Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Multumesc pentru raspunsuri, Amonar, Diana, Cocutica si Geliza

Pai bephantenul il am in sertarul cu medicamente, dar am retinut si solutia mercurcrom si untura nesarata... p-astea nu le am in dotare, dar facem rost...

Am fost si noi la plimbare, doar o ora, in Gradina Botanica. Am un copil neplimbaret, nu-i place deloc afara, las' sa stea in casa sa maraie...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Lacramioara,si io tot Bepanthen folosesc si n-a avut funduletzul roshu niciodata.

Ingrid a mancat azi din nou morcovi,60 gr.,parca mai cu pofta decat ieri ca ii era mai foame.Spre fericirea mea,dupa portzia de ieri nu s-a constipat...sa vedem maine.

Ufff...io nu mai reushesc deloc sa dau raspunsuri mai din urma...citesc ce citesc si pana ajung la sfarsit,deja s-a raspuns sau am uitat io.Am avut o saptamana foarte incarcata de treburi casnice acre par ca nu se mai termina.Sper sa fie altfel sapt asta si sa pot citi si eu mai des ce se scrie...ca de cate ori am intrat io zilele astea am tot avut de citit vo 3-4 pagini de fiecare data.

Hei...fetelor,v-ati intalnit la prajitura?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

ILDI, STELUTA, DIANA, CAMI multumim pt urari

GABI super filmuletul chiar ca este plina de energie Daria mica
Sa stii ca eu nu ma plictisesc niciodata de poze si filmuletze, ma uit cu plcere la toate si chiar le-am vazut de mai multe ori....sa-mi intre bine-n cap

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vivi, uitasem sa te felicit ca ati scapat de boala!

Arleena
, pai acum daca tot ati inceput tratamentul si simti o ameliorare fa o saptamana sa fiti siguri ca scapati.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Salutare, Cireshari!

Rog si eu pt un ajutoooorr!!! Raalucutza, parca tu ai pomenit candva de o pastilutza pt stimularea lactatiei... Daca am incurcat personajele, poate ma ajuta altcineva cu denumirea...

Plizzz! Se pare ca statul meu la munca prelungit din ultima perioada a fost o bomba cu efect intarziat! Nu prea mai am lapte... si Sara e maraita, nu prea mananca, are gingii inflamate, gatul usor iritat...

Multumesc anticipat pt raspunsuri!!!

P.S. Revenim cu "comentarii"!

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Angelica...cred ca Shoricutza stia de pastila aceea.Din pacate nu-mi aduc aminte cum se numea,stiu ca era ceva naturist.Poti incerca cu Galactogil.La mine chiar avea efect,dar probabil ca ar trebui sa te si odihnesti mai mult.Sarei mica si maraita.

Diana...multzumim...si tie si celorlalte care ne-au felicitat si s-au gandit la noi...Tare rau e sa fie bebe bolnav.

Ingrid in ultimul timp (de cand facea aerosoli cu adrenalina...atunci credeam ca e de la drenalina,dar acum de la ce o fi?) are foarte foarte multa energie,doarme foarte putzin ziua...azi de exemplu nu cred ca facut 3 ore adunate...e trezita de la 6.30 dimineatza,a dormit numai in reprize de 30 min si abia acum a luat-o somnul.Se va mai trezi si la 10 sa manance.N-ar fi nici o problema daca ar dorimi asa putzin si ea ar fi ok...dar se simte ca e obosita si plange si n-are stare si nu-i place nimik,dar nici sa adoarma nu poate...nici in bratze,nici leganata,nicicum...si uite asa en chinuim sa o linishtim...noi suntem epuizatzi si ea e cu ochii sticla.azi cel putzin a fost o zi de pomina.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Vivi, multumim pentru raspuns. Ne bucuram ca si-a revenit Micul Iedutz razacios.

Asadar, Clubul Razaciosilor are un numar de 39 membri, se hlizesc de nu mai pot 13 dintre ei, cu limbutezele pe-afara stau tot vreo treishpe iar cu degetzele zemoase si gustoase in guritze numai cinci.
Rog mamele de ciresari sa verifice daca protagonistii sunt toti la locul lor pentru ca, o spun cu toata rusinea, am mai uitat cate un membru pe "private"... eu intram cu parola mea de pe yahoo si ii vedeam pe toti, voi insa nu!! De incarcat pozele insa le-am incarcat cu toata constiinciozitatea si pot sa afirm ca eu si Alec suntem cei mai castigati dintre toti, pentru ca ii putem vedea pe toti, si in premiera pe deasupra! Pe membri ii cunoastem bine si cand ne povestiti cate ceva despre ei, stim cu cine avem de-a face, cu putina imaginatie putem vedea crampeie din viata lor
Si sa stiti ca, desi nu suntem superstitiosi, am dori sa depasim numarul de 13 din cele 2 albume amintite!

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Draga Doroti, stim ca maine dimineata o sa treci pe aici, asadar te rugam sa treci si noile noastre coordonate la varsta minunata de 5 luni: 7400g si 67 cm lungime.
Rogu-te sa ne treci in listuta, si te-om rasplati cu un mare zambet razacios, o limba de un cot si un maaare pupic dulce

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

Profit si eu un pic cat doarme Andrada sa mai scriu cateva randuri. In curand insa trebuie sa se scoale, sa-i fac baita...

Lyly, am vazut ca ai primit multe sfaturi pentru eritemul fesier. La noi bepanthenul nu mai avea niciun efect, asa ca ni s-a recomandat reviken. In maxim 3 zile trece. Ai grija ca nu este un unguent pe care sa-l folosesti o perioada indelungata.

Bogdana, imi poti da mai multe detalii despre cum faceti voi urocultura?? In ce conditii ti-o face la spital??

Am reusit intr-un final sa mai pun pe web ceva poze cu Andrada. Asa ca cine are timp si chef ne gasiti aici:

POZE NOI CU ANDRADA

Noapte buna!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Steluta, multumesc. Chiar cu acela l-am dat azi. Cred ca kinetoterapeuta de la Giulesti imi spusese de el. Chiar il cumparasem inainte sa se nasca Mocutz, zacea prin sertarul cu medicamente.

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput