Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 22
mikiion spune:
hai ca mi-ati adus aminte de primul meu an cand am plecat de acasa...la Bucuresti. Si intrebam in piata pe babutele alea, care se uitau la mine cu niste ochi, «daca asta e patrunjel sau leustean?»Nu ca am avansat eu f. mult in ultimii 15 ani.....
apropo, am avut revelatia ca luna viitoare( nu spun cand ca e «secret») fac 35 de ani......Cred ca sunt cea mai baba de pe aici. Cum a trecut timpul. Si singurul lucru la care ma gandesc e, ca aici , la peste 35 de ani , e obligatoriu( sau se recomanda, nu stiu sigur) aminiiosinteza( asa se cheama6) asa ca la al doilea copil nu mai scap
.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
mikiion spune:
Despre borcanele. Eu devin tot mai mult pro. Pt ca am avut revelatia ca majoritatea produselor de aici din magazinele mari nu sunt de loc proaspete. Ca toate sunt facute ori in Chile orin in sudul SUA.
De aici pot cumpara ca produse locale doar cartofi obisnuiti, morcov, si dovleci( astia chiar sunt bun) si mere. In rest totul e adus din afara, de la mari distante. E drept ca pot manca cam la acelasi pret in tot timpul anului, struguri..dar sunt adusi din Chile.....
Asa ca merita sa utilizezi doar produsele cumparate din piata( si care sunt mai scumpe de multe ori decat cele din supermarketuri)
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Mark
mikiion spune:
si eu pot cumpara un borcanel si cu 47 de centi canadieni cand e reducere( in medie e cam 60 de centi). Si cred ca un dolar canadian e cam 24000 lei. deci e clar ca e mai ieftin decat in romania. Si pe el scrie doar apa si leguma sau fructul.
Virsta Mark
mikiion spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
Mikion - m-am convins! Baiatul tau superb este exceptia de la regula pe care au facut-o fetele Sara si Timeea ca bb-i hraniti exclusiv la san nu sunt grasuni! Pupam voinicul okios!
...Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
Sara-Maria 9 mai 2006
Nu a fost asa de la inceput. Dar aici nimeni nu mi-a spus chestii de genul«laptele tau nu e bun». De ex. s-a nascut la 2990, a pierdut in 5 zile pana la 2600.a facut icter urat cu deshidratare ( a sta o noapte pe perfuzie)si i-au trebuit 21 de zile pana a revenit la 3 kg.
Dar din momentul cand a ajuns la data lui anticipata de nastere( adica o luna de zile de viata)a decolat . A luat a doua luna 1700gr dupa ce in prima luna luase doar 600.Si in plus am un copil ciudat care lua si biberonul( cu laptele meu) accepta si sanul....Ceea ce nu prea se intampla mereu. Si pt. ca a foat cuminte si am economisit la laptic ( asta e tare sump pe aici) primeste jucarii o gramada.
Nu ca s-ar omori cu ele .Carminaparca tu intrebai. Am ajuns la concluzia ca noi suntem jucariile lui peferate. Daca nu ne vede.....e tragedie.
Virsta Mark
amiss_zip spune:
Mai fetelor nu mai am unul de dovada DAR DA s-au schimbat Pampersii!!! si sunt DEMENTIALI!!! mi-au placut enorm. Sunt mai satinati(la exterior) mai impermeabili din inter spre exterior, imbraca copilu' muult mai bine, sunt mai fermi si totodata soft. Au desenele altfel, mai imbunatatite
. Si surpriza! nu mi s-a mai murdarit copilu' de kk! Am avut ocazia sa fac cunostinta cu ei la
Piatra Neamt! Banda adeziva muult mai lata si mai buna, mai ferma. Mi-au placut f f mult. Am luat doar 20 de bucati(atat mi-a trebuit acolo- acasa aveam).
Cum ajung in Buc dau fuga sa iau un jumboPack~! Surpriza sunt exact cei vechi putin inverziti. Eu cred ca nu s-au introdus peste tot cei noi!Sunt super!. Sa sun la Piatra sa imi iau de acolo?![]()
Daca ii vor baga sunt foarte faini!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
si ca sa nu ziceti ca bat campii... de ex la cei cu iepuras este iepuras cu inimioare rosii si nu floricica iar mai nou banda adeziva este alba cu inimioare verzi pempers
. Asta la nr 3!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
mikiion spune:
Nu cumva sunt cei de tip vechi?
Mihaela
Virsta Mark
mikiion spune:
M-ati facut sa ma uit la pampers pe site si uite ce am gasit . Un articol despre diversificare( de fapt o traducere la ce am gasit eu in engleza pe net) aiciwww.pampers.ro/ro_RO/le_read_article.php?artid=2319" target="_blank">aici
Virsta Mark
ralucis spune:
mai amiss, eu am din astia noi, care sunt 88 de buc in pachet, nu 90 cum erau pana acum, cu banda in interior verzuie (deci au micosrat cantitatea de gel absorbant...), dar nu au inimioare nici rosii si nici verzi
. deci? pana la urma care si cum e? sau sunttoti contrafacuti si astia de pe vapor s-au pierdut in tipare, pe-acolo si ii fac asa cum nimeresc? ia fa tu o poza sa ne edificam si noi...
a_daniela spune:
Carmina de certat nu ma cert, nu imi sta in fire. Fiecare are parerea sa. Da am auzit de produse bio si vid si temperaturi controlate, dar cum am zis, asa sunt eu mai reticenta la produsele naturale care au un termen de valabilitate mai lung. Nu sunt atat de informata in legutura cu borcanasele, m-am uitat prin magazine ce contin si am vazut ca nu au conservanti si zahar, dar totusi nu m-au convins. Poate daca m-as duce la o fabrica m-ar convinge
. Nu dau sfaturi si nu spun ca nu sunt bune. Eu incerc atat cat pot sa fac totul in casa. Nu am zis ca nu le voi folosi, dar nu voi face un obicei din a da bebe-ului mancare la borcanase. Asa voi face eu si nu incerc sa conving pe nimeni.
Pupici.

Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
Sara-Maria 9 mai 2006