Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
vivighe spune:
A...Gabi...Biseptolul,intr-adevar ,nu face parte din clasa antibiotocelor,e din alta(nu mai stiu care
),dar cam tot aia face...adik omoara bacterii.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
vivighe spune:
Mei...io despre borcanele astea nu stiu ce sa zic...am tot citit ingredientele lor si parca nu mi s-au parut chiar ok.Am si postat la un moment dat ce contzine borcanelul cu pere de la hipp si ce contzine cel de la nestle.Erau pe acolo niscai concentrat de suc de struguri,guma de roshcove...
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by cocutica
Puiudana, sa nu exagerezi cu nidoflorul...acest unguent este contraindicat copiilor sub varsta de 2 ani. Contine mult antibiotic.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
nici nu e nevoie sa dai mult,in max 2 zile a trecut!

Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by ildikodrujit
Alexandru, Alexutu - nascut 26.06.2006, 1700 gr, 41cm
La 4 luni - 5500 gr, 60 cm
Ildiko bun venit lui Alexutu in livada noastra.Sa cresteti mari si sanatosi.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
cocutica spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004quote:
Originally posted by cocutica
Puiudana, sa nu exagerezi cu nidoflorul...acest unguent este contraindicat copiilor sub varsta de 2 ani. Contine mult antibiotic.
nici nu e nevoie sa dai mult,in max 2 zile a trecut!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
super

a_daniela spune:
DianaR, branzica o fac dupa reteta Inaioanei. Mi s-a parut foarte buna si usor de facut.
1l lapte gras, eu iau de 3.5% grasime, se fierbe si se lasa sa se raceasca pana la 50C. Apoi se adauga 100g iaurt simplu si se lasa de seara pana dimineata afara. Dimineata se pune la foc mic, pana se separa zerul de branzica. Se strecoara branzica cu un tifon, si se pastreaza la frigider intr-un borcanel cu capac 3 zile.
Referitor la mancarea din borcanele. Eu sunt tauroaica, nascuta pe 28 aprilie si sunt mai reticenta la astfel de mancaruri ptr bebei. Nu zic ca nu sunt bune, si normal ca ne usureaza mult viata. Dar cum reusesc ei sa pastreze pireurile atata timp fara sa se strice? Noi de ce nu reusim? Si dupa 2 max 3 zile se strica in frigider. Tb sa contina ceva conservanti si daca nu contin inseamna ca sunt pregatite la temperaturi f. mari si atunci ce vitamine mai contin ele? Eu cred ca dr. au contracte si sunt sfatuiti sa le faca pacientelor reclama si chiar sa le recomande, dar pe mine nu m-ar convinge ca sunt mai bune decat ce fac eu in casa. Asa sunt eu mai reticenta si pe lucrurile din comert sunt f. suspicioasa. La noi nici nu cred ca este o legislatie pusa la punct referitor conservanti, coloranti si cred ca producatorii nu trec pe etichete tot ce contine produsul.
Maghy referitor la preturi la borcanele este intr-adevar o hotie. Poate or fi borcanele de la noi mai bune, sau cel putin asa ar trebui daca ne uitam la pret, dar cu siguranta nu este asa. Cei care au intrat la noi pe piata vor profit maxim cu calitate 0, pentru ca in Romania merge, nimeni nu-i controleaza. Daca se poate de ce nu. Ce imi mi-e ciuda este ca nu sa gandesc macar la bebei. Macar pentru ei sa faca produse bune si la preturi rezonabile.
Scuze bat campii, dar asa ma enervez cand mai aud ce preturi sunt pe afara si la noi cand intru prin magazine si vad ce preturi sunt pentru bebei, ma ingrozesc. Am fost ieri si m-am uitat de cizmulite: 1.500.000 lei. Erau f. frumoase, dar atat am dat pe ale mele, si eu le am 1 an cel putin, pe cand ei....
Va pupicesc.
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Doroti nu ma grabesc, dar nu stiu cand trebuie introduse carnea si branza..Vezi ca la noi ai trecut ca am spus mama la 3luni jumate
![]()
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Gata am schimbat, imi cer scuzem da am copiat de mai sus si de aceea am facut greseala.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ildikodrujit
Alexandru, Alexutu - nascut 26.06.2006, 1700 gr, 41cm
La 4 luni - 5500 gr, 60 cm
Bine ai venit la noi.Tiam facut flacaul ciresica.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Gata am terminat de citit.
Buna ziua ciresele si mamici de ciresele.
Va doresc o saptamina cit mai buna.
Cit despre progrese daca cuiva trebuie lista(si vad ca trebuie macar la 2 dintre noi) eu nu o sterg, si nu era vorba de competitie sau lauda, ci despre cum se intituleaza progresu, si era intitulat "Stau SINGUR in fundulet", adica fara nimic imprejur.
Lyly nu te supara te rog, dar asta este conditia, si cum cluburile infiintate de Domnul Rizacescu au conditii si progresele tot.
Noi de joi incoace am tinuto intro veselie, si am fost mai mult toti trei si miam dat seama ce familie frumoasa am si ce tare ne iubim unul pe altul.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem

Vezi ca la noi ai trecut ca am spus mama la 3luni jumate