Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
LYLY809 spune:
Mihaela,(mikiion) nu am primit poza pentru Superhlizit!
Virgi, azi n-am mai facut tort, nu ma simt prea bine si cred ca o sa-mi iau sotul si hlizitul asta mik si plecam la plimbarica toata ziua. Am cam obosit din cauza de roboteala continua, iar de maine iar merg la servici.
Avem un nou membru in Club dar Alec il va prezenta in cursul acestei zile. S-au ingrosat si randurile Limbutzelor si Degetzelelor!!!
Fetelor, cu ce tratati voi eritemul fesier? Eu folosesc talc lichid de la freezyderm, fara succes, si apa fiarta si racita cu dicarbonat de sodiu, dar azi razaciosul meu zici ca are
de maimutzica! Azi am desfacut si Revuchem-ul, dar miroase cam urat... am si dermocare, dar nu prea a functionat, si am mai luat Deflamol la babyexpo, inca nu l-am incercat.
Crema pentru iritatii de la Sanosan e chiar apa de ploaie. Cea de la Mustela la fel.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
LYLY809 spune:
CamiM, multumim pentru vot! De la statul in fundulet o fi acum rosu...

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
LYLY809 spune:
O DUZINA DE LIMBUTZE
Razacioase si... dragutze???
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
LYLY809 spune:
Razaciosii prichindei
Au acum printre ei
CIRESICA CU CERCEI
PS: Bogdana, sper ca iti place... introducerea![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
Amonar spune:
LYLY
Pt. fundulet rosui si iritat eu folosesc numai BEPANTHEN. Se gaseste si in Romania, eu am cumparat de la farmacie. Al meu a avut o iritatie asa de rea ca a facut basicute pline cu puroi. In cateva zile cu crema asta nu s-a mai vazut nimic!!! Eu in fiecare zi il dau si are un fundulet exemplar...![]()
Succes!
VIRGI
Vacanta in Romania a fost faina. Mama m-a ajutat cu totul, eu numai am colindat impreuna cu sotul fara restrictii...si am dormit muuuult. In rest eu mi-am adus totul din Olanda cu mine asa ca nu am avut probleme cu Kailan.In plus am avut nunta si botezul ceea ce ne-a placut mult.
(pozeKailan)
DianaR spune:
Ioi, ca sunt terminata! Timeea a facut febra si azinoapte si dimineata, e f. agitata, nimic nu-i convine, plange de numa si adoarme greu in urlete si suspine... Sta sa-i pocneasca gingia, dar totusi nu as pune febra pe seama asta
(38,7 avea azidimineata...).
Camelia.t, dulci foc dragalasii tai! Am vazut acolo si un stepper, cine lucreaza pe el? Acus (dupa Craciun) imi cumpar si eu unul, ca tare m-a ajutat sa slabesc dupa Vladut, ajunsesem asa , gagica misto, nu?
) la multi ani lui Fineas!
Lyly, dupa cate ai incercat e greu sa mai vin si eu cu ceva ptr. fundulet, dar la Vladut (ca la Timeea n-a fost inca nevoie) au functionat Bepanthenul, pudra de la Niveea dar asta dupa un anisor, crema ptr. fundulet de la Niveea si o crema de la farmacie cu zinc si lanolina: Lanozinc sau lanozinc balsam cu balsam peru. Incearca ca nu-s o avere nici una din el. Si nu mai retin, dar daca ii dai portocale, de la astea se irita, Vladut facea rana chiar si dupa un an si nu trecea decat extrem de greu.
Virgi, dulce foc Luana in costumasul popular!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
Lyly am sa ma invrednicesc si eu astazi sa trimit poze...
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Am vazut acolo si un stepper, cine lucreaza pe el?
Diana, deocamdata a stat mai mult de "decor".....ca tot m-ai intrebat: pt mine l-am luat pe vremea cand aveam burtica......si am de gand sa-l folosesc...cat de repede!Problema la mine e ca nu ma va ajuta prea mult, ca eu am de dat ff mult jos. Nu am pus cu sarcina decat 8 kg si la iesirea din spital aveam deja cu 10 mai putin. Eu sunt supraponderala de ani de zile......si ca sa dau vreo 25 de kg jos imi trebuie ceva mai mult decat saracul stepper.Da' l-oi chinui si pe el

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
cocutica spune:
Lacri, si noi am avut probleme cu o iritatie imediat dupa constipatie si am rezolvat-o cu solutie Mercurocrom 1%. Stiu ca suna dubios , dar nu este decat un dezinfectant, care a mers de minune...in conditiile in care toate cremele Bephanten, Penaten, etc nu au avut nici un succes la noi. Solutia de mercurocrom se gaseste la fostele farmacii de stat, ma rog, alea vechi cu laborator propriu. Bafta!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
geliza spune:
LYLY imi permit sa-ti recomand pentru eritemul rezistent untura de porc nesarata....pur si simplu grasime de-aia....poate te miri dar iti garantez reusita 100 %...am incercat-o la Mara si a dat roade...la Ilinca amzis "pas"...ii dau cu creme ca sunt mai "smechera"....crede-ma ca acum tot la untura am ajuns....si am folosit si Elidel....ca sa nu mai zic de altele
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara(24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)