Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Sara s-a trezit... veste rea: e ragusita raaau! parca ar avea un motoras in gatutz! Veste buna: sanii mei sunt plini de lapte ... veste si mai buna: Sara mananca!!!

Asa ca voi incerca sa scriu cu o mana cat voi mai putea ... mai am de raspuns la cateva mesaje...

Gaby, scumpi fok puii tai! Hm! Ceva-ceva imi suna cunoscut!

Virgi, pupam galant pe "lelea" Luana! As vrea sa va vad pe toti 3 in costum national... Uneori imi pare ca Luana are okisori de korean....

CameliaT, La multi ani pt Fineas! Ce nume dragutz si neobisnuit! La inceput am crezu ca este un nik... Ce bine le "shade" fratiorilor impreuna!

Diana79, Neda, CamiM, Virgi, Mikion ... si cine mai serbeaza Halouin-ul asta! Va urez si eu un Happy - H! Iar daca va costumati odraslele, musai sa ne puneti poze! I-am vazut fara (mai putin pe Mihaita al Nedei, pe care taaaare mult mi-ar place sa-l mai privesc) si ma intreb ce ma mai poate uimi si mai tare la ei!? Hai, incercati-ma!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

[font=Georgia]Geliza, vad ca ti-a raspuns Lacramioara, insa tu pomenesti de "dovlecel".

brava, vaz ca esti atenta, nu ca mine... care citesc legislatie, ca maine sunt pe baricade, la "scarbici"

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR
... si daca tu i le faci atunci chiar mericti felicitari, cel putin poza cand iasa de sub paturica e superba!

... pai tocmai, aia-i facuta de tac-su!

Multam' fain pt sfaturi... Asa ma gandeam si eu, mai ales ca in ultima saptamana si jumatate nici nu mai m-am muls, din lispa de timp si oboseala acumulata... Dar cum Shoricutza a spus ca la ea a mers, mi-am spus sa incerc si eu! In noaptea aceasta... din nou, pe bricade!!!

Tu ce i-ai dat Timeei pt raceala????! Ce a vut, de fapt?! Si cat a tinut-o?!
Multa, multa sanatate! Si somn usor tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

quote:
Originally posted by carminabulina

[font=Georgia]Geliza, vad ca ti-a raspuns Lacramioara, insa tu pomenesti de "dovlecel".

brava, vaz ca esti atenta, nu ca mine... care citesc legislatie, ca maine sunt pe baricade, la "scarbici"

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Citeste citeste sa te faci desteapta .
Eu am pus apa si la dovleac ca se lipea de blender. Poate ca l-am tinut la copt prea mult.
Ce se aude cu tortul ala?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by angelica_g

[quote]Tu ce i-ai dat Timeei pt raceala????! Ce a vut, de fapt?! Si cat a tinut-o?!
Multa, multa sanatate! Si somn usor tuturor!!!

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Pai nu stiu daca i-a trecut inca, abia azioapte a inceput cu febra a continuat astazi si acum seara deja nu mai avea febra. A mancat mai cu mofturi, a trebuit sa mulg mai mult ca de obicei dar totusi a mancat mai bine dacat m-as fi asteptat. altceva n-avea decat maraiala cat incape, dar fara muci sau tuse. Asa ca i-am dat paracetamol supozitoare si acum seara Nurofen pe gura (un chin ca-l scuipa, il adunam iar il bagam in gurita...)

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by angelica_g

quote:
Originally posted by DianaR
... si daca tu i le faci atunci chiar mericti felicitari, cel putin poza cand iasa de sub paturica e superba!

... pai tocmai, aia-i facuta de tac-su!

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

maama ce-am mai nimerit-o

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

... a mancat de s-a omorat... Mai incerc mai tarziu...

Ultimele randuri: Vazut si revazut poze mai noi si mai vechi; cateva impresii culese:
- Wapi, dragutza ta cireshica greu s-a mai acomodat cu sedinta foto de la inceputul lunii septembrie... terorizata fatza avea scumpica, insa are niste okiiii! mama-mama!
- Doroti, se pare ca Natalieli ii prieste f f mult sa stea cu mama ta. Pare atat de ... MARE; s-a schimbat mult (poate si pt ca nu am mai vazut-o de mult, exceptie facand pozele din cluburi)
- Amiss, iar m-am speriat! Ma si miram! Mai, da' parca n-am pus poze cu Sara la limbutze, ce cauta ea aici??! ... Parca imi trecuse, mai ales ca Petra pare mai "zdravana" insa in anumite pozitii tot mi se pare ca seamana...
- Miti2004, puiul tau imi pare mic, mic! Sunt poze mai vechi?! Imi aminteste de puiul dulce al Carminei, cand avea mai putin de 2 luni!
- Dolce, super poza cu DJ Teo! Si felicitari pt funduletzul statator!
- DianaR, acum, ca m-am uitat mai bine, imi pare ca Timeea si Sara sunt facute din acelasi aluat! Din acela care nu se dospeste! Lasa, sa fie ele sanatoase! Aaaa! La un moment dat mi s-a parut ca pe Timeea o hraneste fratioru, da', de fapt era fiecare cu a lui: Valdut cu stilcutza, cireasa cu degetzelu'... Nici unul nu pare totusi a indragi prea tare mancarea... ca si parintzii lor... Ceea ce nu da rau delok!!!
- Lacri, mai-mai, da' la-i hranit cu dovlecel (adik dovleac) pana ce l-ai transformat intr-un dovlecel! Esti sigura ca nu a gustat si el din torturile alea?! Pana la urma, eu il declar pe Alex cel mai vesel copil din comunitatea noastra!!! Nu am vazut nici unul care sa rada mai mult!!!
- Mikion - m-am convins! Baiatul tau superb este exceptia de la regula pe care au facut-o fetele Sara si Timeea ca bb-i hraniti exclusiv la san nu sunt grasuni! Pupam voinicul okios!
...

Mai vazut poze... nu mai pot scrie... Sara tuseste... pare ca se ineaca cu propri-ai saliva... Sper ca noaptea aceasta sa ne putem odihni!
Somn usor si muuuulta sanatate puilor!

P.S. Vivihghe, imi mai poti spune inca o data ce a avut Ingrid si cu ce ati tratat-o?! Multam!

Mergi la inceput

Si... O SURPRIZA!!!

Am cules vesti proaspete despre o cireasa scumpa, scumpa la vedere...

Ia priviti de va delectati cu Madalina-Scumpilina, ciresica de mamica Cristina1702(do you remember?!):

http://good-times.webshots.com/album/554835313KekcXN

Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!!!

Lili iti multumesc pt raspuns. bebelinului tau.

Daniela ne bucuram ca Bianca e bine. Branzica cum o faci? Eu intentionez sa-i dau cand vin in Romania.

Angelica sigur o sa pun poze de la halloween. Abia astept. Multa sanatate micutei Sara.

Lyly ti-am vazut strumful ce mare s-a facut. si unde pui ca mai sta si in funduletz.

Urez tuturor o saptamana buna.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Am pus si eu poze aici: (doar 4 deocamdata )

http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=2a38re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/my_photos

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput