Copiluti de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Newmami, Patrick e un scump in costumul lui de dovlecel , si prin ce locuri frumoase v-ati plimbat....

Pisik, am vazu-o si pe Olivia, acum cand luam banii ii luam si noi lui Aidan rucsac din ala sa mergem si noi in excursii.Am gasit unul de la Evenflo

Flori, pe Maya nu am vazu-o ca imi spune This album has no photos, la fel si la Beatrice,ChrisDun si Cloreta.

I-am vazut pe Andrei(gabitzam), David(mstroie) si Dragos(Andutzy) care sunt niste barbatei in toata regula.S-au schimbat total de la nastere.

Iar cele 3 Bianca sunt niste printese

Gata acum sunt complet la zi cu pozele :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

blackpanterro,subscriu:urasc_YM_Beta!Mare_porcarie.Si_habar_n-am_cum_sa_scap_de_el_de_la_photos.Tocmai_v-am_vazut_pozele_de_Halloween.Ce_blondut_e_baietelul_tau.Ca_un_ingeras!

scuzati_scrisul,dar_iar_am_probleme_cu_tasta_SPACE:)

elisor,eu_am_luat_CAL-C-VITA+MagneB6.Mi-am_revenit,dar_atunci_m-am_ingrasat_eu_mult.

Ema_mea_s-a_trezit_azi_dimineata_la_05:00!!!De_atunci_pana_acum_a_alergat_ca_o_caprita_prin_casa.Abia_acum_mi-a_adormit.Ne-am_dat_tot_programul_peste_cap.Nu_pricep_de_unde_atata_energie.Vi_se_intampla_si_voua?

OlgaT,iti_doresc_multa_putere_si_rabdare,insanatosire_grabnica_si_calm.Cred_ca_este_teribil_de_greu,dar_vei_trece_si_peste_asta..

va_las_ca_ma_enerveaza_tastatura_de_moooor!

weekend_fain_sa_aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Am reusit sa ma uit si la poze! Mai am sa arunc un ochi si la cele din contul comun si cu ocazia asta o sa pun acolo si doua melodii haioase pentru copii!

Elisor, esti o dulce, recunosc ca in mare parte Maya este cea care imi aduce cea mai multa bucurie in viata si daca ma gandesc ca in curand voi avea doi copii... sa te ti atunci, unde oare o sa incapa atata fericire?
Am vazut-o pe Bianca, e frumoasa ca o zana... si are o mutritza de copil cuminte ce n-am vazut.... Superbe toate pozele iar tu arati din ce in ce mai bine! M-am uitat la toate detaliile din poze si m-am imaginat ca fiind acolo, pe zi ce trece imi doresc mai mult sa ma mut!
Intr-adevar cand ai imunitatea scazuta esti predispus la furunculi si tot felul de infectii asa ca ai facut foarte bine ca ai ajuns la doctor. Nu stiu ce sa te sfatuiesc referitor la cresterea imunitatii dar presupun si sper ca tratamentul prescris te va ajuta. Dupa cum vad nu suntem singurii cu acelasi noroc cand e vorba de retete compensate!

Oana pozele voastre nu se vad... dar m-am bucurat sa va vad in pozele de la Elisor. Imi pare tare rau ca nu am fost in Bucuresti cand ati fost aici, tare mult as fi vrut sa va cunosc. Alex pare atat de matura, intr-adevar are un par superb, e o frumoasa si tu la fel! Ce bine v-ati distrat voi acolo!

Adina
, Papadia s-a schimbat mult de cand nu am mai vazut-o in poze! Ati prins-o in niste ipostaze minunate, aveti noroc ca desi este atat de energica o puteti prinde in poze!

Blackpanterro
- haios tare Aidan! Frumoasa scena cu el si tati decorand impreuna dovleacul! M-am uitat si la pozele de la nunta voastra, ai fost o mireasa tare frumoasa! Pozele noastre nu stiu de ce nu se vad la tine ca la mine nu par a fi probleme.

Ioana, de pozele voastre nu am dat, in ce album sunt? Chiar sunt curioasa sa o vad pe Mogo!

Maya e lesinata dupa porumbul fiert. A mancat acum doi porumbi pe nerasuflate. Sta nemiscata, pana nu mananca si ultimul bob de pe cocean nu se lasa. Apoi se duce si arunca delicat coceanul la galeata de gunoi.

Tina 32+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Dupa ce dimineata v-am dat trezirea acuma sa va zic ce am facut eu.Am curatat casa si am spalat rufe am mers la cumparaturi si acuma la 5 trebuie sa merg la un gratar care sa va lasa pana la miezul nopti (asta in conditiile in care Mara e un copil normal (visez deja) si eu am sa mai pot merge ca deja spinarea e rupta in 2 daca nu ma mai satur).

Flori semnatura are povestea ei ca mai nou asa mi se spune.Am trecut de mult de Miss Piggy deja numai avea nici un farmec.

Poate va chatuiti diseara si va destrabalati ca va mananc cu fulgi cu tot,glumesc.Eu as fi in stare sa imi iau laptopul cu mine da imi e ca daca ma vad aia ca rad ca vaca s-ar putea sa isi faca alta parere nu ca m-ar interesa.O sa incerc sa va fac niste poze sa vedeti voi chef la olandezi da pe la sfarsit cand sunt deja piliti si sa vedeti si voi imbracaminte la "doamne" care beau mai ceva a barbati

pup dulce fetele si sper sa va dau eu stingerea.asta daca nu ne aduce maimuta intre timp acasa.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, mey! Doamne, cat sunt de senila, abia acum am constatat ca eu la semnatura nu am poze de cand a facut Mogo 1 an (am deschis un nou album pe webshots, dar am uitat sa-l pun la semnatura). Dar de altfel eram multumita ca puteti vedea evolutia Anei.

Asadar vedeti aici poze recente. Le-am pus si la semnatura in caz ca nu aveti timp acum.

Va pup ca pauza de la invatat e gata. Am cam tras chiulul azi, dar cu folos: am fost de dimneata sa cautam usi, am fost la apartament (va arata frumos, dar mai e tare mult de munca si de investit pana atunci) si apoi in parc. Dupa aceste aventuri Mogo a dormit 4 ore desi avea si un kk monstruos la fund; din fericire nu s-a iritat. Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara!

Am vrut sa va salut, sunt capie, alerg dupa cai verzi pe pereti de cateva zile, sunt rupta de oboseala. Colac peste pupaza Teodora s-a trezit azi la cinci dimineata si s-a culcat la sapte doar pentru 50 de minute iar la pranz a dormit jumatet de ora si s-a trezit plangand. Cred ca o sa ne chinuim iar din cauza de canin, sunt pacatosi rau astia la ea.

Azi nici nu am iesit cu ea in parc dupa amiaza ca m-ari fi terminat dupa 15 minute, cand e obosita nu te intelegi cu ea si afara nu are jucarii sau carti sa o potolesc.
Daca tot sunt pe drumuri toata ziua am facut o lista cu ce spune Teodora iar lista de animale/pasari e lunga:)) dar si "cuvinte" destule.

Va pup, o noapte linistita sa aveti, dimineata se schimba ora.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ioana, nu-mi vine sa cred cat de mult s-a putut transforma Ana! Ultima oara cand am vazut-o nu cred ca mergea in picioare,iar acum este o domnisoara in toata regula. Mi-a placut mult poza in care doarme si se tine cu tati de mana.
Eu nu am fost pe faza, unde o sa va mutati?

Am vazut si niste poze cu un dovlecel pe nume Patrick de care m-am indragostit, am vazut-o si pe Olivia la daycare, tare reusiti sunt toti copiii nostri.

Maya de cand am stat aproape o luna la Fagaras nu mai vrea sa doarma cu mama. Sta cu ea cat isi bea laptele si apoi incepe sa ma strige. Iar al meu sotz sustine ca de cand doarme din nou cu noi are somnul mult mai linistit, ca nu se mai trezeste niciodata peste noapte (asta sustin si eu) si ca o auzea mereu ca se trezea peste noapte cand dormea cu mama si ne striga. Oricum vad ca ii e tare drag sa o stie langa noi si pentru a evita eventualele lovituri pe care le-as primi de la ea in somn doarme in partea lui, el ii poarta de grija noaptea si tot el ii prepara laptele de dimineata. Asta presupune ca trebuie sa ma multumesc cu spatele lui pentru ca Maya il tine in brate toata noaptea iar cand se trezeste sa-i faca laptele plange dupa el.

Sa va uitati in contul comun, am pus acolo doua melodii tare frumoase.. desi cam scurte!

Tina 32+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nelia, nu le cautam scuze colegelor, doamne fereste. Am vrut sa zic ca pot sa inteleg frustrarea datorata faptului ca ele sunt constiincioase si-si iau cursurile si altii profita, raportand asta la situatia mea. Dar in nici un caz nu pot sa inteleg rautatea gratuita si maniera in care tipa a ales sa refuze.
M-am resemnat, doar imi pare rau ca ma simt de rahat si acum nici celei mai de treaba colege n-as mai avea curaj sa-i cer vreun curs. Pur si simplu replica pe care am auzit-o m-a lovit de parca mi-a fost adresata mie.

Doamne, scrieti intr-un ritm infernal sau eu nu mai pot tine pasul? Mai de graba... De doua zile nu am deschis calculatorul. Mai naspa este ca nici sa dorm nu am putut macar azi, am stat lesinata pe canapea.
Ma intreba cineva daca nu mi-e somn: la prima sarcina in timpul pranzului puneam capul pe birou si dormeam de-adevaratelea. Mai naspa era ca mereu mi-era teama ca ma vad la carcotasi ca un brav angajat al televiziunii carbotv care doarme ca valiza in gara. Acum in schimb ma mir si eu ca rezist. A trecut o saptamana si contrar asteptarilor am reusit sa mai "functionez" si dupa ce ma intorc de la scoala.
Mai nou m-am hotarat sa merg si cu tramvaiul din lipsa de loc de parcare. Nu va spun ce "arome" imi este dat sa simt, chiar daca vara e pe trecute. Mai putin in zilele in care va trebui sa merg sa iau copilul, cand va trebui neaparat sa vad ce fac. Pe stradutele de langa sf. gheorghe nu mai pot intra pentru ca exact cand sa intru pe str. cavafii vechi s-au instalat niste gardieni publici care nu mai lasa nici o masina sa treaca.

Olga, imi pare rau pentru ce a patit Tony. Nici mie nu-mi vine altceva in minte decat desene animate, dvd cu baby einstein, carti poze, ceva de colorat. Totusi incearca sa nu mai stai nemancata, orice ti-ar fi dat sa traiesti, ai spus chiar tu ca vei gasi forta sa treci peste. Dar pentru asta ai nevoie sa fii sanatoasa.
Elisor, off ce naspa sa nu gasesti ce ti-a prescris. E albastra situatia daca nu poti face rost de bani incearca sa iei legatura cu medicul respectiv sa iti spuna ce sa faci. Sau daca e nasoala situatia eu in locul tau m-as interna, sau macar m-as duce la camera de garda. In spital medicatia e gratuita, cu conditia sa si existe. Oricum merita incercat, mai ales acum in weekend.
Sepranta, lume noua! Sa intri mai des acum ca te-ai intros la munca, sa ne povestesti de Julia.
Tdy, felicitari pentru salar! La cat mai multe, si la cat mai multi bani! Indiferent de suma cred ca faptul ca ai castigat primii banuti dupa multa vreme de stat cu nasul in scutece iti da un sentiment de independenta. Mie, cel putin mi-ar da.
Nelia, sanatate multa la fete!
Gabitza, te-ai innoit, sa-mi zici si mie unde sunt magazinele astea in H, ca o sa merg si eu candva zilele astea ca nici eu nu prea am ce purta la scoala si dupa ce ca sunt cea mai baba sa nu am nici ce sa imbrac e chiar grav
Gusta, te "vad" mai in forma, mai optimista si ma bucur. Sper ca te si simti mai bine si ai mai scapat de dureri cat de cat. Oricum, stai cuminte cu frunzele si efortul in general.
OlgaM, ma intrebi de Andreea.a sincera sa fiu saptamana asta nu am comunicat decat printr-un sms scurt, am intrebat-o daca vrea pampersi ca mergeam sa iau. Noi folosim scutece d-alea ieftine pe bd. timisoara si fiind mai departe de noi, care merge cu masina de obicei ia si pentru cealalta. Nu avea baterie si am schimbat asa intrebarea si raspunsul. In mare a inceput si ea sa mearga la facultate, isi cauta si de lucru. Eric sta cu tantica aia de-a gasit-o, in weekend merge la tatal Andreei si ramane peste noapte acolo. Cam asta ar fi. O sa-i zic ca intrebati de ea, cu conditia sa reusesc si eu sa iau legatura cu ea. Sper sa intru intr-un ritm cu scoala asta si sa pot sa reiau multe din activitatile pe care acum le-am pus pe hold. Plimbatul copiilor in parc (adik impreuna cu Andreea) e una din activitatile care imi lipsesc cel mai mult.
Ioana, sper ca nu te-ai suparat pe mine. Nu trebuie sa te justifici, am vrut de fapt sa spun ca in nici o circumstanta nu as sta la munca mai mult de ora 21. dar asta doar ocazional, unde ocaziile sunt in numar de maxim 3 pe an! Din pacate experienta pe care am avut-o la joburile anterioare mi-a lasat un gust amar. Sunt constienta ca sefii vor maximum de la angajatul lor, ca asa e firesc, dar sper ca voi fi mereu in masura sa nu depind in asa mare masura de jobul respectiv incat sa mai trebuiasca vreodata sa inghit ceva din partea angajatorului. Am avut sef care pretindea de la mine sa pun osul la treaba ca si cand ar fi afacerea mea. bravo lui, intr-un fel sau altul a ajuns departe (adik intr-o maniera sau alta , ca de ajuns a ajuns sigur indiferent de unde privesti) Dar stii care e faza: daca as fi tras alaturi de el ca si cand ar fi fost firma mea, asa cum vroia el, afacerea ramanea tot in exclusivitate a lui, indiferent cate nopti as fi dormit pe la firma. Cu alte cuvinte, Mihai sa traiasca si sa fie sanatos, si eu pe langa el, sa muncesc asa cat sa scot de-o intretinere + o rata la masina.
Iar tie iti doresc sa te adaptezi repede la noul job, sa treaca furtuna si atunci cand chiar e cazul sa capeti curaj sa spui ca nu ti s-a dat un deadline realist.

Bey, bunica aia de impartea treaba pe zile nu era a mea ci a cuiva, nu mai tin minte a cui, ca nu mai stiu de unde am auzit faza asta Oricum la mine imparteala s-a dus in ... undeva. Acum vine femeia o data pe saptamana, da un aspirator, o carpa de praf, periaza covorul in sufragerie si prin rotatie face ceva mai complicat gen frecat faianta in bucatarie si m-am scos. Mai dau eu un aspirator pe la jumatatea saptamanii si gata. De spalat si gatit o fac cand se intalnesc cele trei muze: nevoia, ocazia si cheful.

Gata ca am stat o gramada, crosetez mesajul asta de o ora jumate, merg sa spal piticu si sa-l culc dupa care cel mai probabil il urmez. Mihai e la o filmare si scapa pe la 2 noaptea.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Cloreta,vrem_si_noi_lista_de_cuvinte..:)

IoanaIlinca,supeb_zambetul_printesei_tale!!!

Am_inteles_eu_bine_ca_ati_pus_poze_in_mail-ul_comun?Eu_nu_mai_stiu_nici_ID,nici_parola.Ma_ajuta_cineva_pe_YM,pls?

Noi_ne-am_intors_de_la_restaurant.Dupa_ce_Ema_a_adormit_prea_tarziu_pt_a_ne_mai_tine_de_programul_stabilit,ne-am_hotarat_sa_mergem_la_CityGrill_unde_era_buni_cu_niste_prietene.Mai_bine_nu_mergeam.Ema_s-a_dat_in_spectacol,noi_am_mancat_pe_fuga_si_pe_rand,am_lasat_o_caruta_de_bani_si_nici_n-am_putut_savura_singura_zi_libera_a_lui_tati.No,n-a_fost_chiar_asa_rau,dar_de_fapt_am_dus-o_pe_Ema_la_distractie,caci_noi_am_alergat_dupa_ea_si_atat.Puteti_vedea_poze

aici

Noi_vrem_sa_mergem_maine_in_Cismigiu.Cica_de_luni_se_stica_vremea.Mai_merge_cineva_in_Cismigiu_maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna seara! Sint asa obosita ca imi pica deja ochii, si nici nu e inca ora zece. Am fost azi la tzara. Tzara noastra este undeva pe linga
Calarasi, nu sta nimeni acolo, am fost sa vedem daca totul e in regula si sa mai vedem si matusile lui Costi de pe acolo. Andrei a alergat
prin curte cat l-au tinut picioarele, a vazut caini si cai si caprite si a fost foarte fericit. S-a plimbat prin frunze fosnitoare si a
adunat bete si pietre de pe jos. O sa descarc ceva poze si va arat cel mai probabil maine.

Cand ne-am intors am facut si o tura de Carrefour. Deja e super obositor mersul cu Andrei la cumparaturi, ca nu mai vrea sa stea in
cos, putin mai vrea sa stea si in brate, cel mai mult alearga printre rafturi. Trebuie sa merg in urma lui sa pun la loc pe rafturi tot ce
cara el in cos. Ba mai pune si pe la altii in cos. Daca mai nimerim si pe la jucarii e jale.

Flori, nu am primit Viusid compensat. De fapt, de cand e Andrei, n-am luat nimic compensat pentru el.

CE BINE CA NOAPTEA ASTA ARE O ORA IN PLUS !!! Nu uitati sa dati ceasurile inapoi. Ma rog doar sa ma si lase Andrei sa dorm ora asta in plus.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput