Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 23
amiss_zip spune:
ralucis acum din Bucuresti am cumparat pe cei ca niste carpe cu banda verde in interior care sunt crunti! DAR am luat in Piatra dintre cei noi si aia sunt suuper! Poate a mai ramas pe stoc ceva si ii baga un pic in fata pana ii pun si pe cei noi la vanzare.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
arleena spune:
mda....deci nu stiu ce-i cu pampersii astia....eu de mult ma tot plang ca sunt de o calitate ff slaba si am incercat tot felu de scutece pana acum si nu mi-au placut nici unele..ar fi o idee sa combini mai multe marci ca sa iasa unul perfect...da' cum asta nu se poate...asta e....
alex de fiecare data, aproape, cand face kk iese p-afara in spate de tre sa-l schimb de tot si sa-l spal tot...naspa rau....
mai, am fost azi afara cu copilu si am inghetat, mi-e si groaza ca vine iarna si tre sa iesim....desi l-am imbracat bine avea nasucul inghetatsi manutele reci.....ma gandesc ca daca ii dau de acum combinezonul de iarna si manusi si fular ce fac la iarna????cum va imbracati copilasi cand iesiti???am fost cu caruciorul si i-am pus si prelata aia de iarna(sau cum ii spune) si nu i-a placut deloc, tot dadea in ea si tipa de nervi ca nu-i place
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
arleena spune:
alex de multe ori incepe sa planga in somn...il iau repede in brate(el inca dorme)il leagan un pic si-i trece si pot sa-l pun inapoi in patut si-si continua somnul...oare viseaza urat????ce naiba,e doar un bebe...
sau noaptea se trezeste tot miunand cand vrea sa faca besinute...nu poate face daca doarme si uite asa se trezeste el, ma trezeste si pe mine....plus ca, cam tot la 2 ore ma trezeste pt papa....innebuesc incet in ritmul asta
acum incerc sa-l fac sa doarma mai devreme....nu tot pe la 23....da azi nu cred ca-mi iese ca el doarme acum...de pe la 6 juma.....a picat frant....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
LYLY809 spune:
Eu nu l-am scos pe Alec afara, cand am venit de la servici am evaluat situatia si mi-am zis ca-i prea frig, mai ales ca amandoi avem guturai; eu tusesc si ma ustura raaau gatul, mi-e teama sa nu-mi calce si razaciosul pe urme!
Cat despre borcanase, cat timp mai exista fructe si legume romanesti pe piata, eu raman fidele lor. Trei soiuri de pere stau stiva pe barul din bucatarie... cand nu se vor mai gasi, voi prefera borcanelele... caci nu voi mai avea de ales. Perele de import sunt cah!
Si, pentru iesit afara, voi mai avea o perioada dovleacul congelat....
N-am reusit sa depasim numarul 13 la Limbutze!!!!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
ralucis spune:
amiss, hai ca o sa incep sa caut si eu de astia de care zici tu, chiar ca sunt curioasa. da' parca vad ca nu-i gasesc... lasa ca imi rog neamurile de la piatra sa imi cumpere si mie
!
angelica_g spune:
Vivi, valeeuuu! prin ce ati mai trecut si voi! Bine ca ati scapat!
Si eu, ca si Mirage, am baietulu nr 2 suspect de astm.... Facem pufuri mai tot timpul anului cu Ventolin si Flyxotide... nasol, insa nu asa grav precum boala pt care ma obligau sa-l arunc...
Multa sanatate lui Ingrid, si tie, poate da Dumnezeu sa se retraga kistuletzele si mai faci un bebe...
Mikion, sar-na pt retete! Salvat la "hrana bb"! (e vorba de amniocenteza, si e cam "cah", insa depinde ce vrei sa faci cu rezultatul..; dk vrei, iti pun povestea lui Razvan, sa vezi ce si cum, numa ca-i cam lunga..., ... da-ncerc sa selectez numa' etapa aceasta).
Pupici comoarei "intorcaretze"!(btw: Felicitari! Insa n-am inteles poza cu "saritul din pat"! Trebuia sa fie si un copil in ea, sau numai sifoneriul superhaios??!!)
angelica_g spune:
Iuly_p, sar-na de raspuns! E mai binisor cu laptele, stau si la noapte sa mulg...
Tie cum iti e cu scoala si cu bb-ii?!
Ellax, unde esti soro! Faci garzi in loku' sotzului?!
Adib, intrebai la un moment dat de programul de somn al bb-lor... Sara nu a avut niciodata un "program". Doarme si acum la fel de haotic ca nou-nascuta.
Draga Livada, Cristina1702 va transmite salutari! Este f f ocupata, munceste acasa, si Madalina o solicita f mult! A descoperit "problema" pt care facea kk rar si era f agitata: infectie urinara! Aviz "amatorilor" (adik si mie!) Are si o usoara forma de anemie, de unde puteti deduce cate "fericiri" pe capul dansei!
Ursulia spune:
quote:
Originally posted by mikiion
hai
apropo, am avut revelatia ca luna viitoare( nu spun cand ca e «secret») fac 35 de ani......Cred ca sunt cea mai baba de pe aici. Cum a trecut timpul. Si singurul lucru la care ma gandesc e, ca aici , la peste 35 de ani , e obligatoriu( sau se recomanda, nu stiu sigur) aminiiosinteza( asa se cheama6) asa ca la al doilea copil nu mai scap.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
Hai ca nu e chiar asa! Mai sunt si alte mame de cirese in situatia asta...Tot baba de-asta sunt si eu, doar ca la mine in decembrie se va intampla sa ating matusalemica varsta de 35 ani. Ce sa facem acum?! Asta e! Sanatoase sa fim... Eu zic ca nu-i chiar asa de complicat. A nascut o data cu mine o tipa de 42 de ani ( pt ea era primul copil si se gandea cu optimism si la al doilea).
angelica_g spune:
Diana79, Doroti5: Superprintzese!!! Le "introduc" automat in clubul manekinelor!
Amonar, felicitari pt nunta si botez!!! Vrem poze! ! !
DianaR spune:
Andreea, pai aia n-or fi pampersii vechi? Ca mai am cativa ramasi de la Vladut si arata cum spui tu cu inimioare si tot.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)