Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 30
Liuda spune:
meqbenq ce-i aia centura prenatala? de unde se cumpara, ca daca e asa de buna si te scuteste de durere de burta vreau si eu ca zilele trecute am inteles si eu ce inseamna durere de spate? Se poate folosi si dupa sarcina? V-ati luat si chiloi din aia pentru gravide? cu sustinerea burtii? e ceva bun sau nu? se merita?
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 28 sapt si 2 zile
megbeng spune:
am luat-o de la farmacie..nu merge folosita si dupa, pentru dupa am vazut ca exista centura postnatala, care strange bine burtica sa-si revina.
stai ca pun un link spre o poza in care am centura pe mine...
e lata cam de 4 degete si cumva "dubla" la spate, tine coloana (mea, cel putin) bine de tot.
a costat 800 de mii
discutii depsre centura prenatala am vazut si aici , la odisee, pe a doua pagina parca, sau a treia.
asadar, centura:http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/detail?.dir=4ac1re2&.dnm=a207re2.jpg&.src=ph
p.s. e megbeng, nu meqbenq (stiu ca se vede naspa din cauza sublinierii)
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

alinuk spune:
Fetele,
Merge careva la Municipal la cursurile prenatale (de mamici si tatici)
Sotztul meu ( presupun ca-l ajung temerile ca vine peste el un eveniment important si vrea sa-si faca temele, sa nu-l ia prin surprindere) ma tot bate la cap sa mergem la astfel de cursuri...
Vreau si eu cateva detaliii, aici sau pe mess ( ID: am2000ro )
pupik
Alinuk 26+
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
megbeng spune:
alinuk, eu m-as duce, da sotul meu lucreaza de la 10 la 20, iar sambata si duminica are master (dimineata, doar, ce-i drept).ce orar au cursurile astea?
vine bebe!

Liuda spune:
megbeng - scuze chiar nu se vedea plus nici nu am fost super atenta, iar de centura - am vazut poza dar e la fel de eficienta si la burta mare? ca la mine burta e mare mama nu ce ai tu acolo in poza... aia ce e la tine nici burta nu e !!!! Ce vreau si eu sa am asa burta micuta .... oofff ...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 28 sapt si 2 zile
megbeng spune:
poate daca te uiti si la poza dinainte nu o sa ti se mai para asa mica burta..iar eu am 10kg in plus totusi si ma simt..mareata..centurile astea sunt pe diverse marimi (a mea este L) si in plus se mai ajusteaza, ca au arici in vreo 3 locuri..si e elastica la modul placut, adica tine burta, da nu te srange
vine bebe!

Haricleea spune:
fetelor va pup!scuzati-mi absenta,nu ca as fii eu mult prea implicata dar...oricum v-am citit pe toate...
Catalina multumesc tare mult pt articolul tradus...mi-a fost util
si te mai intrebam despre copii prematuri pt ca mie mi-e teama de la o zi la alta sa nu nasc datorita placentei si nu prea stiu minim cat trebuie sa aiba bb in burtica.Cat despre medici ma incadrez in aceeasi oala cu tine si eu sunt la al patrulea.Am fost la dr Moisa-el nu ea si mi s-a parut asa un pic evaziv,m-a mai chemat peste o luna la el.A spus ca de Craciun sau cu o saptamana inainte sau una dupa am sa nasc....Deci mai rapid decat voi...
Cine mai merge la doctorul Moisa?Voua cum vi se pare?
Dar vreau sa va spun ca nu ma mai schimb sa merg la alti medici ca sunt satula si gata!!!!
Messa eu una dispun de banii pentru Euroclinic dar nu-i dau de stiu ca ma pici cu ceara!Sunt dispusa insa sa platesc cei 10-20 euro pe zi pt o rezerva la Giulesti.Apropo stiti cat costa acolo rezerva?Dar nu arunc cu banii pt ca zau ca nu merita!Mai bine ii iau lui bb super jucarii si celalalte...
Va pup si va rog daca stiti tarife la Giulesti(medici,asistente,rezerve,metode-proceduri...bla,bla) dati-mi si mie toate detaliile
ca sa ma pregatesc!
Va transmit cei mai dulci pupicuti....
30+
dianafotache spune:
Buna Burtici,
Chiar daca nu am postat mai nimic pana acum, v-am citit cu mare placere si la voi am gasit raspunsuri la multe din intrebarile mele.
Ana_Alx - am vazut ca ai probleme cu nasul infumdat. Si eu am avut aceleasi probleme, am mers la doctor (ORL) si m-i s-sa indicat sa nu mai pun gura pe citrice, iar laptele sa il beau decat degresat. Acum ma simt mult mai bine mai ales noaptea.
Ai putea incerca metoda aceasta (daca nu ai facut-o inca).
Diana
23+ , Alina (07.02.2002)
adela2006 spune:
buna fetele
sunt super obosita nu am putut dormi azinoapte m-am tot invartit de pe o parte pe alta ; ieri bebe a fost foarte cuminte si aveam impresia ca nu misca deloc ; am mai avut si niste vise oribile ( vad ca e la ordinea zilei sa ai cosmaruri
) asa ca sunt franta
dupa plimbarea de ieri m-a durut rau sub burta imi trecea doar intinsa pe pat asa ca am luat un no-spa si m-am bagat in pat
am luat pompa de san Angel la 18 ron( ma gandesc daca nu o pot folosi de pe acum la cum imi curg sanii
); pampersi ( era sa lesine sotu cand a vazut pretu )servetele umede ptr bebe ; biberon cu sticluta de la nuk care a fost cat pompa ; inca nu ne-em bagat la haine de bebe astept si eu raspuns la intreberea aia cu marimile
azi ma duc sa iau ptr mine camasi de noapte , chilotei , sosete , si sa vad ce mai gasesc
cristiana la haine de bebe in arad e deschis si sambata ca vrem sa dam o fuga pana acolo imi poti spune te rog oraru ?
cam atat merg sa ma pregatesc de plimbare si cumparaturi
nu deschide nimeni capitol nou ?
va pupacesc
29+
alexia maria