* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)
Raspunsuri - Pagina 5
kim spune:
Am revenit sa felicit fericitii de astazi
Maria-Ruxandra - - Catrinutza
Anthony Nicholas - - Biuta
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda
Mihaita - - amelutza
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
ciuf spune:
Iasima, bine ai venit printre noi. Te asteptam la povesti poze, bineinteles. Ati inceput diversificarea? Vazui ca inca alaptezi.
Kim, mai o fi vreuna sa o obisnuiesti pe Alicia la olita. Eu prefer sa mai astept. Parca inca un stres nu imi mai surade. Ma cam tin din putin si un vanticel am da jos.
Adar, am uitat sa spun ca atunci cand am citit despre mopo cel sobolanit m-a pufnit un ras de nu ma mai puteam linisti. Dar imi inchipui in ce groaza ai stat.
Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
loranda spune:
remember me?
Nu pot sa nu imi fac un pic de timp ca sa va multumesc de urarile de 7 luni.la toata lumea.
Eu sunt la capatul rabdarii.Nu vrea sa manance si gata.Nu mai stiu ce sa mai fac cu ea.Mananca doar noaptea in somn la 11 si la 3 si atunci nu depaseste 130 ml,iar dimineata la 6 bea 60-80 ml si de cele mai multe ori nimic.Din mesele de la 10,14 si 18 deabia daca mananca 5-6 lingurite,iar lapte nu vrea in timpul zilei,eventual daca reusesc sa o adorm in casa si sa ii dau prin somn dar in ultimile 2 zile musai a trebuit sa ies cu ea pentru ca au esuat toate incercarile mele de a o adormi in casa.Si e atat de maraita....vrea numai in picioare.Cand e semiadormita se ridica permanent in fund de trebuie sa stau cui ea pana adoarme profund.Tipa si este intr-o continua miscare si daca incerc sa o determin sa faca ceva ce ea nu vrea tipa ca un purcelus injunghiat si se arcuieste si da din picioare si isi inchide si isi deschide pumnii...face adevarate crize de isterie daca exista asa ceva la un copil de 7 luni desi uitandu-ma la ea, cred ca exista.Si o tine asa de o luna iar saptamana asta a atins apogeul.Si mi-am propus sa nu mai insist cu mancarea dar cu cat mananca mai putin cu atat e mai maraita.
Nu mai pot sa scriu ca a inceput.Ma duc sa-i fac un pic de lapte poate poate mananca.
Laura&Anda(28.03.2006)
ile77 spune:
Adar, pachetul de unt pe care-l am acum in frigider are 300g.
Deci sa fie in jur de 100g de unt.
Eu nu fac azi supa, ca ne ducem in vizita.
Asa c-o las pe luni(oricum nu am ciuperci proaspete si treb sa cumpεr).
Sa ne zici cum ti-a iesit.
Ile si Vivian (07.03.2006)
mariana_1976 spune:
...mai intru si eu in weekend.Poimaine vine socrella sa aiba grija de Markus si va sta la noi 2 luni.Uneori cu ea ma inteleg mai bine decit cu mama,va vine sa credeti asa ceva?
Rocsana superb filmuletul cu Maria rontzisor de patutz! Sa stii ca si eu ma gindeam tot asa fiindca mai citisem despre cazuri la care nu s-a vazut si erau fetite.
Delia sper sa avem amindoua anul viitor fetite,nu?Si...da,sa-ti fie gura aurita!
Simona_toma vad ca baieteii nostri sunt la faza de catarat.Eu acum il tin numai in camera lui unde este doar mobilier foarte greu de "urcat".
Kim felicitari pentru realizarea de la olita!
De fapt cunosc niste copilasi suedezi care de la 1 an si jumate au renuntat la diapper.
Iasina/Sibiu bine ati venit la noi! Doresti sa te trecem pe listuta? Daca da, ai putea sa ne scrii localitatea,ora,spitalul,doctorul,modalitatea nasterii,greutatea,inaltimea, scorul Apgar al fetitei plus ziua,luna si anul nasterii tale?Cam multe date,nu?
Loranda eu din pacate cam stiu ce ai de tras.Suna atit de cunoscut,parca as scrie eu despre primul meu bebe, o fetita care are acum 8 ani.Cit cintareste a ta? A mea a avut doar in jur de 8kg la un an si am fost multumita ca la cit minca, ma mir ca a avut si atit.Remedii nu prea ar fi, dar timpul si rabdarea le rezolva pe toate.
Ciuf multumim mult pentru vestile de la Poli!
O asteptam cu vesti bune!
Adar hai ca daca o tii tot asa maine-poimaine te imbogatesti cu o steluta in plus!
Andreea_Georgianace fetita frumoasa cu ochisori albastri aveti acolo!Mi se pare mie sau taticul ei seamana cu bunicuta Anca?
MAMICILE NOI VENITE, DACA AVETI TIMP si DORITI SA APARETI PE LISTUTA NOASTRA v-as ruga frumos sa-mi dati un PM cu datele voastre ( nume, ora/ziua/luna/anul nasterii , greutatea,inaltimea,scorul Apgar, modalitatea nasterii, spitalul si doctorul plus ziua/luna/anul nasterii mamicilor)
Mariana 22+
mama de Monica, Matei si Markus
doublemom spune:
Hello!!
Ieri am scris un mesajel dar pana l-am terminat eu ati inchis capitolul si ..pa! N-am mai avut ragaz sa scriu din nou dar partea proasta e ca nu mai tin minte tot ce scrisesem.
mariana de la fete si de la mine.
Ma intreba cineva ce papica mai dau eu la fete. Pai nu prea mare lucru: carnita cu piure(cartof+rosie sau dovlecel sau morcov sau branza (mozzarela). Supa o fac din morcov, patrunjel(radacina), pastarnac, telina, ceapa, rosii, ardei, dovlecel. O fac crema si o tin la congelator in borcanase de o portie. De ceva vreme nu mai savureaza cu aceeasi placere masa de fructe si cred ca simt nevoia de ceva mai consistent. Nu am inceput inca dar am in plan branza cu smantana si mamaliguta, orez cu lapte, gris cu lapte .... si abia astept sa mai fur idei de la voi!
Despre olita eu cred ca de cand stau bine in popou e bine sa obisnuim bebeii cu ea. Facra pretentia sa nu mai faca in chilotei, fara pretentia sa spuna cand vor sa faca, si mai ales fara pretentia sa se abtina. Ce este sigur e ca atunci cand toate astea se vor intampla, olita nu va fi un obiect strain si nici un dusman ci va fi ceva normal pe care il stiu deja. Parerea mea!
Noi am primit cadou o olita caraghioasa, care se face si suport cu scarita pentru wc, dar care e mult prea inalta deocamdata pentru fete si nu am incercat sa le pun pe ea. In schimb se joaca cu ea prin casa in fel si chip. Trebue sale iau de acum niste olite "marimea lor"!
ciuf pupam Eva sa se faca bine!
ada plizzzz, fa putina economie la "maimutzei" ca e greu de citit pagina latita asa de tare. Baga spatii intre ei sa stie sa plece pe randul urmator si sa fie cuminti!!
Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
iasima spune:
Nu pot sa nu imi fac un pic de timp ca sa va multumesc de urarile de 7 luni.la toata lumea.
Eu sunt la capatul rabdarii.Nu vrea sa manance si gata.Nu mai stiu ce sa mai fac cu ea.Mananca doar noaptea in somn la 11 si la 3 si atunci nu depaseste 130 ml,iar dimineata la 6 bea 60-80 ml si de cele mai multe ori nimic.Din mesele de la 10,14 si 18 deabia daca mananca 5-6 lingurite,iar lapte nu vrea in timpul zilei,eventual daca reusesc sa o adorm in casa si sa ii dau prin somn dar in ultimile 2 zile musai a trebuit sa ies cu ea pentru ca au esuat toate incercarile mele de a o adormi in casa.Si e atat de maraita....vrea numai in picioare.Cand e semiadormita se ridica permanent in fund de trebuie sa stau cui ea pana adoarme profund.Tipa si este intr-o continua miscare si daca incerc sa o determin sa faca ceva ce ea nu vrea tipa ca un purcelus injunghiat si se arcuieste si da din picioare si isi inchide si isi deschide pumnii...face adevarate crize de isterie daca exista asa ceva la un copil de 7 luni desi uitandu-ma la ea, cred ca exista.Si o tine asa de o luna iar saptamana asta a atins apogeul.Si mi-am propus sa nu mai insist cu mancarea dar cu cat mananca mai putin cu atat e mai maraita.
Nu mai pot sa scriu ca a inceput.Ma duc sa-i fac un pic de lapte poate poate mananca.
Laura&Anda(28.03.2006)
ciuf Posted - 29/10/2006 : 04:33:52
--------------------------------------------------------------------------------
Iasima, bine ai venit printre noi. Te asteptam la povesti poze, bineinteles. Ati inceput diversificarea? Vazui ca inca alaptezi.
Mersi de primire Ciuf. Poze fac cumva si o rezolv cand imi fac ceva timp. (Noi avem numai filmulete pe mini DVD, deocamndata).
Am inceput diversificarea de vreo luna. Sa nu ma intrebi cum, ca-ti pui mainile in cap. E ceva haotic . Nu prea vrea sa pape. Am incercat si cu mancarica facuta in casa si am renuntat. Am trecut la borcanele cu meniu din comert, accepta 2-3 linguritze. Si de vreo doua zile am reusit sa bem si putina apa (ceaiul il scuipa)si suculetz din morcovi si mere. In scimb tzitzi cat incape.Toata ziua si toata noaptea daca se poate.. Cred ca daca voi incerca sa o intzarc va fi jale mare. Poate stie careva o metoda mai blanda ca asta mica face niste crize daca nu primeste de imi vine sa ma .
Ooooo! Si sa nu-mi dau drumul la povestit ca nimeni nu ma mai opreste. Eu mai am o zdroaba, pe langa Kitilica aia mica.
Simo mami lu' Ioana si Catinca
iasima spune:
Mariana, mersi si tie de primire. Iti voi trimite datele
Nu stiu ce am facut dar mi-a plecat mesajul fara sa termin sa fac curatenie in el. E mai greu sa te concentrezi la scris cand cu o mana ivart cheitza la jucaria lu' Kitti si cu cealalta apar tastatura de bombitza Ioana (aprox.2 anisori)...
Loranda, defapt doream sa-ti raspund si tie. Stiu cu ce te confrunti, pentru ca desi pana acum n-am avut probleme cu cea mare, 'ei, asta mica ma termina nonstop. Cu riscul de a fi cosiderate mama denaturata, eu cand am vazut ca nu vrea si pace sa manance si sa bea nimic din ce-i ofeream, am lasat-o o ziulica inreaga nemancata si seara surpriza a deschis de buna voie gurita si sa vezi ce buna era apa.... Ti-as zice sa ai rabdare, dar stiu ca nu prea mai conteaza. Da eu cu doua!?
Simo mami lu' Ioana si Catinca
adar spune:
Iasima uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, in sfarsit cineva din Sibiu !!!!!!!! Tu pe unde stai ?
Parintele Cosa a botezat-o pe Maia, dar nu stam in cartierul bisericii becaliene
doar ca parintele e vecin cu cumnatul meu si l-am tot chemat, la sfintit casa, la diverse chestii
iar eu m-am lipit de el, imi inspira multa incredere, mi se pare cel mai adevarat preot din lume
muuuuuuult har, mult de tot
Hai, spune repede unde stai, ca dimineata vin la cafea
Ciuf(ulici) dar n-am stat. De indata ce am simtit ca ar putea fi ceva, am taiat-o de acasa
cu cupil cu tot, evident
Ile hmmmm, nici eu nu reusesc azi, ca
n-am starea necesara. Iar Sorin a zis ca mai are ciobita de salata (ii place lui muuuult) si sa o las pe luni
asa ca ne auzim luni, sa dam note
Mariana draguta mea, pai incerc eu, incerc, dar nu am sanse de reusita curand
ei, lasa ca e bine
vezi ca eu astept san e spui cum e burtica si SA PUI POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!
Doublemom eu eram vinovata ????? iertare
acum ma duc la modificat
IERTARE !!!!!!!!!
adar si MAIA(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
aalina2003 spune:
Iasima, bine ai venit si varsa-ti aci tot amarul, ca de-aia suntem aici..sau si de-aia!