Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by cocutica

Hehe...si la noi a fost show azi cu supa...pentru ca am adaugat o felie de rosie, si....Ela nu a fost de acord cu asta. Drept urmare a papat doar minunata cantitate de 25 ml.Si culmea nu facea scandal, doar scotea biberonul si apoi radea. Of, of...In schimb cand a aparut la orizont biberonul cu lapte...hat...yamy yam...l-a terminat dintr-o suflare.
Ce ti-e si cu bebeii astia, iti vine sa-i manaci si alta nu...

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Nici Alec n-a vrut cu rosie. Si nici cu cartof. Am ramas pe: albitura, ceapa, morcov, dovlecel si telina. Si asa ramanem, fara rosie, fara cartof. Piure nu vrea... cel putin nu din legumele din supa. Incerc azi cu dovlecel. Cu cartof dulce a fost ok!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Ursulia(sau Lili) poti sa-i dai si piure su suc de mar crud, in ceea ce priveste diferenta( pe care o vad eu), piureul de mar copt este mai moale si mai gustos, sunt mai multe sanse sa-l manance bebelusul, basca ca nu fermenteaza si nu-l doare burtik.
Eu ii dau para lui Alec pentru constipatie si sucul nu prea-i place... dar piure de para coapta sauchiar suc de para coapta mai accepta.

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

DJ Teo, "La multe lunite" iti ureaza Alec-Cuceritorul-Ghidush

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Amonar, bine ai revenit!

Cred ca ati auzit melodia aceea pentru bebelusi:

Eu am 10 degetele
Ce sa fac oare cu ele...

Raspuns: sa le bagam in GURITZA, unul cate unul, caci sunt foarte gustoase si la indemana!

Dragi mamici si tatic de ciresari, pana umplem albumele existente cu toti ciresarii eu zic sa nu mai deschidem altul. Nu de alta, dar avem ciresici restantieri si vrem sa-i asteptam si pe ei!!!

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Diana79, cartoful dulce luat de mine din Metro e albicios-gri... Dar stiu ca in Occident exista mult mai multe soiuri de cartof dulce decat la noi, chiar imi spunea deunazi bona chestiunea asta, caci ea are o fata in State.

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicolungu

Buna ciresici,
si noi va citim zilnic chiar daca va raspundem ffff rar si ne uitam la poze razacioase ( Elena mea e cam tot timpul serioasa si nu am reusit sa-i prind o mina zambareata ca s-o inscriu in club, dar stam pe faza). Ralucis - si Elena a avut scurgeri gelatinoase (tot asa f putin), am fost la medic si mi-a spus ca e normal, e o criza hormonala, si in afara de igiena corespunzatoare nu se recomanda altceva. Pentru cojitele din cap eu am folosit ulei de corp pt bebe (indiferent de marca) - am uns-o cu cateva ore inainte de baie si apoi cu un piaptan le-am tot indepartat, in cateva zile am scapat de ele.

Va pupam,
Nicoleta, Petra si Elena

Va asteptam la marea hlizeala!

ralucis, "La multi ani" sotului ...Mitica! ( am glumit, sper ca n-o sa te superi, si tata-i Dumitru si apropiatii ii spun Mitica, ceea ce ma amuza grozav de tare)

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursulia spune:

Lili809tocmai am citit mesajul tau...De maine incerc cu mar copt.Dupa marul crud a avut un scaun ceva mai moale. Atunci cand a mancat, n-am avut probleme, chiar am avut senzatia ca-i place. Dar m-a speriat scaunul asta moale. Noi pana acum n-am avut probleme din astea. Nu era nici constipat, dar nici asa moale n-a mai facut de pe vremea cand primea san. Dar asta e alta poveste. Probabil ca o data cu diversificarea e normal sa mai apara si scaune moi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursulia spune:

LYLY809 (sau Lacri, mama de razacios) scuze ca te-am botezat Lili809...Am scris in viteza. Se vede ca-s noua pe-aici.Fiind incepatoare, cred ca scuzi gafa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ursulia

LYLY809 (sau Lacri, mama de razacios) scuze ca te-am botezat Lili809...Am scris in viteza. Se vede ca-s noua pe-aici.Fiind incepatoare, cred ca scuzi gafa.

Nu-i bai, astept mielu'

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Doroti, astazi, la exact 150 zile (5 luni fara 3 zile) ghiaurelul nostru a zis "tati", ce-i drept, involuntar.
Sta si in fundulet, dar in coltul canapelei... nu stiu daca se pune; o sa postez mai la noapte o poza si decizi daca inseamna ca sta singur in fundulet, hihihi

A mancat azi 100 ml supa, albitura, ceapa, morcov, ardei, un strop ulei masline si telina.

Dupa masa 3 a papat un paharel de dovlecel copt cu un pic de lapte si cereale. Poze tot deseara; evident ca-i iarasi moscolit pentru ca 'mnealui tine mortis sa bage si cu mana proprie cate ceva din piure in guritza...

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput