Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
CamiM spune:
Buna dimineata livada, o zi insorita!!
Diana79 am vazut si admirat poze.. super simpatica Nicole si rochita.. un vis.. roz!![]()
Cum va costumati de Halloween?
Mergeti trick or treating?
Noi anul asta mergem dar numai la taticu la universitate ca suntem prea mici sa ne plimbam prin oras in plus nici nu putem papa eventualele bomboane asa ca ii lasam pe cei mai mari dar promitem sa ne luam revansa pe viitor.
Mi-aduc minte ca anul trecut am fost chiar de Halloween la control ca eram
cu maguguta mea si toata lumea la cabinet era costumata in ceva inclusiv doctorul care era imbracat in Dracula cu tot cu aparat dopler negru .. asortat
Imi pare rau ca nu le-am facut niste poze.
CameliaT la multi ani pentru Fineas.. sa va traiasca amandoi prichindeii ca tare frumusei mai sunt!!
Si acum .. (grasa tot grasa nu se poate abtine) trebuie sa iti spun ca tortul arata tare yum-yum!!
Lyly probabil ca deja ati rezolvat problemuta cu
rosu dar iti spun ce ne-a scos pe noi din bucluc acum cateva saptamani: pe sub cremuta de iritatii de bebei se da de 2 -3 ori pe zi cu o crema care contine 1% clotrimazole - aici asta se gaseste in cremele anti-fungal. La noi a functionat de minune. Pana a doua zi nu mai avea nimic.
Amonar felicitari pentru nunta si botez..Pai si noua nu ne pui niste pozici?![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
camelia.t spune:
Angelica, CamiM multumim de urari.Tare mult il iubeste Fini pe Andrei.Aveam emotii la inceput, dar vad ca e mare dragoste intre ei.
Cami, eu habar n-am sa fac vreo prajitura, tortul e facut de buni.....spun asta ca nu cumva sa-mi atribuiti merite care nu-mi apartin.
Ma mai incearca si pe mine cateodata talentele in arta prajiturilor.....da nu in asa masura in care sa ma afisez pe aici cu ceva.......dar perseverez....pana la pensie ma specializez si macar nepotii o sa manance prajituri facute de mine.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Amonar
Bon gasit mamici de cirese!! Ehh..am citit si eu in graba cele 100 de capitole la care am ramas repetenta...ufff...mai rau ca o nastere...da'ma bucur ca sant la curent cu livada...
Pai no, ce sa va spui io?? ? LA MULTI ANI pruncilor care au implinit 6 luni!!!! Seby stiu ca a implinit 6 luni si sa ma scuzati dar nu am lista in fata sa vad cine mai este.....dar ma bucur pt voi!!!!
Ma bucur ca s-a marit livada ca avem ciresici noi!
Apai sa spun si io ceva de ciresica mea:
- a inceput sa tipe ca un tenor cam pe la 3,5 luni. Tipa si dadea din maini si picioare de zor. Eram in Romania atunci si cred ca tot cartierul nu-si facea somnul de dupa-amiaza....
- a zis TATA de la vreo 4 luni. Se tinea de picioruse si vorbea cu ele spunand TATA incontinuu.....deci nici vorba de mama....
- in repertoar mai exista : rrrrr lung, grrrr lung si ADADADA
- se rostogoleste prin camera ca un titirez, de pe burta pe spate si inapoi..cum poate. Il pun in mijlocul camerei pe o paturica si il gasesc intr-un alt capat.
- nu sta inca in fundulet, nici nu am incercat sa vad daca poate
- nu am mai facut nici un vaccin de la 2 luni
- nu diversificam. Punem putina faina de cereale in lapte si that's it
- avem program FIX de somn. Deja stiu cum isi cere somnul (este marait). Dimineata mancam si dupa vreo doua ore vrem la somnica (vreo ora sau doua). Pe la 12 iar somnica vreo ora sau doua. La ora 6 dupa-amiaza cadem rupti. La ora 11 seara ne trezeste mama cu lapticul dupa care adormim pana la 6 dimineata. Cat de greu mi-a fost cu el la inceput atat de usor imi este acum!! Dar l-am obisnuit cu acest program si nu mai am copil plangacios.
- avem doi dintisori in maxilarul inferior
- crestem frumos in grafic
- nu a racit pana acum ( sa bat in lemn)
A da...si am facut o serie de tratamente la biorezonanta care l-au facut pe copilul meu un copil linistit si sanatos. Pana si candida am tratat-o.
- nu decalotam si nici nu am auzit de asa ceva aici. Nici nu ma uit la putza lui. Eu nu inteleg cum vad unele mame ce si cum ca eu oricum nu m-as pricepe.
- santem bucuros daca mama ne pune in scoica pt ca stim ca mergem la plimbare sau cu masina (adora sa mearga cu masina)
Na cam atat pe scurt. Multumesc fetelor care au intrebat de mine. Am chiulit o vreme da'raman fidela trupei. Chiar daca nu semnez condica apar si eu pe neasteptate. Ce mai stiti de PAPADIE?
Felicitari tutror mamicilor cu progresele facute de ciresele: stat in fundulet, dintisori, mancat cu lingurita, spus MAMA sau TATA, etc.
Pupici!
(pozeKailan)
Bine ai revenit!!chiar ma intrebam unde ai disparut.
Felicitari pentru progresele lui ciresel Kailan!

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ralucis
Salutare, salutare! Ce mai faceti, dragelor, n-am mai apucat sa intru ca am avut o gramada de treaba, un dumitru de sarbatorit (adica sotu') si a trebuit sa fac si o semi curatenie de toamna, aprovizionari, asa ca am ratat un La multi ani pt Luana, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, deci La multi ani!
Noi suntem bine, la 4,5 luni aveam 6,6 kg, dormim de la 10 seara la 7 dimineata, si inca alte 4 ore in timpul zilei, din care 2 neintrerupt la pranz, nu am diversificat inca, poate pe la 5, 5 luni, si ne place tare mult sa socializam. Un singur lucru ciudat ni s-a intamplat, ieri seara la baie am vazut la pasarica ilincai o chestie gelatinoasa, asa cam ca la ovulatie, si stau si ma intreb daca e anormal sau nu. voi ce stiti? nu a fost mult, dar sa aiba secretii de acest gen un bb de 4,5 luni sau e altceva? si vad ca a facut si niste cojite pe fontanela, nu multe, dar ma enerveaza ca nu stiu cu ce sa le dau. dr mi-a zis sa imi dea o reteta pt preparraea unui produs la farmacie, dar oare nu pot gasi o crema deja facuta?
pupam bb si revenim.
A facut si a mea cojite, la noi se numesc solzi, eu leam dat cu crema pentru copii si leam pieptanat cu pieptene cu dinti(nu stiu cum se numeste corect, deacela care folosesc barbatii) si ia trecut.
Cit despre pasarica nu pot sati zic nimic, nu am observat asa ceva la ea.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ILDI25
La multi ani SEBY pt cele 6 luni sa le aduci numai bucurii parintilor tai!Teo
.
dulce de la David .
Am reusit in sfarsit sa stam si noi sa stam in fundulet , ne cam clatinam noi dar totusi e un progres . Dovada http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/detail?.dir=f278re2&.dnm=3555re2.jpg&.src=ph Deci Doroti poti sa ne treci si pe noi la progrese 5 luni si 24 zile.
A si inca ceva era sa uit am zis si noi zilele astea primul cuvant si a fost TATA ,probabil pe tati il vedem mai rar sau mai sti poate vom avea un fratior. In rest vorbim in continu DA DA ,baba , parca a zis si ceva de genul MAMA ,dar o sa urmaresc mai atenta . Cam atat ar fi .toata livada de cirese frumoase ,frumoase si bineanteles si pe parintii lor .
WE placut !
ILDI si DAVID
poze
FElicitari pentru progrese!!!
Trec chiar astazi la listuta!
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by virgi
Astazi in parcul unde ne plimbam noi..am vazut un spectacol traditional korean.Fetele au dansat imbracate in costum traditioanal " hamboc " Am facut si cateva poze..daca doriti sa le vedeti, sunt aici:
http://community.webshots.com/album/555158936kPvrwG
Noutati despre Luana nu am. Inca nu sta singura in fundulet. Tare as vrea sa stiu daca dupa aceasta etapa...munca noastra se usureaza sau din contra.
Ma duc sa citesc din urma.
Super costumele.
Cit despre munca noastra dupa ce se tin in fundulet, e mai mare ca tre sa ai grija sa nu cada in nas
.doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Doroti, astazi, la exact 150 zile (5 luni fara 3 zile) ghiaurelul nostru a zis "tati", ce-i drept, involuntar.
Sta si in fundulet, dar in coltul canapelei... nu stiu daca se pune; o sa postez mai la noapte o poza si decizi daca inseamna ca sta singur in fundulet, hihihi
A mancat azi 100 ml supa, albitura, ceapa, morcov, ardei, un strop ulei masline si telina.
Dupa masa 3 a papat un paharel de dovlecel copt cu un pic de lapte si cereale. Poze tot deseara; evident ca-i iarasi moscolit pentru ca 'mnealui tine mortis sa bage si cu mana proprie cate ceva din piure in guritza...
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
Felicitari pentru Tati, dar in fundulet nu se pune daca sta sprijinit de ceva, trebuie singur in mijlocul patului.
A mea eri tot se tinea, si mam intors doar o secunda si o cazut cu capu de perete, deci inca nu se tie bine!!
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by gabi25
Pupam si noi toti hlinzitii si superhlinzitii si limbutele di degetutele....nah, uite asa ca sa nu se supere nimeni. Am vrut azi sa scriu de vreo 3 ori si nu am mai reusit. Rares e racit de vreo 2 saptamani, azi medicul a spus ca nu ii mai da nimic in afa de ceva pentru tuse si tratament naturis.....pe mine m-a innebunit cu tuse....si normal ca a racit si Daria. Asa ca avem doi copii muciosi si tusitori. Daria e tare nervoasa ca nu poate sufla bine si se chinuie si nu poate papa....of. Daca va scriu eu cat a papat Daria in cea mai buna zi a ei cred ca nu se mai plange nici o mamica ca papa copilul ei putin.....si mai ales noi care ne laudam cu bebe mancacila.
Ieri, o zi buna zic eu comparativ cu cele din-nainte:
-noaptea supt de la mine
-ora 7 - 130 ml lapte+2 masuri cereale
-ora 10.30 - 1 mar potrivit (copt) + biscuite + (100 ml lapte cu cereale)
-si incepand de la ora 13 pana seara pe bucatele a mai papat vreo 220 ml lapte cu cereale si 30 ml pireu de legume mai subtirel cat sa curga prin biberon.
Azi m-a terminat cat a putut plange si a dormit foarte rau si e nervoasa si Rares si el ba ca sa ma joc cu el, ba ca ii e foame dupa ce am mancat noi.....etc si saptamana viitoare sta acasa ca sa fiu sigura ca il scap de tuse....vai viata, om m-am facut
Ia sa vedeti un dans/joaca intre Rares si Daria:http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/th_MOV02788.jpg
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Gabi lincul dat de tine e fotografie, undei filmuletu?
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
STAU SI EU IN POPONETZ
VOI CE CREDETI???
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
Confirm, nu se pune, ca o sa se supere cele la care cireasa sta in mijlocul patului.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by gabi25
Lacri pai e copil in poponet....e....asa ca se pune
Mi-am adus aminte ca ma uitam la pozele cu Luana a lui Virgi si am vazut-o intr-un costumas popular (daca am vazut bine) , cat de dulce putea fi
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Gabita, nu se pune pentru ca progresu se numeste "Stau singur in fundulet" pe cind Domnu Rizacescu sta sprijinit.

doroti_5
cu
Asa de mari suntem

Teo
Alexandru 30 mai 2006