Haricleea in general se incearca sa nu se faca cezariana inainte de 36-38 de saptamini la placenta previa.In cazul hemoragiilor care continua se va face si mai devreme...In Finlanda dupa 28 de saptamini noii nascuti au sanse foarte mari sa fie chiar sanatosi nu numai sa supravietuiasca.In Romania mi-e teama ca e alta situatie.In orice caz daca treci de 32 de saptamini poti naste cu conditia sa aiba aparatura de specialitate la prematuri.
Nu te ingrijora, mai ales daca nu mai ai singerari.Daca dupa saptamina 34 tot nu ai singerari ai reusit excelent sa stii.Sansele de hemoragie pot operatorie vor fi si ele mai mici.
OanaB ti-am vazut pozele cu lucrusoarele lui bebe.Superbe numai una si una!Sper ca sinteti bine.Optimismul e uneori un doctor exceptional!
DIANAmizzi la primul bebe am lust doar 4-5 costumase marimea 52-56 care le-a purtat numai o luna.Stiam de la cumnata treaba asta asa ca am cumparat mai mult marimea 60-62 pe care le-a purtat cam 3 luni jumate.Al meu a fost si baiat si mai lungut dar daca e fetita nu stiu.
Anis mi-a placut tare mult camera micilor printese.
In Finlanda nu exista clinici particulare unde sa nastem pentru ca statul incearca sa nu se formeze o discrepanta intre paturile sociale.
Pe mine la nasterea naturala m-au costat 3 zile de spitalizare cu micare si cazare in jur de 120 de euro.Preturile din Romania mi se par incredibile.Nu as da atit de mult daca nu as avea probleme foarte mari.
Sabina
26+
mamica lui Aleksi Joel 
Dragi burtici,am deschis un capitol nou.
V-as ruga sa postati la el aici.
Sabina
26+
mamica lui Aleksi Joel