Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaS spune:

Angelica,pastilutele sunt din mai multe plante si se cheama NUTRINATAL. Sarei frumusele si tie iti doresc mult laptic in continuare

oana cu erik(25 mai 2006)si rebeca(3 august1999)

www.flickr.com/photos/72177020@N00/247411106/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Deci ati vazut ce copil hlinzit am eu....am mai pus inainte cu cateva mesaje inca un filmulet in care e cu Rares, nu stiu daca l-a vazut careva....il mai pun odata sa vedeti cum il trateaza mica terorista pe fratele ei http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV02788.flv&refPage=&imgAnch=imgAnch2

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaS spune:

Camelia,multumesc pt raspuns (cu intarziere,dar nu am mai reusit sa intru)

Amiss,nici o suparare,chiar ne-au placut f mult comentariile

oana cu erik(25 mai 2006)si rebeca(3 august1999)

www.flickr.com/photos/72177020@N00/247411106/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by gabi25

Deci ati vazut ce copil hlinzit am eu....am mai pus inainte cu cateva mesaje inca un filmulet in care e cu Rares, nu stiu daca l-a vazut careva....il mai pun odata sa vedeti cum il trateaza mica terorista pe fratele ei http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV02788.flv&refPage=&imgAnch=imgAnch2

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

ce distractie pe capul lor!!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

diana eu zic ca in poza asta se vede mai bine ce mistoaca rau ai fost...sau esti...oricum suuuuuper....io nu cred ca o sa-mi revin niciodata...am niste clisuri,...si cam numai pe cur...am si io acum cur si shale de femeie....da; faine pozele de la marea rosie.....
tratamentul normal ca-l fac daca tot am inceput

lacri tu il speli pe alec cand il schimbi sau folosesti servetele umede?? eu il spal, nu folosesc serv umede (doar in caz de maxima necesitate cand suntem pe masina) si il fac cu bepanthen si nu am avut deloc probleme....

problema mea cu alex e ca ii apar pe fata din cand in cand ca niste cosuri din alea cu cap galben si ii trec cam greu si dupa ce se vindeca ramane ca un punct negru....zici ca-i adolescent fiu-mio...nu stiu cum sa-i curat tenul???

azi a papat supica din nou(120 ml) si i-a placut f tare, a mai papat vreo 3 lingurite de mar dar cam in scarba si seara vreo 10 lingurte de gris cu lapte de-al meu....se pare ca ii place mai mult decat orezul de la nestle

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

fetelor, am tot citit pe la voi si multe am mai invatat...eu sunt o mamica de piersicutza ffff talentoasa la mancare...si v-am "citit" ca le oferiti puiutilor dovlecel copt...va rog dati-mi si mie un sfat cum as putea conserva dovlecelul pana ar veni vremea lui, adica pana prin ianuarie cand Ilinca va avea 5 luni?

va multumesc anticipat

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara(24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Gabi ce frumoos se joaca!!! Of ce frumos este cu doi copii!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

lyly ma chinui de 2 zile sa iti trimit 2 poze. Asa de greu imi merge netu'. Azi am stat 4 ore sa le trimit! Si le-am facut si mici mici...dar nimic

arleena poti curata tenul cu ceai de galbenele cu ajutorul unei dischete de vata, sau cu apa simpla il speli pe fata mai des in cursul zilei sau dupa ce a papat si are lapte pe fata sau saliva...etc. Si Petra mai face asa cand nu o spal bine pe fata.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Sar-na! OanaS si Vivighe! Da! Acum imi amintesc de parca am citit ieri!!! Shoricutza ne spusese de pastiluta... Ce fraiera sunt, mereu zic ca bag la kap, ca nu am nevoie sa-mi notez, ca poate n-o sa-mi trebuiasca tocmai mie..., ... si e cam a 5-a kestie utila de care trebe sa-ntreb ca sa imi aduk aminte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_daniela spune:

Buna seara ciresici,

Pireul de fructe crude este mult mai sanatos pentru ca nu se pierd vitaminele. Daca fructele sunt coapte sau fierte (compot) atunci aportul de vitamine este mult mai mic. Eu ii dau bebelinei mele fructe crude. Am avut o perioada cand nu le mai accepta si atunci i le-am copt si le-a acceptat mult mai bine. Dar i-am dat fructe coapte numai o saptamana.
Legumele le mananca f bine, dar pireul este chiar f. bun. Adica e gustos. Eu nu i-am dat pireu numai dintr-o leguma, dar combinate (morcov, patrunjel, ardei gras, dovlecel, rosie, ceapa)sunt bune.
Noi acum am introdus si branzica si o facem dupa reteta Inaioanei si este f. buna.
Intr-adevar mancarea tb sa fie gustoasa si dulceaga. Nu e adevarat ca bebei nu au gust. Lapticul este dulce. Iar Bia mea stie cand ii dau ceiut baby drink, care este dulceag si cand ii dau ceiut din plante. Ultimul e cah si chiar daca e flamanda nu ar bea nici o gurita, tipam din rasputeri pana dispare biberonul. Ceiutul baby drink e bun, dar noi punem un pliculet la 150ml, pentru ca e cam dulce. Bia nu a baut ceiut deloc pana la 5 luni, dar acum bem cate 150 ml zilnic.

Ce vreau sa spun este ca tb sa gustati din mancarea pt bebei si daca voua va place cu siguranta va manca si bebe.
Succes cu diversificarea.
pupici.

Mergi la inceput