Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Andreea miti va multumim frumos

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Fetelor, eu nu mai sunt stresata de faptul ca Mocutz bea cam putin lapte zilnic. A luat in greutate cam 600g in decursul acestei luni. Iar cu diversificarea, trebuie sa am rabdare. Dupa o noua tentativa de supa la pranz( la care a beut doar 50ml) a devenit fan papat la san, el, care era un lenes fara pereche si nu prea mai avea chef sa suga Dar ce-a zis, razaciosu': decat supa, mai bine laptic, muncesc pentru asta, daca e nevoie!

In fine, stiti si voi ca rasul ingrasa, deci, asta e secretul lui ( si, probabil, si a altor cirese)

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

quote:
Ma bucur ca toata lumea a sarit sa raspunda la subiectul cu diversificarea... atunci cand a cerut cineva mai vechi. La mine s-au sesizat doar cele noi si cateva mai vechi pe forum. Carora le multumesc!

Nici n-am sa ma mai obosesc sa raspund! Hai fetelor, lasati supararea si haideti sa vorbim despre copii!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Subscriu! Ce atata suparare, nu inteleg. Eu nu ma simt obligata sa raspund la intrebari, mai ales daca nu cunosc raspunsul! Daca pot sa ajut, o fac intotdeauna, si voi stiu ca procedati la fel. Moftangioaicele sa-si vada de treaba si sa ne lase sa vorbim despre ciresele noastre, hihihihi

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Hehe...si la noi a fost show azi cu supa...pentru ca am adaugat o felie de rosie, si....Ela nu a fost de acord cu asta. Drept urmare a papat doar minunata cantitate de 25 ml.Si culmea nu facea scandal, doar scotea biberonul si apoi radea. Of, of...In schimb cand a aparut la orizont biberonul cu lapte...hat...yamy yam...l-a terminat dintr-o suflare.
Ce ti-e si cu bebeii astia, iti vine sa-i manaci si alta nu...

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Bon gasit mamici de cirese!! Ehh..am citit si eu in graba cele 100 de capitole la care am ramas repetenta...ufff...mai rau ca o nastere...da'ma bucur ca sant la curent cu livada...
Pai no, ce sa va spui io?? ? LA MULTI ANI pruncilor care au implinit 6 luni!!!! Seby stiu ca a implinit 6 luni si sa ma scuzati dar nu am lista in fata sa vad cine mai este.....dar ma bucur pt voi!!!!
Ma bucur ca s-a marit livada ca avem ciresici noi!
Apai sa spun si io ceva de ciresica mea:
- a inceput sa tipe ca un tenor cam pe la 3,5 luni. Tipa si dadea din maini si picioare de zor. Eram in Romania atunci si cred ca tot cartierul nu-si facea somnul de dupa-amiaza....
- a zis TATA de la vreo 4 luni. Se tinea de picioruse si vorbea cu ele spunand TATA incontinuu.....deci nici vorba de mama....
- in repertoar mai exista : rrrrr lung, grrrr lung si ADADADA
- se rostogoleste prin camera ca un titirez, de pe burta pe spate si inapoi..cum poate. Il pun in mijlocul camerei pe o paturica si il gasesc intr-un alt capat.
- nu sta inca in fundulet, nici nu am incercat sa vad daca poate
- nu am mai facut nici un vaccin de la 2 luni
- nu diversificam. Punem putina faina de cereale in lapte si that's it
- avem program FIX de somn. Deja stiu cum isi cere somnul (este marait). Dimineata mancam si dupa vreo doua ore vrem la somnica (vreo ora sau doua). Pe la 12 iar somnica vreo ora sau doua. La ora 6 dupa-amiaza cadem rupti. La ora 11 seara ne trezeste mama cu lapticul dupa care adormim pana la 6 dimineata. Cat de greu mi-a fost cu el la inceput atat de usor imi este acum!! Dar l-am obisnuit cu acest program si nu mai am copil plangacios.
- avem doi dintisori in maxilarul inferior
- crestem frumos in grafic
- nu a racit pana acum ( sa bat in lemn)
A da...si am facut o serie de tratamente la biorezonanta care l-au facut pe copilul meu un copil linistit si sanatos. Pana si candida am tratat-o.
- nu decalotam si nici nu am auzit de asa ceva aici. Nici nu ma uit la putza lui. Eu nu inteleg cum vad unele mame ce si cum ca eu oricum nu m-as pricepe.
- santem bucuros daca mama ne pune in scoica pt ca stim ca mergem la plimbare sau cu masina (adora sa mearga cu masina)

Na cam atat pe scurt. Multumesc fetelor care au intrebat de mine. Am chiulit o vreme da'raman fidela trupei. Chiar daca nu semnez condica apar si eu pe neasteptate. Ce mai stiti de PAPADIE?

Felicitari tutror mamicilor cu progresele facute de ciresele: stat in fundulet, dintisori, mancat cu lingurita, spus MAMA sau TATA, etc.

Pupici!

(pozeKailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Amonar, bine ai revenit in livada si plina de vesti noi!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Amiss, . Dulce-i unul dar doi sunt si mai si! (chit ca poti sa ma storci la sfarsitul zilei ).

Lyly,

Amonar, bine ai revenit! Pupam Kailan!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!!!

La multi ani Andira si Luana!!! Scuze pt intarziere. In ultimul timp Nicole a fost cam agitata, asta si pt faptul ca stam mai mult in casa...a venit frigulllllll sunt 7 grade max.

Lyly cum se face ca la tine cartoful dulce e asa de albicios. Aici are o culoare rosiatica preparat.???

Roxana am admirat garderoba lui Catalin. Este tare frumoasa, mai ales ghetutzele.

Doroti merci pt trecerea datelor pe listutza.

Virgi cum ii dai tu sa pape la ora 9 legume, la mine de multe ori Nicole doarme la ora aia.

Noi papam la ora 9 cereale de ovaz, apoi pe la 1-2 piure de fructe sau legume si apoi seara cereale iar pe la 6-7.

S-a trezit printesa, revin,

Pupici la bebelusi.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Amonar bine ai revenit!! Felicitari pt progresele facute de micutul tau.

Stelutza pupici micutzei tale si bine ai revenit.

Ama La multi ani pt Seby. Sa creasca mare si sanatos.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

bogdanai nu te stresa cu jucariiile...nici al meu nu se da in vant dupa ele...ori cat de zornaitore si colorate ar fi tot nu se compara cu revistele/pliantele....dealtfel poti vedea la filmuletele de la semnatura

dolce, la multi ani lui teo si felicitari pt kg

ama felicitari si lui sebitza pe cle 6 lunisoare...si la cat mai multela multi ani

angelica poza de ganditoare a sarei e TOTALA are niste ochi super draguti fiica ta....si multumesc pt cele ce mi-ai spus de alex....cred ca pe el il ajuta mult la performantel fizice gimnastica din fiecare dimineata, masajul seara si faptul ca e destul e maricel.....mai sunt si alti bbei precoce p-aici din cate vad eu...cu premergatorul o sa ma mai gandesc.....mai ii dau ragaz...ne chinuim cu papa acum

amonar bine ai revenit si cu noutati despre kailan... ochisori lui superbi..

cam toate cirese au niste ochisori , sa nu se supere nimeni dar cel mai mult imi plac cei albastri...btw luana ziceai ca hora s-a inverzit ...ia pune neste poze sa vedem splendoare

dianaR o intrebare...mai ti minte in cat timp trece culoarea de la violetul d gentiana?

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput