* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

ACU' TOT IO AM LATIT-O ???
SAU ALINA ???

OARE O FI SEMNATURA ASTA A MEA ???

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Intinde-i o mana lui Andrei !!!

... ar putea fi copilul tau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Am modificat ceva si la semnatura ... oare de la ce-o fi ??? Sa-mi spuneti mai fetelor, ca daca nu, eu nu stiu ....

adar si MAIA (30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasima spune:

Aalina, mersi de bunvenit. Momentan sunt singurica.Am dus pisicelele la mama si imi vine sa fac chef , chiar daca prin casa arata de parca a fost razboi. Dar pana una alta cred ca voi pentru ca pauza dureaza doar 3 ore si pana termin de scris mesajul 2ore.
Adar, draguto eu stau la o casica prin zona Trei Stejari. Si sa stii ca daca chiar vii la o cafea "let me know" ca-ti dau toate indiciile sa ma gasesti. Si daca nu poti maine hai poimaine sau cand poti ca eu sunt acasa de musai. Noi ne trezim de tot pe la 10 - 10.30, ca de trezit ne trezim cam din 2 in 2 ore peste noapte. Si inca ceva sa-ti iei cisme da caucuc(glumesc), la noi e santier. Si apropos, tu pe unde stai?

Simo mami lu' Ioana si Catinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Ce mai fac fetele mele dragi si bebeii preferati? Sanatoasa toata lumea?

In primul rand LA MULTI ANI RECLAMA ILEGALAr
Bianca Nicole (Pispi),
Alicia Maria - Kim si
Anna - CristinaBarz

Bebe Iustin si mami sunt bine, tot singurei, dar se descurca! Iustin e din ce in ce mai vesel si de o cumintenie cum rar am mai vazut. O semana cu taica'su, ca io una le-am scos peri albi alor mei cand eram bebelina. Iustin are deja un dintisor si vad ca incepe sa ii dea mugurele si la al doilea. Doarme dus noaptea, iar daca se trezeste dimineatza, incepe sa se screama la mine, sa ma ridic din pat.
Saptamana care vine mergem la vaccinul de sase luni, cu ocazia asta il si cantaresc. Luna trecuta avea 7,800 kg, acum cred ca ne apropiem vertiginos de 9 kg.

Ce sa va mai zic? Ca rade la pranz doua babane facute piure la blender? Ca papa orice ii dau si cel mai dulce bebe din lume? Ca imi lumineaza viatza? Dar voi stiti asta, ca si voi simiti la fel fata de bebeii vostri.

Va pupicesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

mai, fetelor, voi cum schimbati culoarea fontului? ca eu de cate ori incerc sa colorez scrisul, imi apare o prostie "reclama ileagala". Sunt probleme tehnice cu Dc-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Mariana_1976, si Mia la fel, cit mai sus, cu atit mai bine, partea proasta este ca nu se tine foarte bine si mai pica, vede ceva pe jos si vrea sa sa aplece, dupa suzeta in general si pica si se mai loveste la cap din cind in cind, plinge putin si ii trece, ce sa ii fac, nu pot sta non stop cu ochii pe ea.
Adar, crezi ca la casa e mai bine? Noi stam la casa si ieri doar ce am vazut pisica venind triumfatoare cu un pui de sobolan in bot pe care l-a dus pe terasa si acolo l-a lasat si azi era deja in putrefactie ... yuck! L-a luat sotul ca eu nu ma ating de asa ceva.
Nshiro, avem poze si o sa mai adaug citeva cit de curind ... nu ca-i a mea, da-i frumoasa ... asa zice bunica-sa adica mama mea :)

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Salutare fetelor !
Va aduc vesti bune bebe al meu si-a revenit si face numai dracii . Am intrat cu el intr-un magazin sa-i cumpar un body si am lasat carutul langa un raft de jucarii cu gandul ca va sta cuminte . Aiurea ! In secunda urmatoare jucariile erau pe jos : TOATE . Urmarea ... partea proasta ... am cumparat un ursulet de plus de 30 ron (de rusine vanzatoarea ma cunostea )iar partea buna ... culmea e si dragut si pe placul lui
O alta veste buna este ca a zis MAMA
Nshiro Cristian dupa vaccinul de 6 luni a facut febra mare 39 . O noapte intreaga ma-m chinuit sa i-o tin asa si sa nu mai creasca Deabia spre dimineata a scazut la 38,5. Bine sa nu mai spun ca si vomita tot ce manca . Offf ... BINE CA AM TRECUT CU BINE Saracutul ce plangea ca-l durea si piciorusul . La nici un vaccin nu mi-a facut asa de rau ca la acesta . Nici nu stui daca il mai fac pe cel de rujeola de la 7 luni.
la bebe ca a facut kk.....

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Seara buna fetelor...noi suntem bine, atat cat pot fi doua zombie...parca a trecut toata armata americana peste noi...
Multumim pentru urari si la randul nostru uram si noi "tizilor" "la multe lunitze": Theutze, Anthony,Anda....si ceilalti altaturi de ei...
Mariana...si prunca mea roade patutul de cand are dintisori...nici nu ma asteptam la altceva de la ea; cat despre marime, nush ce sa zic...

Simona...pana acum i-am facut grisuletul cu lapticul ei (Milulmil) care e dulce, deci nu am mai adaugat zahar...poate daca l-as face ceva mai dulce l-ar "aprecia" si mai bine...Romergan no good, no good...spor la "eliminarea" lu' suzi afurisita...

Adar...oi vrea tu la casa, dar sa stii ca sanse de sobo si shori la curte sunt de 1000 de ori mai mari...mai saptamana ailalta a alergat socra-mea un shori prin casa...asa ca...

Andreea, vazut poze, amintit de Theutza zambareata si vazut ca sta in fundic...vad ca s-a luat ceva de la atomika ...cand ne trec bubele rele din c..u matusii mele poate (daca ne mai invitati) mai venim sa va mai lasam cate ceva din "naravurile" noastre...

Iasima...uelcam si tie, mamico...

Ioranda...facem club de "pseudoisterici"...mai cunosc eu un personaj care se da cu fundu' de pamant...parerea mea ca nu e neaparat o chestie de rasfat...vezi sa nu fie altceva...la noi apogeul de care vorbesti s-a finalizat cu debutul bolii...asa ca vezi daca nu se intampla altceva...sunt de acord cu Mariana...daca ea creste si ia in greutate multumitor nu ai de ce sa iti faci pbme...si eu ma intreb uneori cu ce creste ploada mea...

Doublemom...chiar ma intrebam ce mai faci...ca de multe ori ma gandeam daca aveam 2 Mariuci atomice......si am o intrebare: poti sa imi dai detalii despre olitza transformabila???? e o chestie interesant...pret? de unde? cum si in ce fel...

Huoooo Serendipity....noi venim sa ne impuscam pe forum care putem mai repde si vii tu sa ne spui ce bebe cuminte ai, ca se ne tai tot elanul la impuscaturi....glumesc...e bine sa stii ca mai exista si bebi calmi si cuminti...oare cum o fi???!!!

Gata , am fugit sa ma relaxez cu un fervex si un vin fiert ca sa fuga buba de mine...see you later mamicutzelor...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hallo, fetele!
v-am citit si rascitit, abia acum, ca ne-o apucat mutatu prin casa...de ieri dimineata ne tot mutam...am mutat Bia cu xxl-patutul in camera ei, si am facut si rocada intre sufragerie si dormitor, sa ne fi vazut pe mine si pe Dr la demontat paturi, dulapuri, canapele si la carat greutati inumane prin casa...dar, faza buna e ca acu' e mai mult spatiu...nu stiu de unde o venit!Bia a dormit prima noapte singura in camera si a fost ok pentru toti...

LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE ANGA CEI MAI CEI PARINTI:

28:
februarie: Maria-Ruxandra
februarie: Anthony Nicholas
martie: Marc Alexandru
martie: Thea Antonia
martie: Anda
aprilie: Mihaita
29:
martie: Bianca Nicole
martie: Alicia Maria
aprilie:Anna

!!!!!!!!!!!!!!!

acus vin cu raspunsuri pentru evribadi!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Micaalsa, las' ca se-apuca si Iulia de gimnastici, oricum e o dulce si imi place tare mult de ea!cat despre infofolit, despre noi poate sa-ti zica Biuta...ca ne-am procopsit cu sosetutele lu' Anthony de golasa ce era fiica-mea...Nu o imbrac prea gros, dar intr-adevar si maica-mea are tendinte sa ii dea zeci de haine pe ea..

Catrinutza, pupam sa va faceti bine cu mic cu mare!si sper sa ne videm cat mai curand!felicitari pentru performantele Mariucii si pentru kilele acumulate!

simona, multumim!si..da, eu am de gand sa o spal pe dintisori, din momentul in care o sa-i iasa complet primii doi de jos. Exista niste periute speciale, ca niste degetare...si pasta de dinti speciala, sau chiar fara pasta de dinti...important e sa se obisnuiasca de mici si sa le para ceva normal, asa cum si este.Pupam!AAA, scorpionii rulz!da' la Valcea zau ca nu vin...de ziua mea,insa o sa venim in decembrie cateva zile, poate ne vedem atunci!

tcelen, sanatate multa titzei mici!si ma bucur ca ai mai scris si tu!

Ciuf, m-a distrat povestea ta cu armata de soricei, insa cred ca ma mutam daca eram in locul tausi eu am repulsie fata de asemena creaturi, si am destule amintiri traumatizante de la tara de cand eram mica..brrr...Pupam Eva si Luca

ada, ma bucur ca ati scapat de peruca vecinului, sau ce-o fi fost chestia aia!...tin sa te anunt ca in decembrie venim la/prin sibiu..asa ca musai sa ne vedem!eu zic sa incepi sa cauti de pe acum o carciuma faina, cu fum putin si cu loc de carucioare, cu cafea tare pentru Dr si cu vin rosu pt mine ca venim sa facem o bauta impreuna!Pupam maxim!

Mihaser,cat ramaneti in Buc?eu dimineata cred ca o sa am scoala de soferi, dar ar fi fain sa ne vedem in weekend.Unde e nunta, unde stati, ce, cum, cat, care, etc..Daca e ceva, eu am nr de tel in contul comun!pupam

Mariana, vreau si eu pampersi cu senzori,evident, nu pt mine!cum mai e cu bb din burtica?te simti ok?cred ca a trecut deja perioada greturilor...Copilasii mai mari ce parere au ca vor avea o noua surioara(zic eu)?Sora sotului meu a nascut de o luna o fetita; ei au un baietel de 9 ani care nu e deloc incantat de surioara...cica e un mic monstru pentru el..sper sa treaca de faza asta..Pupam si toate cele bune!

Rocsana, felicitari pentru performantele Mariei-San!si Bia se aseaza singura.....in NAS !abia astept sa ne vedem in RO!cat despre teste, nu am facut, am zis ca astept sa mai treaca o saptamana..si se pare ca a fost alarma falsa; daca era sa fie bebe, Bia ar fi avut un fratior/sau o surioaraPupam!

Andreea, am vazut pozele din BV:super!Thea e o dulce si a crescut foarte mult, plus ca e tare vesela si ne place mult!si pisoiul ne place, abia astept sa luam si noi ceva jivine prin casa!Pupam si merci inca o data pt informatiile cu scoala de soferi; maine incep

Iasima, wilkommen!vrem poze!!!

Mara, pupam Iustinul cel cuminte!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput