Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
LYLY809 spune:
Arleena, il spal pe Alec cand il schimb, rar folosesc servetele umede.
Cat despre problema cosurilor, poate te lamureste un medic ( Diana, maybe???)
Geliza, pui dovleac la copt, taiat felii dupa ce ai curatat de seminte si miezul moale ( lasi coaja in timpul coptului) apoi mixezi miezul copt pana se face o crema, pui in paharele de plastic mic, acoperi cu celofan si pui in congelator.
Andreea, asteptam poz(n)ele cu interes, suntem convinsi ca sunt mistoace![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
angelica_g spune:
Lya, saru-manushitele si tzie! Abia acu' citii mesajul! Nu prea sunt obisnuita sa-mi trimita cineva PM si azi am primit 3!!! Suuper! Parca mi-a scris iubitu din armata!!! (vorba vine, ca atunci cand iubitu' meu era in armata -adik sotzu- eu aveam doishpe ani si ma jucam in nisip pe aceeasi plaja pe care el facea de planton cu pushka la spinare - adik a Marii Negre...)
Aaa! Iau spirulina de vreo saptamana, dar nu prea respect kestia cu "inainte cu 1/2 ora de masa"... Si psihic..., chiar cred ca trebuie sa gandesti ca ai lapte suficient, ca e bun si hranitor pt bb... Pt mine a fost conditia necesara si suficienta pt ca bb Sara sa pape numa' san pana acum!
Ieri nu a vrut sa manance mai delok! Eu nu prea mai aveam (am incercat sa "trag" eu, si n-am mai stors mare lucru...) Din bibe nu-i placea nici sa-l simta pe buze (ciudat comportament, abia acum le inteleg pe fetele care se vaitau ca nu vor bb-ii sa pape
)... Am incercat si cu un pahar de
, deshi stiam ca-i doar un mit fara "temei legal" ... Asha ca aveam un plic de "orez cu vitamine" si fier de la Neste, dat de dr fam, si i-am strecurat cateva "ploite" in bibe! Chiar i-a placut! M-am gandit ca poate era laptele din conge prea de-demult... cert e ca nu s-a mai omorat nici asa (deci nici tzatza, nici bibe, nici firishoare de cereale in bibe...) Azi noapte a mai halit 70g cu ceva cereale (cred ca dk mai aveam, ar mai fi mancat) si azi numa' san, si f f kinuit, si "saculetzii" mei atarnau fara vlaga si continut
, asa ca am vrut sa dau o fuga la farmacie, caci mi-am amintit de pastila spusa de Shori...
Acum a adormit nemancata(de pe la 8)... Sunt sigura ca are rosu in gat, dupa cum respira si cum haraie si fornaie. I-am dat 2 ml de Nurofen (a doua oara in viata ei) si 5 pic de vitamina C... O mai aud tusind din cand in cand, insa nu s-a trezit... Vad ca simt sanii mai plini (in seara aceasta n-a mai vrut sa manance delok cereale, iar sanii mi-i musca de-mi venea sa urlu!!!), asha ca ma voi apuca de scris!!!
Si ... sa va tineti!!!
angelica_g spune:
So...
LA MULTI ANI! pt jumatatea de an a cireselor: Sofia, Maria, Victor, Cosmina, Medeea, Teo si Seby!!! Sa traiasca sanatoase, frumoase, voioase, mancaciose si putzin plangacioase!!!
DianaR, se pare ca tocmai am inceput diversificarea, pt ca "prafurile" de cereale aruncate in biberon sunt primele "corpuri straine" pe care Sara le-a ingurgitat, pe langa lapte de mami (cu exceptia Vigantolului, Fe-luiHausman, VitamineiC, si a 4 ml de Nurofen-care ne-au placut teribil) ... Ramane de vazut cum se va comporta maine si ce voi gasi de cuviinta sa fac...
Oricum, DianaR, iti vor fi alaturi Amiss si Maghy, iar eu voi fi doar cu un sfert de pas inainte voastra, ceea ce, cred eu, nici nu se pune...
angelica_g spune:
Amiss si Arleena, 
! Sar-na! Dragute, ..., ca de obicei!!!
Bebita! E normal sa simti ceea ce simti, insa dk vei avea cu adevarat nevoie de noi (pardon, de forum) te vei consola singurica si vei insista in intrebari! In felul acesta vei atrage atentia fetelor (ca mine) care intra pe fuga si raspund o data/saptamana la ceea ce-si mai aduc aminte... Deci, cheer-up! Te asteptam cu noi "provocari"!
Amonar, bine ai revenit! (Kailan este un dulce, dulce, dulce, si-mi plac okii lui de mor, si mai mor de oftica pt ca sigur ai Sarei or sa se skimbe, ..., si i-am vazut si ce cei ai lui Catalin- cireasa de Roxana, care este o papusica, cu ocki de cristal 
... m-am
)
... si pt ca am ajuns la poze va marturisesc ca-mi taiati orice elan in a mai posta poze cu Sara... Vad mereu bb-i voinici, vad okisori albastri... ca marea Mediterana ... vazuta in zilele insorite de concediu pe care le savurezi cu nespus entuziasm!!! Si vad poze atat de clare! Eu...
tot mai astept descarcarea pozelor sa vad cate din zecile de pozitii sunt clare... Cred ca am un inceput de Parkinson...Altfel, de ce sotzului meu ii ies, cu acelasi aparat, iar mie nu???!!!
carminabulina spune:
Geliza, vad ca ti-a raspuns Lacramioara, insa tu pomenesti de "dovlecel". Pana la urma este dovleac sau dovlecel
? Oricare ar fi dintre ele, pe unul il coci pe altul il fierbi si le dai prin blender si pe urma in paharele la congelator.
Buuun, la dovleacul copt, cand il dai prin blender sa adaugi si putina apa plata sau fiarta si racita, pt. ca altfel se lipeste de blender si nu este usor de manevrat.
Gabi, mare distractie la voi in familie,,,
iti face pofta de copii multi prin preajma
.
Amonar, bine ai revenit...ai lipsit ceva vreme 
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
DianaR spune:
Timeea e mai bine, acum seara nu mai avea temperatura, chiar se imprastia de ras privindu-l pe frate-su care se dadea peste cap (la propriu) ca s-o faca sa rada. Si radea Timeea de numa! Iti venea sa-i mananci, nu alta, dragalasii mei puiuti!
Angelica, dupa mine nu exista pastila magica ptr. stimularea lactatiei ci suptul lui bebe si in lipsa de asta mulsul. Daca spui ca Sara e moftirici si bolnavici normal ca nu ai lapte ptr. ca nu esti stimulata. Incearca mai ales daca simti ca-s sanii mai tari sa mulgi ca sa-i golesti dupa ce suge. Oricum cand ii trece raceala se va pune pe supt si atunci se trezesc si sanii tai!
Pozele, nu te stresa ca asa-s si ale noastre, ptr. o poza reusita facem inca 2-3 miscate sau neclare. Dar ce conteaza, ca doara nu consumam filmul
Sara e o dulceata in poze, si daca tu i le faci atunci chiar mericti felicitari, cel putin poza cand iasa de sub paturica e superba!
Arleena, multumesc de aprecieri, acum is grasa cum am fost si dupa ce l-am nascut pe Vladut. Dar cu efort se poate reveni la forma maxima.
Intr-adevar poza aia e mai sugestiva, dar poate nu va prindeati care din fete sunt eu.
Bubitele alea mie imi par ca sunt in cadrul crizei genitale, si Timeea mai face. Eu personal o las in pace, poti sa o speli pe fata cand e murdarici si seara la baita cu putin apa cu samponel si bine bine clatit dar nu exagera ca dupaia obtii contrariul, adica ii stimulezi productia de sebum.
Lyly, sarumana ptr. ca ne-i introdus si la degetele, superhlizeala si limbute!
Gabi i-am vazut si eu pe pitici tai! Ce dulce era Rares cum se tot stergea pe fata ca-l balosea Daria!![]()
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
carminabulina spune:
bebitza daca nu ma insel cred ca de la tine mi-a venit ideea de a ruga fetele sa scrie cat mananca bebelushii lor. Eu nu ma mai supar daca nu mi se raspunde din prima, pentru ca stiu cum este, dar daca insist stiu ca voi primi raspuns la toate intrebarile.
Am avut si eu un astfel de episod cand eram gravida si tot la fel am crezut ca fiind noua nu prea sunt bagata in seama, insa se vede treaba, ca fiind tot pe aici, pana la urma din noua am devenit si eu "veche"
. Asa ca bucura-te ca s-au dat totusi raspunsuri si la intrebarea ta, intr-un fel sau altul
. Hai nu mai fi suparata si nici marginalizata sa nu te simti ca nu-i cazul, nu s-a gandit nimeni sa nu-ti raspunda pt ca esti noua ci pur si simplu nu ai insistat asa cum o fac eu
sau alte fete.
...Si mai e si chestie de noroc, sa pui o intrebare si la ora aia sa nu fie pe forum decat fete care nu te pot ajuta cu nimik si pana apar fetele care ar putea sa te ajute cu un raspuns nu o mai fac crezand ca s-a rezolvat, si tot asa.
Hai, mai esti suparata?![]()
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Virgi si pentru tine stiu ca aveam o "multumire" dar nu mai stiu pentru ce
, si sa-ti spun ca personal cred ca Luana a facut-o tatal ei singur, tu ai fost doar gazda 9 luni de zile...pai asta e dreptate
?
uite cum cresc
carminabulina spune:
Sofia, Maria, Victor, Cosmina, Medeea, Teo si Seby, LA MULTI ANI si din partea mea (pe 2 i-am mai felicitat, dar nu-i bai ca merita
) sa cresteti mari frumosi si sanatosi si cuminti
.
uite cum cresc
LYLY809 spune:
Geliza, chiar ca m-am gandit la dovleac si tu te-ai referit la dovlecel
Uite ca dovlecelul mi-a iesit din minte. Eu am congelat doar cubulete de dovlecel crud, urmand sa le pun la fiert in supa, sau sa le fierb separat si sa le fac piure. Jumatate de congelator e umplut cu dovlecel, un sfert cu ardei si restul cu dovleac si cartof dulce coapte si mixate. Dovleac si cartof dulce se gasesc si in lunile urmatoare, nu era obligatoriu sa congelez.
La dovleac nu a fost nevoie de adaos de apa cand l-am mixat. La cartoful dulce, da, deoarece era mult mai "uscat", mai "sec".
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE