Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by arleena

dianaR o intrebare...mai ti minte in cat timp trece culoarea de la violetul d gentiana?

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

cam in 24-48 de ore se duce de tot de pe piele, cand ma dadeam seara pe sani dupa baie erau deja curati, de pe gurita copilului se ia mai greu, cam 2 zile tine culoarea. De pe haine, oricat sunt de patate se duce la primul spalat. Incerci tratamentul? Vezi ca primele zile se accentueaza usturatul, e semn ca violetul lucreaza si mor ciupercile.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salutare, salutare! Ce mai faceti, dragelor, n-am mai apucat sa intru ca am avut o gramada de treaba, un dumitru de sarbatorit (adica sotu') si a trebuit sa fac si o semi curatenie de toamna, aprovizionari, asa ca am ratat un La multi ani pt Luana, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, deci La multi ani!
Noi suntem bine, la 4,5 luni aveam 6,6 kg, dormim de la 10 seara la 7 dimineata, si inca alte 4 ore in timpul zilei, din care 2 neintrerupt la pranz, nu am diversificat inca, poate pe la 5, 5 luni, si ne place tare mult sa socializam. Un singur lucru ciudat ni s-a intamplat, ieri seara la baie am vazut la pasarica ilincai o chestie gelatinoasa, asa cam ca la ovulatie, si stau si ma intreb daca e anormal sau nu. voi ce stiti? nu a fost mult, dar sa aiba secretii de acest gen un bb de 4,5 luni sau e altceva? si vad ca a facut si niste cojite pe fontanela, nu multe, dar ma enerveaza ca nu stiu cu ce sa le dau. dr mi-a zis sa imi dea o reteta pt preparraea unui produs la farmacie, dar oare nu pot gasi o crema deja facuta?
pupam bb si revenim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

Buna ciresici,
si noi va citim zilnic chiar daca va raspundem ffff rar si ne uitam la poze razacioase ( Elena mea e cam tot timpul serioasa si nu am reusit sa-i prind o mina zambareata ca s-o inscriu in club, dar stam pe faza). Ralucis - si Elena a avut scurgeri gelatinoase (tot asa f putin), am fost la medic si mi-a spus ca e normal, e o criza hormonala, si in afara de igiena corespunzatoare nu se recomanda altceva. Pentru cojitele din cap eu am folosit ulei de corp pt bebe (indiferent de marca) - am uns-o cu cateva ore inainte de baie si apoi cu un piaptan le-am tot indepartat, in cateva zile am scapat de ele.

Va pupam,
Nicoleta, Petra si Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Arleena multumim frumos pt urari

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

La multi ani SEBY pt cele 6 luni sa le aduci numai bucurii parintilor tai!

Teo . dulce de la David .

Am reusit in sfarsit sa stam si noi sa stam in fundulet , ne cam clatinam noi dar totusi e un progres . Dovada http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/detail?.dir=f278re2&.dnm=3555re2.jpg&.src=ph Deci Doroti poti sa ne treci si pe noi la progrese 5 luni si 24 zile.
A si inca ceva era sa uit am zis si noi zilele astea primul cuvant si a fost TATA ,probabil pe tati il vedem mai rar sau mai sti poate vom avea un fratior. In rest vorbim in continu DA DA ,baba , parca a zis si ceva de genul MAMA ,dar o sa urmaresc mai atenta . Cam atat ar fi .

toata livada de cirese frumoase ,frumoase si bineanteles si pe parintii lor .

WE placut !

ILDI si DAVID

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

nicolungu, multumesc! Chiar in seara asta o sa incerc cu ulei. iar despre scurgeri m-am mai linistit, daca zici ca si la tine a fost si e normal... inca o data multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Pupici la ciresici,
Noi am fost in megarenovari si saptamana asta... Ca sa punem capac, am paluxat parchetul si ne-am refugiat la o prietena sa nu-l facem dependent de aurolac pe bebe... Bebe lucreaza de zor la statul in fundulet, dar inca nu ne iese... deci nu prea avem cu ce ne lauda. Dinti nici atat, si nici mama sau tata nu zicem...
Am facut vaccinul de 4 luni si nici macar nu am plans nici la intepatura, atata eram de vesel... nu am facut nici febra nici nimic altceva.
Diversificati nu suntem inca... papam doar laptic de la mama, desi nu am crescut spectaculos in greutate... dar suntem tare rezistenti, nu a avut niciodata nici macar mucisori, nici macar cand eu aveam 39 de grade febra... O sa ne divesificam la 6 luni si ceva, de fapt cam la anul in ianuarie, dc totul merge bine ...
Saptamana asta a fost prima a mea de lucru... si am avut niste dimineti destul de somnambulice, sper sa mai recuperez in weekendul asta. Fetelor care lucrati, sa stiti ca va admir din ce in ce mai mult ...

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursulia spune:

Salutare ciresici!
Dupa 4 zile de tacere, revenim si noi...
Ieri am implinit 5 luni. Si transmitem cu aceasta ocazie noile date pt listuta:6500, 65cm. Doroti multumim anticipat.A, si tot ieri, a stat singur in fundulet. Pana sa filmam, s-a dezechilibrat si a inceput sa rada...
De azi am pasit si noi timid in lumea diversificarii. Deocamdata a primit dimineata la 10 un amestec de cereale (orez)cu lapte si mar (ras, crud).Totul a decurs f. bine. (Sper sa nu ma grabesc cu aprecierile). A luat linguritele fara probleme cu o mina a unui om ce face o chestie extrem de importanta. Cred ca era fericit ca-i dau si lui sa manance in fundulet si vede mult mai bine in jur.
Intrebarea mea e legata de marul crud. Am vazut ca majoritatea bebeilor primesc marul copt. Pot sa apara probleme? Pediatra mea a insistat sa-l dau crud?! Poate cineva stie de ce diferenta asta?
Afara tot facem galagie.Ne-am obisnuit noi cu asta, dar el continua cu perseverenta sa ne transmita ca nu-i tocmai placut. Facem eforturi supranaturale sa nu-l luam in brate...(e tare greu, mai ales pt. mine).
Ralucis chiar poti sta linistita. Prietena mea a avut aceeasi problema cu fetita, a mers la medic si raspunsul a fost acelasi. Totul e OK. Iar in legatura cu crustele seboreice, iti pot spune ca si Mircea al meu a avut acele cruste pe fontanela, am folosit crema preparata (pe baza de acid acetilsalicilic)de la farmacie, dar cred ca f. bine i-ar fi trecut si cu ulei.Mai ales ca daca ii dai cu crema tb sa ai grija sa nu dea cu mana pe-acolo si sa nu duca la gura.I-a trecut cam intr-o saptamana.
Pupam si noi pe ceilalti sarbatoriti ai zilelor acestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

La Multi Ani!!! ciresarilor care au sarbatorit prima jumatate de an : Seby si Teo. Sa aveti o copilarie frumoasa..sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Astazi in parcul unde ne plimbam noi..am vazut un spectacol traditional korean.Fetele au dansat imbracate in costum traditioanal " hamboc " Am facut si cateva poze..daca doriti sa le vedeti, sunt aici:
http://community.webshots.com/album/555158936kPvrwG

Noutati despre Luana nu am. Inca nu sta singura in fundulet. Tare as vrea sa stiu daca dupa aceasta etapa...munca noastra se usureaza sau din contra.

Ma duc sa citesc din urma.

Mergi la inceput