Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Lacri acum trebuie sa fi ajuns!
Am si eu o intrebare ca al meu copil deja are 6 luni: carnea..de cand??
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Ama te grabesti?Poti sai dai deja, dar eu cred ca nu e cazul la Sebita ca vad ca aluat bine in greutate.

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
DianaR spune:
Angelica, asta-i soiul la puiutele noastre, slabute dar dragute ![]()
Diana, am vazut poze cu scumpa mica si roz!
Doroti, lasa mama ca doara nu-i competitie, care sta in fundulet mai repede si mai bine. De fapt din partea mea partea cu progresele beblusilor putea f. bine lipsi. Si cand am spus ca Timeea a stat un minutel in fundulet, am spus-o sa impartasesc bucuria unui progres nu ca sa ma laud si nu ca s-o vad protapita pe listuta. De fapt nici nu pot spune ca sta in fundulet, ptr. ca inca sta mult aplecata inainte si tot nu depaseste un minut de stat singurica. Are vreme ea mai incolo sa stea!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by gabi25
Mai pun inca un filmulet ca sa vedeti cum sta Daria in fundulet si cat e de hlinzita. Sper sa nu va plictisesc cu filmeletele melehttp://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV02799.flv&refPage=&imgAnch=imgAnch1
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Scumpa

doroti_5
cu
Asa de mari suntem
magghyc spune:
Virgi,
Am vazut pozele..meseriashe!!!
Lyly,
Cred ca ma ratat niste mesaje de ale tale...sa inteleg ca ti-ai gasit bona???
Amiss,
Abia acum citii ce aveai tu de gand ieri, cu prajitura! Nu a fost sa fie! O lasam pe alta data, ok???
Eu merg maine la Stanciu, pe care o sa il intreb si cum fac cu diversificarea.
Apropo, e cineva care stie ce ordine de introducere recomanda el? Practic maine pe mine ma intereseaza mai mult parerea lui despre evolutia hemangiomului (care s-a marit ca volum, nu ca suprafata) decat diversificarea, desi mai e putin si Nichita face 6 luni si incepem si noi sa papam si alte chestii...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
'Neata la toata lumea. Ieri a fost ziua lui Fineas si cum n-am mai pus de prin august poze cu noi, am profitat de ocazie si am pus acum. Asa ca......IA POFTITI LA POZE PROASPETE!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mamiAICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
Ce bine le sta impreuna, da ce bine seamana la ochi!!

doroti_5
cu
Asa de mari suntem
carminabulina spune:
Magda, mie Stanciu mi-a recomandat sa incep cu cereale tinand cont ca Mihnea era slabutz si pe urma piure de legume direct fara suc, supa...si el mi-a recomandat calduros borcanelele dar sigur si fierte in casa sunt bune, dar daca am bani si vreau sa scutesc timp si mai ales daca vreau ce-i mai bun pentru bebe sa-i dau borcanele.
scuze....revin
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
geliza spune:
LYLY si Carmina, multumesc pentru raspunsuri...de fapt si una si alta ma interesau...dar in special dovleacul....ca dovlecel am cubulete in congelator, dar ,m-am exprimat ambiguu...scuze....iar dovleac sunt convinsa ca nu o sa mai gasesc prin ianuarie, februarie....de cartof dulce voi ziceti ca o sa gasesc?
si mai am o intrebare: fetelor, voi mai sterilizati biberoanele? daca da, cam pana la ce varsta? eu imi amintesc ca la Mara pe la 3-4 luni m-am lasat de sportul asta
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara(24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
vivighe spune:
Angelica...Ingrid a avut bronshiolita acuta.La inceput am crezut ca e doar o raceala banala pt ca avea putin ochii roshii si aparusera niscai muci,dar spre seara a inceput sa tusheasca sec...si nu tushea doar cat era treaza ...sa zici ca se ineca cu saliva ,tushea si in somn.De a 2-a zi a inceput sa se vada pe fatza ei ca se simtzea rau.II curgeau ochishorii,mucii din nas curgeau singuri de multzi ce erau,iar cand stranuta nu mai spun ce scotea afara.Doc pe care o sunam atunci(ca n-am s-o mai sun in veci ca n-a vrut sa vada bebe bolnavior,a gasit fel de fel de scuze),mi-a zis prin tel ca e doar o raceala si sa-i dau nurofen si paxeladine sirop(desi pe prospect scrie ca nu se da la copii sub 2 ani).Am mai stat noi pe nurofen inca o zi dar vazand ca se ingroasha gluma(adik tusea se intetzise,incepuse sa expectoreze,tushea pana vomita,pana la epuizare...plangea,tushea vomita si apoi atzipea 2-3 minute,dupa care iar incepea...cand respira se auzea dinauntru un zgomot ciudat ,am dat fuga la doc de familie....care ne spune ca are rino-faringita dar ne da AUGMENTIN.Normal ca nu m-a multzumit prestatzia ei si m-am dus la Medlife la dr. Marcu careia i -sa parut grav ce are bebe(intru cat la copilul pana la 2 ani 2-3 bronshiolite=astm)ne-a trimis la aspiratzii(care au fost tare binefacatoare)si aerosoli de 2 ori pe zi + picaturi OphtamesoneN pt nas + apa de mare de 4-5 ori pe zi + Ketof sirop seara + antibiotic Ceclor.Imi pare rau ca nu ne-am dus mai repede acolo...poate daca o luam mai din pripa si nu asteptam sa se simta ca naiba nu ne mai chinuiam atata.Apoi au urmat vo 10 zile de aerosoli dim si seara si aspiratzii(apoi ne-am luat batista bebelushului si o aspiram noi acasa in urlete groaznice).Acum e bine.Te sfatuiesc ca daca Sara tuseste sa o duci totusi la medic sa o asculte la plamani.Asa ma amageam si io ca se ineaca cu saliva sau muci ,dar uite ca n-a fost asa.Acum ne-a dat indicatzii clare sa avem grija de bebe sa nu mai patzeasca,ca doar nimeni nu vrea sa faca astm.Tot timpul asta nu i-am mai facut baie(am spalat-o doar partzial) si nu am mai scos-o afara.Azi ne ducem la ultimul control si sper sa ne dea unda verde sa spalam si noi copilul pe cap(e nespalata de 2 sapt) si sa incepem incet incet sa mai iesim si afara(desi e cam frig si cica e important sa evitam diferentzele mari de temperatura).Sper ca Sara nu are ce a avut Ingrid si e doar o raceala.Multa sanatate!
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by gabi25
Deci ati vazut ce copil hlinzit am eu....am mai pus inainte cu cateva mesaje inca un filmulet in care e cu Rares, nu stiu daca l-a vazut careva....il mai pun odata sa vedeti cum il trateaza mica terorista pe fratele eihttp://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV02788.flv&refPage=&imgAnch=imgAnch2
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Acum se vede.
Fix asa ii face Guguta mea fratelui meu, si moare de ris.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
iulyp spune:
Desi la multe intrebarisau dat raspunsuri si probabil s-au si rezolvat problemele intre timp, iaca mai zic si io:
lyly pt poponeata iritata poti sa ii dai dupa fiecare schimbat de pampers si spalat cu ulei fiert in bain-marie in care pui si vit. A. Chestia asta o poti face mult timp pt. ca nu are contraindicatii si uleiul formeaza o pelicula la nivelul pielii care impiedica iritarea ei. Sper ca m-ai inteles(scriu cu mana stanga ca pe dreapta tocmai adormi bb la tata).
Angeilka la tine am vazut ca s-a rezolvat treaba. Ce vroiam eu sa-ti recomand e spirulina pe care de altfel vad ca o si folosesti. Sa stii ca la mine are efect. Pupici Sarei si insanatosire grabnica.
Si mai vroiam sa zic si La multi ani pt. cavalerul Fineas care e super frumusel si care o sa innebuneasca o gramada de fete cu gropitele din obrajiori.

http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV02799.flv&refPage=&imgAnch=imgAnch1