* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LA MULTI ANISORI FERICITI !!!
(aici cititi toate maimutoaiele mele, alea mumoase ... nu ma mai lasa fetele sa le "desenez" ca cica se face pagina cat mine )

Bianca Nicole
Alicia Maria
Anna

_
adar si MAIA (30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Noe (nu ma pot abtine ... )
Abia astept sa-ti smotocesc odoru' !!!!!!!
De carciumioara se rezolva ... dar ... ce facem cu fumul, ca peste tot se fumeaza ... hmmm, gasesc io o solutie ...
Si ... cam pe cand ?????

_

Mergi la inceput

ufffff, e clar ca eu o latesc ...... acu' am modificat si semnatura .... sa vedem ...

_

Mergi la inceput

GATA, AM REUSIT !!! STITI CE ERA ???

LINIA DINTRE TEXT SI SEMNATURA ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Ada, cel mai probabil, candva in decembrie (ianinte de Sarbatorile alea mari)...Ne multumim si cu un Mac DOnalds..important e sa ne vedem!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello, va mai aduceti aminte de noi??? n-am mai intrat de mult pe aci, ca tare-tare ocupatzi suntem!!!
in primul rand va multumim pt. urarile de implinirea celor 7 lunitze
in al doilea rand, am citit f. pe sarite ce ati scris in ultimele capitole, dar am vazut ca au aparut si fete noi, carora le urez bun venit si crestere mare la bebei!

Apoi, noi suntem ok, Marc e flacau in toata regula, "barbat bine" de 10 kg, 72 cm , asta dupa ultimele masuratori efectuate cu ocazia vaccinului antirujeolic de la 7 luni, peste care am trecut f. bine, la fel ca la precedentele. Chiar, voi ati facut vaccin la 7 luni??? ca n-am citit pe aci ceva asemanator. cica se face mai nou si asta, hmmm...
Mami in schimb e scobitoare, 50 kg cu ambalaj cu tot , ma incap toate hainele dinainte de zici ca nici n-am nascut, speram sa raman si eu cu cateva kg acolo dar n-a fost sa fie.
In rest, cu diversificarea stam f. bine, papam tot ce ni se ofera, mai ales cerealele de tot felul, yamiii, supica de legume cu carnitza de pui, branzica, iaurt, oo, fructe...si maine incercam si niste peshte!
Eu inca mai alaptez, dar am redus portia , am inlocuit deja mesele din timpul zilei, iar tzitzi servim numai dimineatza si seara.
Marc doarme f. bine, ce-i drept noi iesim f. mult pe afara, cam toata ziua, cu caruciorul si cu masina, pe acasa stam numai cand papam, de aia si obosim ...trage cam 2-3 naneli pe zi, iar seara capituleaza pe la 9-10 pana pe la 9-10 dimineatza!!!(cu o mica intrerupere de alimentare cu laptic cam pe la 5-6).
Tre sa bag si niste poze noi si vedeti ce mari am crescut!
Deocamdata gasiti cateva poze noi in albumul 6 luni.

Alina si bb Marc - Alexandru (28.03.2006)
poze

Mergi la inceput

alinalex, va pupez!si scrie mai des, acu ma duc sa vad pozele!

poze noi cu Bia aici: poze din casa Roua

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

noapte buna, gagici!wish me luck maine la sophat si nu iesiti pe strazi in Buc

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Noelica, abia astept ...

alina - baga iute poze !!!

Fetelor, cu mutatul la casa tot nu m-ati lamurit, ca eu tot acolo visez ... sa am gradina mea cu flori, iarba, bancute ... si o piscinuta pt Maia ... ei, or veni ele si vremurile astea bune, nu???
Ca noi n-am fost in stare sa renovam nici apartamentul tot, da' vrem casa ... Eh, sanatosi sa fim !!!

Andreea - maine daca nu ploua ma duc dupa ciuperci! NU, nu la padure, la supermarket ... vin apoi acasa si fac supica. Intre timp, astept idei de "felul doi"

Ma duc la nani ... aici ploua si e trist ...
Maia de cateva nopti are concert pe la 1. Ma intrebam ce o fi si azi am descoperit niste zimtuleti pe gingia de jos, deci ... vom fi si noi dintoase!!! In rest, la noi toate-s vechi! Suferim teribil dupa piersici (ca mami n-a fost inspirata sa puna la timp la congelator decat vreo 4-5 ) si mancam ce putem ... mere, pere ... dar ne-am dori mai multe fructe!
Mai mancam iaurt, supica de sfecla, cereale cu mar si biscu, si raaaaa, dar foarte raaaaar, cateva varfuri de lingurita cu piure de legume ...

Va pupizam maxim!

PS: sa nu cumva sa ma suparati, ca pun linia la loc!!!!

_

Mergi la inceput

NOE ..... BAFTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

huh, ce bine ca nu stau in Bucuresti ....

_

Mergi la inceput