supa si se ineca cu el. Pe cel dulce l-am facut dupa reteta Ioanei, la cuptor, apoi mixat cu putina apa plata fierbinte. Inainte de a-l da puiului i-am adaugat nitel lapte si a iesit ff cremos si subtire.

Eu nu am schimbat tetinele decat cand am avut nevoie de un numar mai mare sau daca s-au stricat, ceea ce nu a fost cazul cu cele de silicon ci numai cu cele de latex. Pe la 3 luni jumate am trecut la tetine numarul 2.
Nu incalzesc laptele in biberoanele in care ii dau ( folosesc babybfree, nuk si avent) ci in biberoane de la primii pasi, care s-au stricat de la atata fiert apa in ele sau incalzit laptele si am luat altele dupa vreo 2-3 luni.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Steluta, incearca cu un telefon mobil, cu ceva...
De cand am camera digitala, pozele ies faorte clare, dar pierd cele mai frumoase hlizeli ale lui Moaca! Telefonul era micut, apoape ca nu-l observa... asa ii surprindeam zambete, ranjete, si toate expresiile ghiduse posibile!

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Lacri eu am luat cartof dulce la borcanas. Nu am preparat nimic deocamdata, ala este foarte bun si gustos, doar ca ea nu prea se impaca cu legumele.

Aici sunt foarte bune cele din magazin sunt speciale facute pt ei. o sa ies luni in oras si o sa-i cumpar, sa-i fac si la cuptor sa vedem daca vrea. Am cumparat nu ca nu mi-ar place sa-i fac eu ci ca astea sunt f bune acum pt inceput cand ea papa atat de putin.

As mai avea o intrebare. Daca i-am dat piure de mar as putea sa-i dau si suc de mere?? Si pot sa-i dau mai mult din prima acum ca e obisnuita cu marul??? Si cu sucul de portocale cum sa fac?? Ii dau asa cate putin sau cum??
Offf mare bataiee de cap cu diversificarea asta.
Azi i-am dat para. Ii place f mult se lingea pe buzite. fructele ii plac tarreeeee mult.

Mergi la inceput

Diana, sucul de portocale se introduce treptat, ca orice suc nou. Intai o lingurita, apoi 2, apoi cresti zilnic cu cate 2 pana ajungi la 30 ml, adica 10 lg.
Alec al meu este alergic la portocala, cand am ajuns la 6 lingurite s-a umplut de urticarie. Initial am crezut ca fenomenul este de la un ulei de corp... la portocale am renuntat caci nu mai vroia si erau cam acre. cand am inceput sa-i dau din nou, acelasi fenomen: pe la 6 ligurite iar urticarie...

Asadar, mare prudenta cand introduci un aliment nou, fruct, leguma sau altceva.

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Si, evident ca poti sa-i dai sucul de mar in cantitate mai mare, cat timp i-ai dat deja piureul...

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Lacri acum trebuie sa fi ajuns!Am si eu o intrebare ca al meu copil deja are 6 luni: carnea..de cand?? Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput