* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

AZi vorbii cu Poli si spera ca maine sa le dea drumul. Infectia s-a dus, antibioticul si-a facut efectul si se pare ca va trebui sa mai continue vreo 8 zile cu un antibiotic.
Ce e important e ca micutul e bine.
in rest, ne va spune ea mai multe cand va veni acasa.
Legatura a fost tare proasta si nu prea o auzeam.
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Iaca m-am intors de la botez.Nu mai puteam respira din cauza fumului de tigara.Cand ma gandesc cum le mai sudam si noi...Ii multumesc lui D-zeu si burticii...si vointei mele pt. faptul ca ne-am lasat de fumat.
Thea a papat(de la mine ca bunica Anca n-are metoda,zice ea...)si a adormit fara suzeta,ca de obicei in ultimul timp.D-zeu sa-i tina obiceiul!!!!

Delia,pai si noua ne place de Rudy.Dar nici alti baietei nu ne sunt indiferenti,ce ne facem????Seamana la plete cu Cristianul lui Mihaser.E tare dulce!!!!

Adar,nu stiu daca inainte de a o pune in sac ii era frig,ca ii dadeam sosetute si pijamaluta intreaga.Iar in casa este cald,ca ma-sa este o mare friguroasa.Acum nu-i mai dau sosetute si dimineata are picioarele fierbinti.Ce bine este sa dormi fara treziri o noapte intreaga!!!!!!!Baga mielu' pt. soacra,ca este Anca nu Ana.
Deci... reteta de supa crema de ciuperci:

-500 gr Champignon(ciuperci)
-3 linguri cu varf de faina
-1 borcanel smantanica(Campina este super)-cca 100 ml
-1/2 pachet unt
-1 ceapa mare
-1 morcov mare
-vegeta,patrunjel verde

Se curata de pielita ciupercile si se spala bine de tot.se toaca marunt si se pun intr-o oala de cca 4 l.Se adauga untul,ceapa si morcovul si se dau la foc,lasandu-se sa se inabuse cca 5 minute.Faina se amesteca cu putina apa si se toarna peste ciuperci,amestecandu-se repede.Imediat se adauga apa pana se umple oala,amestecandu-se continuu.Se lasa la fiert(atentie ca ii place sa dea in foc!!!!!).Trebuie sa fiarba cam 2 ore si se mai adauga apa+vegeta(Maggi preferam noi).La sfarsit se adauga smantanica,amestecandu-se cu un tel sa nu se formeze cocoloase.Se presara patrunjel tocat marunt si se papa cu mare pofta.Toata.Eventual se poate servi si cu crutoane.MULTUMITA??????Adar,adica tu!!!!!

P.S-Socrul meu a mancat 3 portii(mari).E fan ciuperci si orice papa facuta de nora.Unica nora.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Adar,cadita sta pe un suport din lemn,pus pe cada.Mi l-a facut tata si e foarte eficient.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Andreea, fata, eu nu zic ca tineati cupilu dizbracat si fara shoseti in frig ... brrrr ... , si la noi e cald, dar Maia se simte tare bine in sac iar dimineata e super calduta la manute si picioruse. NA!
Mielu e pe drum ... ce sa fac ??? De pofta, ma grabeam sa scriu ...

URAAAA, maine papam supa crema de ciuperci ...
DA, acum sunt multumita ... si presimt ca si hazbandu meu va fi fan. daca si asta iese la fel de buna, o sa te platesc sa-mi trimiti retete ... pe cuvant!!!!

Bai, in afara de fum ... ce mai fu mistoc la botez ???
Aaaaa, eu mai am o pasiune ... toaletele tale ... deci vreau poze de la botez ....

Si inca ceva: s-ar putea cumva ... intreb si eu ... sa faci o poza suportului de lemn? Nu de alta, dar tata nu prea are de luru, si ...

Hai, gata cu voi, va pupacesc muuuuuuuuuuult de tot si inca o data

LA MULTI ANI FERICITI BUBURUZEI!!!!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Intinde-i o mana lui Andrei !!!

... ar putea fi copilul tau ...

Mergi la inceput

ciuf - ce bine ca a trecut ... multumim ca ne tii la curent!!!
Uite, pentru tine

Mergi la inceput

ile - la noi untul are 200 in general sau 250 ocazional (unt strainez )

Hei, dar ce sa inteleg???? Ca mancam toate maine supa crema de ciuperci ?????????

Mergi la inceput

IAR INCEPE POVESTEA CU MESAJELE CARE APAR AIUREA ???????????????????????????????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

AndreeaG,cite grame are pachetul de unt?Aici sint si de 500g si de 250g.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasima spune:

Buna fetelor.
Am intrat si eu pe aici pentru ca si eu am o fetita nascuta in 7 aprilie 2006.
Adar, si eu sunt din Sibiu si mai mult de atat s-ar putea sa fim vecine... Ce zici de asta? Ti-am spionat albumul de poze de botez si am tras concluzia ca tot la acelasi le-am botezat pe pisoiasele mele. Ma duc la ca tocmai am terminat de alaptat pe .

Simo mami lu' Ioana si Catinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mariana, canadienii nu sunt pentru olita de pe acum, abia pe la 18 luni dar eu stiu ca e tarziu sa astept pana atunci, si vreau sa incerc incet incet s-o obsnuiesc, am vazut la alti copii ca functioneaza.
SimonaToma, am pus-o exact 10 min si nu credeam sa fi facut ceva, se juca si cand ma uit... pisulica destul de multicel.
...oai... cine a largit asa pagina?
am obosit, si fata la fel, am fugit

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput