Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

legat de NUME ... nou ne-am gandit la mai multe dar am zis ca ne hotaram cand vedem bebelusa, cum i se potriveste ...
pentru fata ne plac: IASMIN , SOFIA MARIA, ANDREEA, THEA
daca s-o nimeri sa fie baietel, o fi gresit doctora la ecograf... mie imi place LUCA
nu stiu dar cand incepi sa te gandesti la un nume parca nici unu nu ti se pare destul de potrivit, de aia cred ca cea mai buna metoda e sa asteptam pana vedem puiutii mici si vedem ce nume ii place, poate o raspunde cumva la ala care-i convine

am uitat sa va zic ca am vazut si eu majoritatea pozelor voastre si sunt superbe, sunteti niste frumoase toate si radiati de fericire cu bebelusii acolo . o sa luam si noi in curand aparat digital si pun si eu poze in album.
ma emotionez cand vad lucrusoarele voastre pentru bebei, of, sunt asa dragute numai sa te uiti la ele, da pai cand or fi purtate de copilasi
s-a pus o intrebare mai inainte dar vad ca nu a raspuns nimeni.... pentru cele care au deja experienta... voi ce marmi de hainute luati? eu am luat cateva din astea de baza pentru 0-3 luni, am auzit ca nu le folosim mult timp, dar cred ca depinde si de greutatea la nastere.
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mai fetelor imi pare rau pt cele care nu dormiti, nu puteti. eu sunt mai norocoasa si dorm cate 9-10 ore daca nu am treaba, nu am motiv s ma trezesc devreme. ma mai trezesc peste noapte cand merg la baie, dar si acolo cu ochii inchisi.

Marina 28+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Buna dimineata burtici!
Nu stiu cand aveti voi timp sa scrieti atat ca eu abia am tim sa va citesc.
Vad ca v-a trecut obsesia cu kg, mie nu. Am luat 12 in 26 saptamani si toata lumea imi spune ca arat de parca sunt gata sa nasc. Da' voua vi se intampla sa cantariti diferit dimineata fata de seara? La mine variaza cu cate 2 kg. Asa ca eu fac o medie.
Stie cineva cand se intaorce bb-ul definitiv, adica in ce saptamana iti spune ca poti naste normal?
Voi cand discutati cu medicul despre modul in care veti naste, eu inca nu am discutat , m-am gandit ca este prea devreme, dar aseara m-am tot gandit eu la cezariana si m-a sperait foarte tare gandul la anestezia aia generala, nu stiu ce am, ma sperie de moarte anestezia.
In alta ordine de idei, vroiam sa va intreb daca va doare in partea de sus a stimacului, eu parca am bube pe sub piele, exact sub san, nu suport sa apas, de-a lungul diafragmei cred.
Aveti de gand sa faceti vaccinul antitetanos? Stiu ca se face in luna a 7-a, mai e util in zilele noastre?
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

criss,Ligia e un nume foarte frumos,siintr.adevar e mai rar.
Ai vreun site cu numerologia,cu numele ?? vazusem eu o carte asa..
nadiuta,pe mine cand ma ia asa,ma dezbrac,hehe,nu de tot,dar mereu am dedesupt un maieu,tricou,ceva f subtire,si chiar in mijlocul iernii eu raman in maieu ,pana imi trece,frigul imi face bine.si APA,nu uita sa ai apa,si o bombonica la tine,ceva dulce sa iti revii repede.dar faci asta cum simti ca te iau caldurile,nu astepti sa lesini.eu deja cunosc simtomele si trec repede la actiune.si neaparat sa fii jos,ceri cuiva locul,spui ca iti e rau,daca nu te asezi in fund pe jos,nu conteaza!
eu aveam chestii din astea si inainte de sarcina,daca intram intr-un loc unde schimbam temperatura,nu mai aveam aer.
daca incepi sa cunosti simptomele repede,nu te speria,ca le poti tine pe loc.
respiri adanc si nu te panica,pt ca panica iti ia si mai rau respiratia,si mai rau ametesti.ai sa vezi cum iti trece .
eu iti spun ce sa faci ca sa iesi din situatia aia ,apoi tu mergi la un medic si vezi daca e vreo cauza.
la mine nu era niciuna,ziceau,naiba stie.
lore,ti-am vazut pozele,dragute!
sa vedeti ce camera super si-a facut ANIS ! si maaaaaaaare,nene!!
Messa,"Mai fetelor, dar ce fac aia la euroclinic pentru saizeci de milioane? La banii astia ar trebui sa-mi organizeze si botezul, sa ma tina pe pat de apa cu cinema in camera si sa stea in permanenta doua ciupalace la fundul meu sa-mi faca masaj la burta, maini, cap si fund non-stop"
Asa eeeeeeeeee !!
Luati aminte aici la ce le face messa!!!"atat ii trebuie vreunei asistente sa faca pe nebuna, ca pe ea o fac paratraznet!"
din siteul ala cu camere,imi place camera aia alba !!! cu pereti cu tot :) dar pe un patut nu as da 500 E .doar dca asa ar fi preturile peste tot,si nu ar exista mai ieftine.

cu dieta,eu stiu o mama care facea dieta,dar absolut controlata,int impul alaptarii,data de medic.si bineinteles ca nu ii afeca rau,ci bine! avea in fiecare zi meniul scris ,pe gramaje,si cantarea pe un cantarel din ala mic si faeca exact ca acolo.drept sa spun,mie mi se parea oricum mult,deci nu va ganditi ca o dieta e chiar asa rea! eu oricum mancam intr-o saptamanan cat manca ea pe zi la dieta aia!
cu tigarile mi s epare logic ce spui.desi eu nu mai fumez,nu am tras nici un fum cu sarcina,si sper sa nu o mai fac niciodata,SPER..deh..si nici cand alaptez,asa,ca sa imi bag eu ceva in cap si sa nu ma mai apuc,pt mine,ca fumam prea mult.deci,desi nu fumez,nu mi se pare ceva groaznic la cele care fumeaza o tigara doua dupa ce au alaptat copilul.
"un capacel de whisky"?? toate cu paharul,numai asta cu capacelul ?

cu medicamentele,o biata mamica a luat niste calmante dupa anstere,ceva gen algocalmin,ca nu mai putea de dureri,folosisera forcepsul la nastere,si taiata...Si la cateva zile,copilul s-a cam ingalbenit,icterul ala al lor,si a mers la aspital cu el.nU AVEA NIMIC,COPILUL.Dar am auzit comentarii pe seama ei,spuse de o alta mama,cum ca e vinovata ca a luatcalmantele alea,si a alaptat si de.aia s-a imbolnavot copilul,s-a ingalbenit si i-a distrus ficatul..ce mai,SF! ca ce,nu mai naste lumea,trebuie sa iei calmante dupa,ce nu poate sa reziste la durere??
criss68," In Ro toata lumea iti jura ca nu ai voie muraturi, varza, sarmale, fasole, mazare si nimic crud. Si bineinteles, cu acest regim copiii tot au colici " o sa intreb si eu cand o fi cazul,la spital,sa vad ce imi spun de colici.
Alinatxa cica era popandau !!
Am luat-o cu rasul de dimineata!!!
catalina,imi pare rauca nu dormi...Eu sunt pe perioade,stii ca mai acu doua sapt bantuiam pe aici noptile.acum sunt la perioada in care dorm noaptea,continuu,cel putin 8 ore(mici intreruperi de baie dar fara sa imi stric somnul).in viata mea nu am dormit asa trunchi!ho,sa vedem cat ma tine!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaron spune:

loremunteanu, buna, sunt elena si am vazut ce faceti voi, m-ar interesa si pe mine o lenjerie pt bebelusa mea, as vrea sa stiu mai multe:pret, material, daca putem sta de vorba
merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Anis superba camera. felicitari!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata burtici!

Eli1977... Te loghezi (in album). In stanga, pe fond mov, deasupra listei cu numele albumelor (numele noastre), apare scris "+Upload photos". Dai clik pe upload. Se deschide pagina noua. La Step1: add photos to: Selectezi numele albumului unde vrei sa pui pozele (numele tau); daca nu-ti apare numele acolo dai new album si se deschide o fereastra mica in care iti scrii numele. Apoi Continue. La Step2: Select Photos. Selectezi pozele. Si in final, de jos, Start Upload.
Dupa ce s-au incarcat pozele te duci la albumul tau, il deschizi si ii dai de sus de la Share: Permissions si se deschide o paginuta unde bifezi "Public" si apoi dai "Save"
Cam atat. Sper sa reusesti.

Marina, patutul l-am luat din Cora. Pretul e de 3mil. (noi am beneficiat si de reducerea de 20% pt ca avem card de fidelitate). Ieri ne-a zis o casiera ca cica or sa faca reduceri si de pana la 50% (in decembrie). Eu am zis ca urmaresc sa vad daca intr-adevar se tin de cuvant...

Pupici!

Loredana 26 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

quote:
Originally posted by elenaron

loremunteanu, buna, sunt elena si am vazut ce faceti voi, m-ar interesa si pe mine o lenjerie pt bebelusa mea, as vrea sa stiu mai multe:pret, material, daca putem sta de vorba
merci.

Hai sa vorbim pe messenger... ID-ul meu e "loremunteanu" (loremunteanu@yahoo.com).

Loredana 26 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata !!!
Feteloer scriti mult cred ca e din cauza lipsei de somn. Eu constat ca ma misc tot mai greu si mai greu, noaptea ma intorc de pe o parte pe alta si mai greu deci incepe viata vesela. In masina urc ca melcu ca sa ies trebuie efort... deci din ce in ce mai greu!!! De clinica privata - fetelor eu asi da bani macar pentru ideea de a avea wc langa mine. Aici nu ai nimic wc comun, baie sau dus nu-i, apa calda nu-i camasile de noapte - sant niste rupturi si mizerii dar na sant stirilizate de ei, orice miscare in jurul tau sau in jurul copilului costa, plus eu nasc iarna - nu aveti idee ce cancer e in maternitate, nu stiu poate intradevat 60 de mil sant exagerate dar uneori cand pui pe cantar mai multe lucruri - mai bine dai bani si nu te alegi cu alte chestii, ca pana la urma banii ii facem noi nu ei pe noi.Stii ca esti monitorizat minut dupa minut si tu si copilul... e o alta siguranta, si cand ma gandesc cum ar trebui sa fie fiacare maternitate.... nu mai ajungeam la privat sa ne uitam pe geamul lor si sa ne curga balele.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 28 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

anis, nu am zis nimic de analize ca eu sutn o burtica mai mica..si cele 2 dr la care merg in paralel au zis ca pana la 28 de sapt nu e cazul sa mai repet nimic (eu am facut pana acum un singur set, la 7 sapt)

messa
, mi-au placut si mie miturile alea "distruse"..oricum, fata de cum ma asteptam de la mine..am abordat muuult mai in usor saricna asta (sigur, sper sa nu-mi dau pumni in cap in februarie)..adica am mancat de toate, mai putin fructe de mare CRUDE, am baut si cafea si ness, am pus gura (finutz, desigur) si ep un strop de vin la o aniversare, si o gurita de bere dupa ce mi-am luat licenta, am facut si drumuri lungi cu masina, am facut diverse treburi prin casa..iar acum ma stresez de nu mai pot cu un examen (desi pana acum aveam impresia ca nu ma intereseaza asa tare daca-l iau sau nu)..a, nu am fumat! da stiti cum? din sapt 3 de saricna nu am mai suportat sa vad pachetul de tigari sau sa simt fum in jur..imi facea o greataaaaa

lore, super-reduceri, intr-adevar, la cora!

cu euroclinicul..inca stau ca un copil care se uita cu jind la vitrina cu prajituri..dar nu ma indur de banii astia pentru confortul fundului meu..o sa supravietuim si intr-o maternitate de stat! dr mea de la municipal imi spunea ca au temrinat de renovat 2 aripi si conditiile sunt f bune..rezervele s-au triplat ca pret, acum costa 150$/zi, dar dr imi spunea ca pe cuvantul ei ca nu merita..dar daca o sa insist, o sa-mi caute loc acolo.
marinar, nu te-am mai papat de mult, ia hai incoace! ..din decembrie o sa ies la cae o plimbare zilnic prin cartier, sper sa ne intalnim candva.
aelita, ce viteza a prins mamicile de la noiembrie-decembrie...molipsitor travaliul asta, dom'le! am eu un feeling ca o sa aveti toate nasteri rapide si bebei sanatosi!..ca si noi, primele mamici de 2007!

p.s.: mi-am cumparat centura prenatala si desi eram cam sceptica..ma ajuta! ma scuteste de o buna parte din durerile de spate! voi ati purtat asa ceva?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput