* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Multumesc fetelor de incurajari.Azi sunt mai bine,defapt am fost mai bine imediat dupa ce am trimis mesajul.Totdeauna cand sunt la pamant cu nervii, ma gandesc ca sunt copii cu probleme grave de sanatate (cum e Andrei sau baietelul cu Down al tinerei mamici care a postat in capitolul anterior) si mi se face rusine de vaicarelile mele.
Mariana,Anda a avut 7ooo g (cu pampers(gol),body si sosetute) la 6 luni(vreo 6800?).Deocamdata nu stiu cat are.Am sa ma duc azi sa imprumut un cantar de la o vecina ca la medicul ei de familie mi-e groaza sa ma duc ca ne vaccineaza si nu m-am hotarat inca daca ii fac sau nu antirujeolicul acum.Si eu sunt curioasa cat a luat in ultima luna.
Catrinutza,nu cred ca o paste vreo raceala desi acum vreo 10 zile mi-a facut un 37.9 din senin,dar cu Paracetamol supozitoare si hidratata corespunzator nu s-a mai repetat in urmatoarele zile.Eu ma gandesc sa nu o chinuie ceva dintisor sau chiar maseluta ca acolo isi duce toate obiectele care ii incap in gura
Micaalsa,incerc dar nu prea reusesc sa nu ma stresez. Mie imi este mai degraba ca nu bea cantitatea necesara de lapte si nu-si ia necesarul de calciu si nu-mi plac medicamentele, chiar sub forma de vitamine si minerale.
Kim am incercat cu leganat in brate,leganat in carucior,are 4 suzete in jur pentru ca nu-i place sa i-o dau eu ci sa si-o ia singura.Nu functioneaza.
Nu mai pot sa scriu.
POZE http://pg.photos.yahoo.com/ph/laurailies/album?.dir=/65f0re2&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
nu stiu cum sa ascund chestia asta sub un cuvant. indurati-va de mine si ma invatati ca nu am timp sa ma prind singura.am fugit ca tipetele sunt in toi.

Laura&Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI, MAIA, SI MULTA IUBIRE!!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

La multi ani: Bianca, Alicia,Anna, Maia si Vlad!DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

noe - sarumana !!!!

loranda - incearca sa incadrezi linkul de poze intre [ url ] x [ / url ] evident fara pauzele pe care le-am pus eu. Cu puiuta ...ce sa zic, nu te panica, va manca ea si mai bine. Uite, Maia are zile cand papa ca un purcel, si zile cand ... dar nu cred ca e vreo problema, atata timp cat papa totusu cat de cat. Incearca sa schimbi meniurile, fa o supica/ciorbica de sfecla rosie, am scris reteta mai sus, eu pe Maia am cucerit-o definitiv cu ea ...

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

dianad - multumim, sarumana ...

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Bocanilaaaa....bine ai venit mama eroina...hai fetelor ca avem cel mai interesant si frumos grup...cina maia re o mamica cu 6 iezi...sa iti traiasca si sa fie sanatosi si cuminti si baga repede niste poze sa vedem si noi cum arata o famiulie asa de numeroasa...

Noi dormiram ceva mai bine...

Duminica trecuta in sf. ne-am mutat si noi in alta camera...noi spunem ca ne-am mutat de la garsoniera confort I la ap. cu 2 camere , asa ca mandra are camera numai pentru ea toata...duminica noaptea a dormit singurica si nu a fost nici un bai, dar pentru ca s-ao imbolnavit eu am revenit in camera ei ca sa o supraveghez mai bine...sper sa revin mai repede in patul conjugal, inainte ca sotzul sa se invete cu binele , adica patul urias numai pentru el...

Mai Diana, mai dati-ne si noua niste par ca vrem si noi coditze cu funditze, ca zici ca am baiat nu fata...oricum zici ca e o papusa cu ochii aia mari si albastri... si stai linistita ca nu te-am uitat cu treaba aia...stai sa ma linistesc un pic cu mutatul si o rezolvam...

Fug la treburi ca mutatul asta mi-a lasat in urma o gramada de facut...see you later...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

NOE, promit sa stau in casa azi .BOCANILA, bine ai venit, mamica de baiat si 5 fetite! Cum te descurci? Probabil ca fetitele mai mari te ajuta deja la treaba. KIM, am sa incep si eu sa caut o olita. a ta e cu ceva jucarii pe ea sau simpla?Tocmai s-a trezit din somnul de dupa masa de dimineata. Sta in carut in fundulet si tot intinde mainile dupa caine in speranta ca va fi iarasi lins. Ii place si pisica: o apuca de urechi, de coada, aia ii toarce... plange cand un animal pleaca din camera, rade cand vine spre el si intinde manutele sa-l atinga. A, si am uitat de calculator: ii zambeste si lui, in curand nu voi mai avea loc la el ziua de cupil, seara si in weekend de barbat. Ma vor trimite amandoi la bucatarie . http://dsrk3r.blogspot.com/Alex e un mare mancacios: intr-o zi a ras 350g de pireu cu carnita. Am luat cartea lui Capraru si am vazut acolo cel mult 220g, asa ca incerc sa nu depasesc portia pentru ca atat eu, cat si taica-su suntem grasi si nu vrem ca progenitura sa pastreze aceasta caracteristica .DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Hallooooo ghiocime!

Noi am fost tare ocupati, ca am fost duminica un pic la plimbare in padure – a tras Oana un somn de o ora la aer…ce fain! Sambata am fost invitati la niste cunostinte, si am fumat narghilea!
I-am introdus carnitza – de vita. Am folosit din borcanas deocamdata, si sapta asta ma duc sa iau de la macelar, sa mi-o toace bine-bine. Dar cum o gatesc? voi cum gatiti carnitza pt bebei?

MICAALSA, nu-ti face probleme, cei hraniti la san sunt tot tipul mai “grei” dar asta nu inseamna ca mai tarziu nu vor fi exact cum trebuie. Asa ca rilex….

KIM, nici oana nu zice mama…numai da-da, ba-ba, ada-ada…. Ce sa fac, astept si io cu nerabdare. A mai scos un “mne-mne” si mi-a sairit inima

ALINAALEX, chiar ca ai lipsit mult, pupici lui Marc si tie!

ANDREEA, poze de la boteeez(uri)! Sa nu-mi spui ca nu ati facut!

CIUF, unde ai pus ultimele poze, ca am ratat sa ma uit cand ai zis!

ILE, totul OK?

ADAR, e muult mai fain asa cu semnatura!

NOIE, mai, da ce activitate ati bagat voi! Deci Bia se pare ca va avea ochii albastri, hm? Ce faaain.. io tot sper cu oana, dar se tot inchid pe zi ce trece, acuma sunt gri…

MARIANA, mor de nerabdare sa stiu ce e bebele! Cum te simti? Ce bine ca vine soacra ta! Si a mea e aici, si ne intelegem super!

MIHASER, daaaa, la opera la porumbei!!! Numai sa termin cu pasaportul Oanei, ca astia vor niste acte de te doare mintea la consulat!

LORANDA, nu te agita, Anda e tare bine, Oana avea la 6 luni jumate 6,600!!!! Asa ca…. nu te mai stressa, ea inseamna ca asimileaza super!
Cu link-ul, scrie asa: [url=”http://pg.photos.yahoo.com/ph/laurailies/album?.dir=/65f0re2&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0”]poze[/url] Numai sa inlocuiesti ghilimelele mele (le stergi si le scrii din nou cand postezi mesajul)
Stiu ca e greu sa nu te mai stresezi, dar totul e sigur foarte bine!!!

Na, cum e cu schimbarea orei, fetelor?

Am luat si eu scaunel pt papa, dar i-am dat masutza jos, ca Oana tot era cu ea in gura… in primele 2 ziloe a fost crunt, nu a mancat decat greeeu, ca trebuia explorat scaunelul!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Salutare fetelor intru repejor cu Cristian in brate sa uram si noi la multi ani si multa multa sanatate Maiei... stati ca si el vrea sa scrie ceva jkmk,.022l.+6 sa-i zica si el la multi ani dar pe limba lui
Adar sa-ti fie sanatoasa si sa te bucuri de ea. Pup fetele

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Catrinel_17. eu fierb bine aproximativ 100g de carne dupa care o bag la robot. Si o face la dimensiunea unei jumatati de bob de orez. Ii dau din 100g cam trei zile, portia pentru a doua zi la frigider si cealalta la congelator.Acum invatam cum se foloseste tastatura fara sa rasturnam cafeaua peste ea[:D}.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput