Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
... a mancat de s-a omorat... Mai incerc mai tarziu...
Ultimele randuri: Vazut si revazut poze mai noi si mai vechi; cateva impresii culese:
- Wapi, dragutza ta cireshica greu s-a mai acomodat cu sedinta foto de la inceputul lunii septembrie... terorizata fatza avea scumpica, insa are niste okiiii! mama-mama!
- Doroti, se pare ca Natalieli ii prieste f f mult sa stea cu mama ta. Pare atat de ... MARE; s-a schimbat mult (poate si pt ca nu am mai vazut-o de mult, exceptie facand pozele din cluburi)
- Amiss, iar m-am speriat! Ma si miram! Mai, da' parca n-am pus poze cu Sara la limbutze, ce cauta ea aici??! ... Parca imi trecuse, mai ales ca Petra pare mai "zdravana" insa in anumite pozitii tot mi se pare ca seamana...
- Miti2004, puiul tau imi pare mic, mic! Sunt poze mai vechi?! Imi aminteste de puiul dulce al Carminei, cand avea mai putin de 2 luni!
- Dolce, super poza cu DJ Teo! Si felicitari pt funduletzul statator!
- DianaR, acum, ca m-am uitat mai bine, imi pare ca Timeea si Sara sunt facute din acelasi aluat! Din acela care nu se dospeste! Lasa, sa fie ele sanatoase! Aaaa! La un moment dat mi s-a parut ca pe Timeea o hraneste fratioru, da', de fapt era fiecare cu a lui: Valdut cu stilcutza, cireasa cu degetzelu'... Nici unul nu pare totusi a indragi prea tare mancarea... ca si parintzii lor... Ceea ce nu da rau delok!!!
- Lacri, mai-mai, da' la-i hranit cu dovlecel (adik dovleac) pana ce l-ai transformat intr-un dovlecel! Esti sigura ca nu a gustat si el din torturile alea?! Pana la urma, eu il declar pe Alex cel mai vesel copil din comunitatea noastra!!! Nu am vazut nici unul care sa rada mai mult!!!
- Mikion - m-am convins! Baiatul tau superb este exceptia de la regula pe care au facut-o fetele Sara si Timeea ca bb-i hraniti exclusiv la san nu sunt grasuni! Pupam voinicul okios!
...
Mai vazut poze... nu mai pot scrie... Sara tuseste... pare ca se ineaca cu propri-ai saliva... Sper ca noaptea aceasta sa ne putem odihni!
Somn usor si muuuulta sanatate puilor!
P.S. Vivihghe, imi mai poti spune inca o data ce a avut Ingrid si cu ce ati tratat-o?! Multam!Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
Sara-Maria 9 mai 2006
Pai daca buni e mai experimentata se face fata mai matura.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
INAINTE si DUPA masa de dovleac
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE

Super haios!!!Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
iulyp spune:
Mai vroiam sa urez La multi ani cireselor care au facut zilele astea juma de an si celor ca or safaca sapt. asta. Sa cresteti mai cireselor mari , frumusele si sanatoase si sa aduceti multe bucurii parintilor vostri.
Va pupicesc dulce pe toti pana data viitoare cand voi reusi sa mai postez si eu ceva.
gabi25 spune:
VIVI asa cum spui tu de Ingrid a facut si a mea cu mucisori, ochisori rosii care curgeau, tuse.....noi fusesem cu trei zile inainte la medic la control cu Rares si atunci s-a uitat, preventiv si la Daria....pe atunci nu avea nimic. Dupa trei zile au inceput simptomele. Eu ii duc pe copii la spital la un medic pediatru care ma stie pe mine de mica si imi place de el ca nu sare imediat pe copil cu antibiotic si e si la zi cu tot ce apare nou ca medicament (asta si din cauza ca sotia lui are farmacie). Lui Daria i-a dat sumetrolin (biseptol suspensie), nurofen doar seara si in caz ca mai face febra atunci si in timpul zilei, sirop de patlagina si picaturi in nasuc....vad ca dupa 3 zile de tratament merge bine.
Cu Rares in scimb am inceput a treia saptamana de tuse si colac peste pupaza am reusit sa iau si eu raceala de la el si simt ca abia ma tarasc....si cu 2 copii bolnaviori si cu sot cu infectie la masele.....nici nu mai stiu cand e zi si cand e noapte.
A si a reusit sa-mi vina si ciclul dupa 1 luna si jumatate si tremur din toate incheieturile, ceea ce ma ingrijoreaza putin e cantitatea foarte mare 
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Angelica, asta-i soiul la puiutele noastre, slabute dar dragute
Diana, am vazut poze cu scumpa mica si roz!
Doroti, lasa mama ca doara nu-i competitie, care sta in fundulet mai repede si mai bine. De fapt din partea mea partea cu progresele beblusilor putea f. bine lipsi. Si cand am spus ca Timeea a stat un minutel in fundulet, am spus-o sa impartasesc bucuria unui progres nu ca sa ma laud si nu ca s-o vad protapita pe listuta. De fapt nici nu pot spune ca sta in fundulet, ptr. ca inca sta mult aplecata inainte si tot nu depaseste un minut de stat singurica. Are vreme ea mai incolo sa stea!
Diana ,Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
Daca doriti eu pot sterge progresele.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Fetelor, cu ce tratati voi eritemul fesier? Eu folosesc talc lichid de la freezyderm, fara succes, si apa fiarta si racita cu dicarbonat de sodiu, dar azi razaciosul meu zici ca arede maimutzica! Azi am desfacut si Revuchem-ul, dar miroase cam urat... am si dermocare, dar nu prea a functionat, si am mai luat Deflamol la babyexpo, inca nu l-am incercat.
Crema pentru iritatii de la Sanosan e chiar apa de ploaie. Cea de la Mustela la fel.
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
Lacra,mie mi-a zis pediatra sa ii fac ceai de musetel in care dizolv 1 lg-ita de bicarbonat dupa ce s-a racit si sa dau cu nidoflor si a mers chiar fff bine.Incearca si tu,poate merge si la voi![/b]
Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
ama_kaly spune:
Doroti nu ma grabesc, dar nu stiu cand trebuie introduse carnea si branza..
Vezi ca la noi ai trecut ca am spus mama la 3luni jumate
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
cocutica spune:
Puiudana, sa nu exagerezi cu nidoflorul...acest unguent este contraindicat copiilor sub varsta de 2 ani. Contine mult antibiotic.
Doroti, eu zic sa lasi progresele pe prima pagina pentru ca orientativ stim si noi "cei mici" cam cat mai avem de asteptat pana se intampla progresul. Evident cine nu vrea sa comunica progresele nu le comunica. Eu una sunt incantata cand aud despre progresle cireselor.
ici tuturor!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
magghyc spune:
Carmina,
Merci de raspuns!Si eu inclinam spre borcanele, din aceeasi considernte.
Nu pot insa sa inteleg cum un borcanel care in Germania costa 45 de eurocenti e pe piata romaneasca 1 euro si ceva. Sa le fie rusine si celor de la Hipp si celor de la Nestle!
Eu ma simt destul de rau. Imi vajaie capul, ametesc si imi simt stomacul in gat. Evident, plodul meu nu vrea sa doarma sa ma lase sa imi revin...cred ca e doar o acumulare de oboseala...
Nichita e ok, usor mucos, dar nu tuseste, nu are febra, nu are nimic altceva. Ii dau doar Humex si o data pe zi ii servesc o aspirare cu Batista bebelusului.
Vivighe,
Acum realizez din ce povestesti ca la voi a fost destul de groasa situatia...
Multumesc ca ai postat schema de diversificare a lui Marcu, ma interesa si pe mine f mult.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
vivighe spune:
Gabi...si io am patzit la fel cu ciclul...cantitatzi industriale...nu puteam nici sa ies din casa...ora si tamponu' plin ochi...Am zis ca hai....asa a fost prima data,dar si a doua oara cand mi-a venit a fost la fel.De data asta am sunat-o pe Alice(doc.) si mi-a zis sa iau niste Ca,vitamina K si daca nu se reduce cantitatea si Ergomet.Acum...eu nu mai alaptez,nu stiu daca merge retzeta asta si la tine.Plus ca Vitamina K nu mi-a dat de la farmacie fara retzeta(era duminica ...eu in Buc...doc in alta localitate,n-avea cum sa-mi scrie retzeta).Cred ca nici Ergometu' nu mi l-ar fi dat,dar n-am mai cerut.Eu am baut o fiola de calciu gluconic si am mai baut si un comprimat efervescent de Osteovit(aveam prin casa) si asta are vo 500mg Ca si are si vit. K.In plus de asta am inceput sa iau anticonceptzionale si ca sa reduc acest debit,dar si ca sa-mi tzin in frau chisturile abia scazute in urma sarcinii.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si 

de maimutzica! Azi am desfacut si Revuchem-ul, dar miroase cam urat... am si dermocare, dar nu prea a functionat, si am mai luat Deflamol la babyexpo, inca nu l-am incercat.