Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Buna seara tutror!
Pentru ca ne-am facut bine,de astazi continuam si noi diversificarea dupa schema pe care v-am prezentat-o in ultima mea postare,si deci azi a papat 30 ml supo-piure de morcovi.Credeam ca n-o sa-i placa dar am fost surprinsa sa vad ca l-a tratat cu indiferentza...adik l-a papat de parca nu era nici o noutate.Sper sa nu urmeze niscai constipatzie(pt ca in perioada cat a fost bolnava a papat numai lapte si se reglase )Oricum morcov simplu nu-i mai dau decat maine,de poimaine bagam si alte radacinoase si la 6 luni fix carnitza.

Lacri...sper sa putem ajunge sa gustam si din tortul celei de-a 5-a luni a Razaciosului sef...multzumim ca te-ai gandit la noi.

Bogdana...si noi am folosit Ophtamesone,dar doar de 2 ori pe zi,cate o picatura in fiecare nara.

La multi ani tuturor sarbatoritzilor acestor ultime zile,atat mari cat si mici(nu dau nume sa nu uit pe nimeni).

Arleena...pe Ingrid a tzinut-o raceala(bronshiolita) cam 10 zile.De cand si-a revenit mananca foarte bine si frumos si orice

Carmina...ma bucur ca ai scapat de marele tau stres...cat mananca Mihnea

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursulia spune:

LYLY809 vrei mielul acum sau la Pasti cand se face berbec?
Sau, cine stie, dupa ce-ti trimit poza pt limbutze, vom fi chit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

lyly, multam pt urare, si mitica iti multumeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Ursulia

LYLY809 vrei mielul acum sau la Pasti cand se face berbec?
Sau, cine stie, dupa ce-ti trimit poza pt limbutze, vom fi chit!
Lili si Mircea

Intai poza razacioasa de acces in Club! Asta-i regula. Apoi limbute, superhlizeala si degetel in gura.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LA MULTI ANI TEO!!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai! Frumoasa stim ca esti! Lacri am trimis si poza pt degetele!Multumim frumos tuturor pt urari!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Pupam si noi toti hlinzitii si superhlinzitii si limbutele di degetutele....nah, uite asa ca sa nu se supere nimeni. Am vrut azi sa scriu de vreo 3 ori si nu am mai reusit. Rares e racit de vreo 2 saptamani, azi medicul a spus ca nu ii mai da nimic in afa de ceva pentru tuse si tratament naturis.....pe mine m-a innebunit cu tuse....si normal ca a racit si Daria. Asa ca avem doi copii muciosi si tusitori. Daria e tare nervoasa ca nu poate sufla bine si se chinuie si nu poate papa....of. Daca va scriu eu cat a papat Daria in cea mai buna zi a ei cred ca nu se mai plange nici o mamica ca papa copilul ei putin.....si mai ales noi care ne laudam cu bebe mancacila.
Ieri, o zi buna zic eu comparativ cu cele din-nainte:
-noaptea supt de la mine
-ora 7 - 130 ml lapte+2 masuri cereale
-ora 10.30 - 1 mar potrivit (copt) + biscuite + (100 ml lapte cu cereale)
-si incepand de la ora 13 pana seara pe bucatele a mai papat vreo 220 ml lapte cu cereale si 30 ml pireu de legume mai subtirel cat sa curga prin biberon.

Azi m-a terminat cat a putut plange si a dormit foarte rau si e nervoasa si Rares si el ba ca sa ma joc cu el, ba ca ii e foame dupa ce am mancat noi.....etc si saptamana viitoare sta acasa ca sa fiu sigura ca il scap de tuse....vai viata, om m-am facut

Ia sa vedeti un dans/joaca intre Rares si Daria:http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/th_MOV02788.jpg

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am ajuns si noi de la o petrecere de botez de vis! Cea mai frumoasa petrecere la care am fost pana acum!

Cine vine maine in IOR la prajitura? sau cafea?
Prima pe lista de invitati este evident Magda...! Salut Maggy!! Poti veni maine? Te voi suna maine dimineata. Te-as suna si in seara asta dar sa nu fie prea tarziu.
Carmina parca te inscrisesesi.
Altcineva?
Hadeti sa ne vedem mai multi! Chiar si fetele noi sa ne cunoastem!

Ma gandeam sa ne vedem pe la 14, la fantanile arteziene.

Astept strigate: "eu!, eu!, noi!"...

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ama_kaly

Lacri am trimis si poza pt degetele!

Inca nu am primit-o

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

STAU SI EU IN POPONETZ