Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 28
criss68 spune:
Messa, inca ceva. Am vazut patutul transformabil, e f frumos, dar nu as da mai mult de 12 mil. In albumul de familie am pus si eu un patut cum vreau sa-mi cumpar, e cu 6,5 mil fara saltea. Daca iti place iti trimit link-ul pe mail sau in mailul nostru comun.
Am citit si ultimul tau mesaj cu alaptarea. Ii iubesc pe americani! Ceva similar am citit si eu intr-o carte care se gaseste in librarii, scrisa tot de americani. Mi-am pus intrebarea atunci daca americanilor nu cumva le lipsesc anumite mancaruri incat de aceea nu au pus nici o interdictie. In Ro toata lumea iti jura ca nu ai voie muraturi, varza, sarmale, fasole, mazare si nimic crud. Si bineinteles, cu acest regim copiii tot au colici
. Nu ca vreau sa fac experimente pe copilul meu, dar chiar nu cred ca pot respecta un asemenea regim, oricum americanii au destula fasole si mazare si nu au zis nimic. De fructe/legume crude am citit sa nu se consume in exces.
criss
28+ cu 
ALINATXA spune:
Neata fetele,
Nici eu nu am somn.La 6 fix eram popandau.Asta e!
Si eu sunt de acord cu messa si alte fete in ceea ce priveste costul de la euroclinic.
Pai frate ce fac aia de 60 de mil????????
CHIAR DACA M-AR DA BANII AFARA DIN CASA EU NU ASH PLATI ASEMENEA SUMA.Mi se pare strigator la cer !Sunt convinsa ca in curand vor fii si alte maternitati private la preturi mai onorabile.Sa zicem pana intr-o mie de euro.S-ar justifica banii asta ptr ca in spital una peste alta cam pe la 1000 ajungi.
Insa de ici la aproape 2000 hai ma ce dreacu....
Aici nu se pune problema ca nu i-ai avea.Dar nu dau galagia asta de bani!
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Catalina spune:
Neata fetelor, am facut si noi ochi dupa vreo 2,3 ore dormite. Azi noapte am bifat inca una nedormita. Offff. Au inceput mai fetelor niste vise ... cosmaruri e putin spus. Nici nu imi vine sa pomenesc ce visez ... Nashpa situatiunea.
Aelita, stai linisita, nu sunt panicata si nu am fost. Doar intrebacioasa. :) Despre Michelle din pacate nu stiu nimic. Banuiesc ca e acasa, i-am dat un mesaj pe messenger dar in ce stare o fi saraca ... numai ea stie. Probabil nu prea vrea sa vorbeasca cu nimeni acuma.
Criss, despre nume, ce sa spun, din momentul in care ne-am hotarat la Matei, parca numai de Matei dau in stanga si in dreapta. Dar ma rog, nu l-am ales dupa popularitate sau nepopularitate. Eu cred ca atitudinea ta de sarcina e cea mai buna. Iti ofera o liniste care cu siguranta face bine la bebe. Sunt constienta ca se poate intampla ceva cu doctorul sa nu poata sa vina. Asta ... sunt si ei oameni acuma. Doctorul Radoi de exemplu are doi copii. Daca s-ar intampla ceva cu unul din ei, Doamne fereste, nu as avea pretentia sa vina la mine, ar fi absurd. Dar altfel, adica in afara unui caz clar de urgenta, ma indoiesc ca nu ar veni. L-am intrebat de cateva ori daca va pleca de sarbatori, avand in vedere DPN-ul meu de 6 ian. Si mi-a zis de fiecare data ca nu, sa stau linistita ca el vine la orice ora. Asa ca ...
Azi e inca o zi cu juma de fund in sus. Off, m-am cam saturat de astea. Bine ca e mai frumos afara. Si in plus azi tre sa calc ca acuma de cand ma pot misca in voie, nu mai am nici o scuza ... .
Sper sa aveti o zi buna
Catalina 30+
nadiutapm spune:
neata burtici,
face cineva o cafea??? daca nu va invit eu, 
dragi burticute am citit pe undeva ca in timpul sarcinii ar fi interzise semintele de ce? eu mananca de sparg seara cand ajung acasa si in week-end, oare ii fac rau beblinei?, daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva.
va pupic cu drag

nadiutapm
24+ 
Daconst spune:
Neatza...hop si eu la un ceai verde,aici cu voi.
Lore,tare frumos patutul si lucrusoarele lui bb.sa le poarte sanatos.
Realizez ca eu nu am papucei si botosei deloc.Ma gindeam ca pina la primavara nu-i trebe...dar o as ma uit si eu sa nu stea copchilul descult.![]()
Criss,mai pune,te rog si niste nume de baietei,daca ai...ca astea de fetite imi plac cum le alegi.
Liuda,mie-mi place Maia...dar si Mara,parca e mai rar.
Anis,super camera printeselor!
Messa,si pe mine ma ungi la suflet cu articolul...ca prea m-am saturat de interdictiile si babismele de la romani.
Nadiuta,cine a zis ca nu avem voie seminte?E prima oara cind aud...desi nu mananc prea des,dar la un meci parca nu merge fara.![]()
Despre preturi nu spun nimic ca eu ma revolt doar cind aud cit dati spaga pentru nimic.Asa ca tac.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 30+ 
marinar spune:
neata gagici
sunt si eu matinala,pt. ca saptamana asta sunt la munca.
Lore ff frumos patutul lui bb si hainutzele. asa vreau si eu pat, deci astept amanunte.
Anis super camera fetelor.
Nadiutapm eu stiu ca samburii (nuci, alune, migdale, etc) sunt ff buni in sarcina, inclusiv semintele, fac ff bine la sistemul nervos.
Marina
28+
burtika
dianamizzi spune:
buna dimineata! eu am terminat deja cafeaua , m-a trezit pisica de dimineata, de curand tot vine si toarce langa mine sa ma trezesc si sa o rasfat si pe ea un pic... ![]()
nadiutapm - nu e adevarat ca n-ai voie seminte, ai voie s mananci orice fel de seminte ai pofta, sunt bune ca au uleiuri naturale ... si ajuta la stres tot mestecand la ele![]()
catalina - vise am si eu, cred ca toate avem... din astea mai ciudate adica. si tatii la fel, ei si mai si decat noi... saracii... Eu am visat acum cateva zile ca iesea bebelusha mai, si eu o impingeam sa intre inapoi
si tipam sa ma duca la spital. simteam in vis piciorusele , doamne fereste, brrr, da astea sunt vise, sunt temerile noastre...
mai in alta noapte am visat ca nasteam si in loc de bebe a iesit un pisoi
... si tot felul de alte ciudatenii noaptea in vis.
Mai fetelor ce spuneti voi acolo de preturi la spitale... doamne fereste, cred ca intrec multe tari europene la tarife de nastere.
aici la spital particular costa cezariana 1200 de euro, iar nasterea normala vreo 500, 600 , pe acolo. La spitalul normal e gratis tot.
am fost saptamana trecuta la vizita spitalului, organizata de o moasa de la asociatia nationala a moaselor, si mi s-a parut frumos la sectia de maternitate, din fericire curat si cu o atmosfera calda
. eu o sa nasc cu cezariana iar doctora mea, desi are cabinet particular mi-a spus ca poate veni la spitalul gratis, daca planificam cezariana in ziua cand merge ea acolo . ca din fericire aici doctorii de la particular merg si la spitalul normal. sunt norocoasa, doamne ajuta asa sa fie, sa ii dea dumnezeu sanatate ca e o femeie super.
messa- am vazut patutul transformabil, e super, dar stii ca pozele alea sunt exact copii ale colectiei de mobilier de la Mothercare ... cine stie, poate aia comanda de acolo de sunt asa preturi.
. cel mai bine ar fi sa gasesti vreun mester sa iti faca ce pat vrei tu, in mod sigur mult mai rezonabil la pret.
mie mi-a adus asta vara maica-mea un pat, dar din pacate nu imi place, of of.
nu stiu cum se gandesc oamenii astia asa sa ia ceva fara sa iti arate. imi pare rau ca e cadou si ca a dat banii pe el, nici sa il trimit inapoi nu am cum, ca s-a carat saraca cu ea pe avion. doamne... dar e din ala care se demonteaza si e facut dintr-un fel de tevi , nu stiu cum sa explic. ce i-o fi placut ei ... ca are baldachin deasupra, dar nu stiu.... se leaga aiurea, se vad suruburile la legaturi, mi-e naiba sa nu dea copilul cu capul de ele cnd s-o ridica in picioare... uite asa mai bine te lipsesti de cadouri, nu stiu cum n-o fi luat si ea din asta sport, cum aveti si voi si am vazut in poze...
in fine... vedem noi ce facem.
pofta buna la cafea fetelor, eu ma duc la doctor la 11 , va spun ce si cum mai tarziu 
diana
29+ 
criss68 spune:
'neata!
nadiutapm, daca tot ai mancat seminte la greu pana acuma, baga in continuare. copilul se formeaza in primele 3 luni, sa speram ca nu o sa-i creasca nimic in plus. 
Glumeam, sper ca ti-ai dat seama. Din punctul meu de vedere chiar sunt sanatoase, prin continutul de lecitina si alti constituenti, zic eu atat de necesari in formarea membranelor celulare. Iti dai seama ce nevoie are bebe, cate celule noi se formeaza in perioada aceasta, din moment ce el ajunge de la o celula la 3-4 kile! Poti cita sursa informatiei? Poate o fi existand un motiv.
Catalina, dupa tonul mesajului am senzatia ca te-ai mai calmat in privinta doctorilor, mai ales cel care te intereseaza acum. Nu exista scenariu perfect. Eu am multe pb acum, cred ca de-aia nu ma pot gandi doar la una -care la o adica e cea mai importanta. Cand am contractii imi mai revin la realitate, imi dau seama ca nu-i de gluma.
Dupa doar 4 ore de somn azi noapte si 4 noaptea trecuta sunt terminata, incerc sa mai prind vreo 2 pana trebuie sa plec. Daca nu... rabd!
O zi buna tuturor!
criss
28+ cu 
Salina spune:
Messa-zau ca te iubesc!
Si tu si Criss parca ati vorbit si pt. mine. In Romania zilelor noastre pretul este infiorator de mare pt. majoritatea romanilor. Cati dintre noi castiga banii astia pe-o luna ca sa zici ca te poti dispensa de ei fara sa te doara sufletul? Dar, deh, Romanica are si vedete si nu toate se duc in strainataturi sa nasca sub apa. In fine, poate suntem rele, poate si noi daca am avea banii astia tot inspre clinica cu pricina ne-am indrepta. Dar...momentan, cred ca e mai degraba o sfidare la adresa romanilor. Si, btw, Messa, dupa cezariana nu ai voie sa mananci vreo 2-3 zile, o tot tii pe ceai, compot neindulcit si zeama de supa...si un iaurt ceva. Asa ca poti sa tai mancarea de pe lista. Cu banii aia cumperi in primul rand confortul, intimitatea in camera si zambetul asistentelor. Si inca ceva, pt cele care vor confort si alte cele, la maternitati exista rezerve care se platesc cam cu 50 euro pe noapte. Prietena mea a nascut la Elias si a stat intr-o asemenea rezerva care arata impecabil. Deci cazarea nu a costat-o decat 150 euro. Cu ce mai dai la doctori si la asistente...tot nu ajungi la 2000 euro (asta daca da Dumnezeu si nu e nevoie sa stai in spital mai mult de 3 zile).
PS- nu stiu ce-i cu mine de ma bag in discutii din astea spinoase in ultima vreme![]()
pe toate, fug la dus sa ma pregatesc pt eco.
Sa aveti o zi frumoasa!!!!!!!
ALINA
30+
anis spune:
'neata
Ma bucur ca va placut camera.
fetele eu n-am zis ca nu sunt revoltata cu preturile.Dar am ajuns la concluzia ca mai bine daca tot dai aleg ceva mai ok.
Am fost internata la Giulesti,Municipal, Elias.Giulesti e GROAZNIC...pana si aia care iti schimba plosca se uita la tine ca la ultimul om...La Municipal depinde peste ce dai..la sectia de neonatologie daca dai peste dr Jianu....o scarba de femeie...la Elias, e ok, dar nu am intrat in contact cu asistentele f tare.
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."