* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani Bianca, Alicia si Anna!
Cristinabarz, ce mai faceti? Mai citeam de tine la subiectul cu Austria. Mai da si pe la noi.
Alinaalex, pupam Falconetti. E tare scump. Chiar ca e "barbat bine". 10 kg?
Noelino, mumoasa fetita mai ai. Are o fata de papusica, cu ochisorii aia mari si umblareti.
Bafta manana. Te asteptam cu vesti bune.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

multumiam, fetele!
oricum, mie mi se pare ca la martie-aprilie s-au adunat cei mai frumosi bebelusi pe care i-am vazut eu vreodata!...cand sunt cu corabiile scufundate, intru in contul comun si ma uit la poze...si imi trece

acuma n-am somn....

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

VA SALUT SI MA BUCUR CA AM GASIT ASA MULTE MAMICI AICI.AM SI EU UN PUIUT MIC DE CARE PE DATA DE 14 APRILIE ANUL ACESTA A ADUS MARE BUCURIE IN FAMILIA MEA.CATI NEAM BUCURAT?EU(MAMA),TATA SI CELE 5 FETE PE CARE LE MAI AM.CEL MIC NASCUT ANUL ACESTA ESTE BAIAT.VA DATI SEAMA?AM BAIAT DUPA 5 FETE.INCA NU STIU SA POSTEZ POZE AICI.POATE MA AJUTATI VOI.VA PUP SI SPER CA MA PRIMITI SI PE MINE PRINTRE VOI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Multumim pentru urarile de 7 lunisoare. Un dulcic de la sarbatorita. Avem poze noi cu "mica cititoare" daca doriti sa vedeti la semnatura.
De asemenea uram toate cele bune celor doi sarbatoriti:
Maria-Maia - - Adar
Vlad-Lucas - - Lili Prejbeanu

Noe, minunati ochisorii Biei, superba poza asta
http://good-times.webshots.com/photo/2336709050097930967eRHokb
Ce papa ea acolo, gref?

Alinalex, scenariul vostru mi se pare aproape identic cu al nostru. Slabit, alaptat, diversificare, plimbari... Dar flacaul tau are 10 kg!!! wow! pune repede poze noi sa-l vedem.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ciuf
Kim, mai o fi vreuna sa o obisnuiesti pe Alicia la olita. Eu prefer sa mai astept. Parca inca un stres nu imi mai surade. Ma cam tin din putin si un vanticel am da jos.

Oi fi eu tare de cap la ora asta dar nu sunt sigura ca am inteles ce ai vrut sa spui in prima si ultima fraza. Pana si limba materna are necunoascute pentru mine, ori sa fie ceva expresii ce nu se folosesc in Ardeal?

photos

Mergi la inceput

Loranda, fata mea cand e obosita si nu reuseste sa adoarma face ceva in genul descris de tine, dar reusesc s-o linistesc cu ajutorul suzetei sau la tzitzi, iar cand se trezeste e odihnita ca noua.

Iasima, ai incercat cu cereale? Mai ales ca se recomanda de 2 ori pe zi - dimineata si seara - pt aportul de Fe si alte vitamine. Eu am obisnuit-o la inceput cu o singura masa de solide pe zi (cereale) si dupa o luna am introdus incet incet si altceva. Acum papa de toate aproape, rar face mofturi.

Adar, felicitari pt zimtisori!!! Da' ce ma bucur ca ai rezolvat problema cu linia.

Mara, felicitari pt toate realizarile si pt dintisorii cumintelului!

Alorea, fericito, ai trait sa auzi cuvantul magic din gura fiului, eu de cand astept si fii-mea nimic... azi a zis de cateva ori "da" si cam atat.

Catrinel, unde esti?

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Andreea, o sa incerc si eu reteta ta de supa crema ca si noi suntem fani ciupercute . Si avem antecedente cu prajitura cu visine care a avut un succes enorm. Am vazut si pozicile voastre, asta mi-a placut . De unde ai luat sacul de dormit, ca tare-mi place si mie. Eu am unul dar la Iulia nu-i place deloc in el, cred ca e prea gros si de-aia, nu se poate misca in voie in el.
iasima si bocanila, bine ati venit fetelor. Asteptam poze cu puiutii vostrii. 5 fete Bocanila? Ai depasit-o pe Mariana. Si cum faci fata la atatia copii? Spune-ne si noua secretul pliiiizzz ca eu cateodata simt ca o iau razna si am doar unul.
kim, felicitari pentru primul pisi in olita.
Loranda, nu te stresa cu mancarea prea mult. Eu sunt convinsa ca ea papa atat cat ii trebuie. Eu sa stii ca-mi fac probleme cu Iulia mea ca mi se pare ca prea tare se ingrasa. Are 9,200 kg dar zau ca de multe ori ma intreb din ce se ingrasa ca nu pot zice ca e genul "rade tot".
alorea, felicitari pentru primul "mama". De-abia astept si eu ziua. Eu tot ii repet la pitica mea toata ziua, cand "mama" cand "tata" dar ea se uita in prima faza la mine cu o mutrita socata si dupa aceea se pune pe un ras ....
nshiro, nu te speria ca n-a dat gata bucata de cozonac. A mozolit-o si ea putin si pe urma mi-a faramitat-o toata in pat de am avut ce strange.
alinaalex, ma bucur sa mai aud de voi ca la un moment dat am inceput sa ma ingrijorez ca nu mai dai nici un semn de viata. Ce n-as da sa fiu si eu asa scobitoare ... dar las' ca ma razbun eu si de indata ce-mi da o pauza a mea la tzitzi va ajung eu. Ca toate sunteti nishte slaaaabeee .
Noe, pai cand o vad pe Bia cu parul prins mi-e o dragaaaa. Ce fain ca ati mutat-o in camera ei ... de-abia astept si eu sa pot face miscarea asta. Ma bucur ca nu-s prin Bucuresti azi .
adar, cum e aia supa de sfecla? Ia paseaza aici reteta ca noi suntem in pana de idei.

In dimineata asta i-am facut orez cu stafide si mar copt. O nebunieee, i-a placut la Iulia enorm de mult. Sa speram ca nu se constipa ... i-am dat si suc de portocale dupa, sa vedem. Deja au inceput sa o chinuie dintisorii de sus, e uflata gingia si ea e fff maraita. De-abia astept sa-i iasa si astia ca tare prost dispusa e a mea in perioada asta.
sa-mi vedeti domnisoara cu palarie aici si aici si in poza asta cu bunica ei care o iubeste mult mult de tot.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Bocanila – bun venit printre noi !!! Oau, 5 fetite si un baiat? Asta da mama eroina !!! Un exemplu curat al unei familii minunate. Tot respectul pentru tine! Pupam gaza mica de aprilie 2006 (si fetitele, evident!) si asteptam datele tale exacte ca sa te poata trece fetele in lista.

Kim, multumim de urari … sa stii ca si mie tot poza aia cu Bia mi-a cazut la inimioara …
Cat despre linie … ce sa zic, habar n-aveam ca de la afurisita aia era problema … sis a ma fi vazut ce ma enervam, si ce comentam …

Micaalsa – iote mama colea reteta de la Andrushka :

Ciorbita de sfecla rosie ,,Yami,,

1 sfecla potrivita
1 morcov mare
1 ceapa mare
1 rad. patrunjel
1 pastarnac
1 telina
4l apa
delikat(vegeta sau secretul gustului)
bors(fiert separat) dupa gust
leustean

In apa care fierbe se adauga toate legumele rase pe razatoarea mare(doar jumatate din sfecla),vegeta si 2 linguri de ulei de masline.Cand ciorbita este gata se adauga restul de sfecla rasa,borsul si dupa 2-3 minute se stinge focul.Leustean,dupa gust.Se pune capacul si se lasa putin sa se aseze.
Este delicioasa si plina de...fier

Pofta buna!

P.S-este si mai buna dreasa cu smantanica

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Puiul mamii, LA MULTI ANI!
Sa traiesti multi, multi, multi ani,
Sa ai viata fericita
Si de toti sa fii iubita.

Si sa stii ca-n orice clipa,
Pe a vantului aripa
Mama va fi langa tine
Si la rau, ca si la bine
Si te va iubi mereu
Cu tot sufletelul sau …

LA MULTI ANI MAIA !!!

_

Mergi la inceput

VLADUT

LA MULTI ANI FERICITI SI MULTA SANATATE !!!

_

Mergi la inceput