Copiluti de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
ioanailincam spune:
Seara buna! Constat ca am pierdut cateva aniversari - zile de nastere si aniversarile casatoriilor - in zilele acestea de absenta asa ca urez La Multi Ani si numai fericire celor in cauza.
Si cam astea vad ca ar fi vestile bune de pe aici, a, sa nu uit de Andutzi, care s-a mai linistit (si eu zic sa faceti RMN-ul ca macar veti exact ce si cum si nu vor mai bajbai dr).
Altfel, regret nespus fractura lui Toni, ce greu trebuie sa fie, iar la capitolul idei sunt varza pentru ca Ana este de cele mai multe ori intelegatoare si se joaca singura asa ca nu trebuie sa-mi pun prea mult mintea la contributie sa-i fac entertainment; regret ca Gusta/OlgaM/OlgaT/Teddy/Loreen se lupta cu dureri, care mai de care mai pacatoase si mai greu de alungat, in sfarsit copilutilor bolnaviori si in curs de crescut masele, nici nu mai tin minte cati sunt, le urez sa le fie bine.
Bine ca am mai vazut cateva poze sa ma mai veselesc (Eli si Adina) ca sincer nici eu nu sunt in cea mai buna forma. In seara asta, dupa o noua zi groaznica la munca, m-am intors acasa chitita sa nu invat nimic (ceea ce am si facut) si nici sa nu ma simt vinovata (asta mi-a reusit mai putin
). Pur si simplu regimul asta de viata ma ucide, nici chiar gandul ca mai dureaza doar 3 saptamani nu ma mai revigoreaza. La munca aceeasi nebunie, nu ma pot acomoda deloc cu stilul, pana si cele mai elementare chestii imi sunt de neinteles, iar randamentul este 0.
Androix - de acum o saptamana ma tineam sa scriu; nu sunt workoolic si nu voi fi vreodata, de fapt visul meu este ca barbatul sa ma tina acasa si sa fiu o mare doamna. Dar cand ti se pune in vedere ca trebuie sa termini ceva pana duminica, sa mai aiba si altii timp sa se uite, iar randamentul dupa cum spuneam este 0, asta e, stai pana la 12 noaptea (vineri, nu sambata; sambata doar am finisat de acasa). Din pacate, oricat ar fi de draguti sefii (si acestia chiar sunt, eu inca sunt in faza in care ma intreb daca sunt reali
) cand e vorba de facut treaba nu te iarta nimeni. Sau te iarta o data de 2 ori si apoi iti arata usa. Or in clipa de fata chiar nu imi permit acest lucru, mai ales ca au inceput lucrarile la apartament (prima saptamana si primele 5 milioane duse doar ca sa decoperteze peretii si sa scoata usile
; stai sa vezi cand or vrea si materiale sa puna la loc), constat ca garderoba mea este in mare suferinta (de, anul trecut am stat acasa si n-am avut nevoie de mari prospaturi), vin sarbatorile etc.
In fine, gata cu smiorcaiala ca exista lucruri mai grave pe lumea asta.
Pisik - succes la noul loc de munca! Am vazut ca am un mesaj de la tine, dar nu am pucat sa-l deschid.
Altfel, suntem bine. Pe Ana o vad cate o ora pe zi, dar ma consolez cu gandul ca dupa examen ma voi satura de ea (la propriu, ca barbatul cred ca nu mai ridica un pai dupa ce termin invatatul) si se prefigureaza o iesire la munte de 1 Decembrie, culmea, cu cei de la fostul birou (unde a ramas barbatul). Initial am zis ca nu merg, ca de unde bani (se plateste doar pentru membrii actuali ai biroului - culmea ironiei, este prima excursie platita de birou si se face dupa ce am plecat eu
) dar pe urma, citind si pe voi cu regretele ca nu faceti ce v-ati dori (aplicabil in totalitate si noua) am zis ca merg si asta e!
SI in final sa ma laud si eu ca am pus poze in album (1 an si 4 luni), cine are timp sa vada ce mult a crescut Mogo. Va pup si sper sa mai intru zilele astea sa dau de veste. NB!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
NewMami spune:
OlgaT, Imi pare tare rau pentru micul Tony, of saracutul prin cate mai are de trecut
. Asa cum a spus si OlgaM si eu stiu ca odata ce are ghips nu mai e dureros. Eu am avut mana rupta si-mi aduc aminte ca n-am mai avut dureri dupa ce au pus ghipsul.
Ai grija de tine, trebuie sa ai grija. Fane nu-si poate lua si el macar o zi doua de concediu sau sa call in sick?
Mi-e atat de mila de tine si imi pare rau ca suntem asa departe si nu pot fizic sa te ajut cu nimic.
Am incercat de cateva ori sa te sun azi dar cred ca n-ai timp nici sa ridici receptorul. O sa mai incerc weekend-ul asta.
Loreen, Gusta, Elisor multa sanatate. Aveti grija de voi fetelor, ca nu-i de gluma. Micutii vostri au nevoie de voi, mergeti la doctor si nu va lasati.
Pisik4ever, felicitari pentru job si bafta in continuare. Lasa, o sa vezi ca nu-i chiar asa de rau. Doar ca timp liber o sa fie tot mai putin.
ioanailincam, mi-e mila de tine la cat muncesti. Macar e platit pe masura?
Un weekend cat mai placut va doresc.
NewMami spune:
Am mai adaugat cateva poze noi in contul comun de la daycare si serbarea de Halloween.
nelia spune:
Ioana, dar unde e albumul 1 an si 4 luni? Ca eu nu l-am vazut... Spor la munca si la invatat!
OlgaT, chiar nu stiu ce sa mai spun, pentru ca orice as spune simt ca nu are cum sa te ajute. Nu pot decit sa-ti doresc putere ca sa treci peste aceste trei saptamini.
Newmami, am avzut pozele de la gradinita! Ce frumusel e Patrick!
Pisik, si pe ale tale le-am vazut. Olivia e o papusica!
Panteruto, dar ale tale unde sint? Ca eu iar nu le-am gasit...
Sanate mamicilor bolnavioare! Ca vad ca sinteti citeva... De fapt, sintem, ca din seara asta ma incearca si pe mine o raceala, dar la mine e floare la ureche fata de ce aveti voi. Spatele vad ca m-a lasat. Adevarul este ca la noi e si foarte frig, dimineata mirosea a iarna, iar acum cred ca sint 0 grade afara. Am luat niste rufe de pe balcon si am zis ca ma taie frigul. Of, vine iarna! Si nu stiti ce inseamna asta in Quebec!
Dar are si partile ei frumoase.
Am fost la cumparaturi! Nu am luat mare lucru, de mincare si costumatie pentru Halloween Agatei. Tudorei nu i-am luat pina la urma, au astia de la gradinita o gramada de costumatii pentru pitici si mi-a zis educatoarea ei ca sigur gasim ceva pe acolo. Asta daca ajunge pe acolo, ca e racita rau de tot. Nas, ochi, git... totul este atacat, daca vedeti ce pui amarit e... si cu buzita aia inca umflata de la cazatura. Si ma striga mama, mama... si nu mai spune nimic micuta dupa, ca si cum e de ajuns daca ma uit la ea cum arata. Mi-e tare mila de ea! In seara asta, dupa ce am venit de la patinaj, le-am bagat in baie fierbinte pe amindoua, apoi le-am facut cite o frectie, le-am dat siropuri si ceai cald cu miere si parea mai bine cind a adormit, vad ca nici nu tuseste in somn. Agata e bine, i-a trecut burtica, dar pe ea am tratat-o preventiv.
Asa, spuneam ca i-am luat costumatie Agatei. Am lasat-o sa-si aleaga ce vrea ea. Si dupa ce am cautat de mi-au sarit ochii din cap, a gasit pina la urma o rochie pe gustul ei. Nu a mai vrut nici pisica, nici vrajitoare, ci tot printesa. De fapt, e o rochie de regina, din aur!
E aurie toataaa, de ti se face rau! Dar ma rog, daca i-a placut fetei... Si a spus ca ea va fi regina tuturor printeselor de Halloween si va decide pentru toate. S-a probat si rasprobat cind a ajuns acasa, abia am culcat-o. Marti dupa-amiaza se duce la fetita care a invitat-o si miercuri au petrecere la scoala (sper ca am retinut bine, sa nu fie marti amindoua!).
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
gusta spune:
Neata .Hai trezirea ca dau cafea la toata lumea si cu prajiturica.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
elisor spune:
Neatza buna!
N-am citit inca ce s-a scris, am vazut ca ma asteapta 3 pagini ![]()
Ieri am umblat de nebuni pe la farmacii, apoi am dat zeci de telefoane in cautarea unei farmacii care mai onoreaza retete compensate. Evident n-am gasit nici una, toate incep dupa 1 nov., cand pt. mine e prea tarziu. Initial am vrut sa le cumpar dar m-am linistit cand mi-a spus ca cele 2 medicam. ma costa pe la 1.5 mil. si alt antibiotic pentru ce am eu nu este mai ieftin. Deci, sunt in acelasi rahat ca si pana acum. Sa vad azi ce decizie voi lua, de unde fac rost de bani. Am aflat ca sistemul meu imunitar e la pamant, de-aici si desele probleme cu infectii de tot felul, in plus mai e si beleaua asta cu urechea. Adina imi amintesc ca anul trecut spuneai de sistemul tau imunitar scazut, dar nu-mi amintesc ce masuri ai luat si cum ti-ai revenit.
Ceva trebuie sa fac.
Anca am vazut pozele de Halloween, ce scump e Patrick in bostanel, imi venea sa-l rostogolesc. Cand ma uit la pozele cu el il percep cuminte ca o fetita.
Merg sa bag un aspirator, masina de rufe, calcat si ce-oi mai putea, de cand a venit Androix cu ideea bunicii ei de a imparti munca pe zile tot imi spun ca vreau s-o pun in aplicare, dar pentru asta casa tb. sa fie luna, frigiderul plin, cosul de rufe gol, deci sa o iau de la zero. Cand voi reusi va anunt ![]()
O zi placuta sa aveti!
Eli mami lui Andreas si Bianca
simiena spune:
Buna fetele!
Imi pare rau sa vad atatea probleme. Eu am fost la niste cursuri 3 saptamani , acum le-am terminat . Noi suntem relativ bine , fara mari probleme . Acum ma chinui sa-l educ pe Elian sa doarma doar o data pe zi .
Pupam toti bolnaviorii si mici si mari .
Am vizualizat foarte multe poze , dar nu mai tin minte exact ce si cum , oricum toate mi-au placut foarte mult.
V-am pupat.
Mamicul lui Elian
andutzy spune:
Eli, mare dreptate ai, si eu tot din cauza asta nu reusesc performanta impartelii pe zile a treburilor...sanatate multa, te rog cand ai o clipa poate imi povestesti si mie cum a fost anestezia Bibicului mic pt investigatie....Sar'na...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
blackpanterro spune:
Am facut pozele publice, nu stiu de ce naiba nu a mers aseara....un lucru e sigur URASC YAHOO BETA!!!!!
Ma duc acum sa ma uit la pozele lui NewMami sa vad cum se sarbatoresc piticii.
A, sa nu uit, Aidan e tot mai sigur la mers.Azi am fost afara fara carucior, a mers de o manuta si de guler, il tineam ca pe catel si a mers asa mult si bine.A stat si singur in picioare ca i-am dat sa tina pietre si a uitat :)
Speram sa mergem si noi singuri cat de curand.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."
Florentina G spune:
Saluatare..
Of, asa ma oftic ca nu reusesc deloc sa-mi organizez timpul. Trec zilele si orele intr-un ritm infernal si nu pot spune ca am facut ceva folositor. Ma chinui sa ajung la zi cu cititul de 3 zile si nu mai reusesc. Acum de exemplu, Maya a adormit, eu m-am asezat in fata calculatorului, am citit vre-o cinci pagini si m-a luat durerea de spate. Si stau ca pe ghimpi ca am atatea de facut... Cand citesc cate reusiti voi sa faceti nu-mi ies deloc calculele.. Ayssa cel putin m-a dat gata, la fel Nelia, Monu si multe altele.lti ani
La Multi Ani fericiti, plini de bucurii si impliniri pe toate planurile pentru Anca!
Casa de Piatra si multi ani fericiti impreuna pentru Beatrice si Cornelia, la fel si pentru parintii Gabitzei, sa fie un bun exemplu pentru cei din jur si de acum incolo!
Gabitza, si noi am luat Viusid , cate 5 ml timp de trei saptamani, atunci cand Maya nu manca nimic. Sunt curioasa, ti l-a dat compensat? Vigantol noi nu mai luam de cand a facut un an, totusi trebuie sa dau si eu o fuga la pedi sa vedem cum mai stam. Eu de cand a facut Maya un an nu am mai reusit sa iau nici o reteta compensata, de cate ori ajungeam pe la dr. era numai cand se termina plafonul... acum e sfarsit de luna iar asa ca nici o sansa din nou...
Loreen, chiar asa, daca nu ridici alocatia o pierzi? Eu tin sa spun ca am luat-o de doua ori pana acum dar nici urma de banii pe care trebuia sa-i primesc retroactiv. Unde naiba sa ma duc sa intreb ca mi-e groaza de aruncatul vinei de la unul la altul...
M-am distrat rau la faza cu Delia si adormitul pe olita
Teddy, felicitari pentru banuti, nu sunt ei o avere dar sunt buni ca sunt castigati prin munca ta! La cat mai multi!
Gusta, trimite reteta cu "doza de optimism" si la mine! La tine se vede ca-si face efectul.... incepand de la schimbatul semnaturii si pana la stransul frunzelor! O cafea mi-ar prinde bine... eu am ramas fara, suntem singurele acasa si nu stiu cand voi apuca sa dau o fuga sa cumpar!
Andutzy, felicitari pentru viitorul statut de nasica! Se vede ca iti face mare placere dupa cum intri in rol de pe acum... vei fi o nasica tare draguta si mai ales iubita de finutza ta! Cat despre Dragoselul, ce a fost greu a trecut, sa treca si hopul asta si vei putea sta linistita, fara sa-ti mai umble tot felul de ganduri negre prin cap!
Ma doare spatele de mor.... trebuie sa ma ridic de aici chiar acum, asa ca trimit mesajul si revin! Cel putin am reusit sa termin de citit intre timp!
Tina
31+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an