Copiluti de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Babygirl, la ce ora mergeti in Cismigiu?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ioana... ochii albastri, e scumpa tare. Imi plac tare pozele unde doarme cu tati.

Sa ma laud si eu cu motzata mea: aseara a furat ardelul iute de pe masa si a papat, mama ce urlete , in rest ma ajuta la treaba, scoate rufele din mashina si mi le da sa le pun la uscat, ia maturitza si toata ziua matura, scoate tot din sertarele din bucatarie , asta ca sa-i dea lui mamasa de lucru. Vorbeste multe pe limba ei, unele le intzeleg, altele mai putzin. Stie sa joace teatru cind plinge, adica stringe ochii pina-i iese o lacrima, apoi ii deschide sa vada reactia mea si incepe sa rida. De dormit, nu avem probleme, seara ma ia de mina pe mine sau pe tati s-o ducem in patutz, dupa care da pupic apasat pe obraz, asha mai zgomotos, ia suzeta si elefantul in bratze, zimbeste, ii sting lumina si inchid usha, iar pina dimineatza pe la 7-7,30 doarme fara zgomot sau plinsete.
Despre mine, hmmm, ma alatur si eu mamicilor cu dureri, a aparut din nou durerea pe care o aveam la spate anul trecut si iar nu ma mai pot ridica cind ma aplec. Asta este... in rest, treburile sint in urma, mai ales calcatul rufelor, ca Isabella trage tot de pe masa de calcat, se invalatuceste in cearsafuri si... nu mai pot face nimic.
Si Isabella e destul de mare, asha mi se pare mie si dovada e asta, ca nu va pun sa vedetzi toate pozele ca-s multe tare.

Mama, ce m-am descarcat aici pe forum, cred ca-i de vina ora noua care se schimba miine

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Cismigiu,duminica,ora10:00.Cine_mai_vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Am lipsit "motivat": AVEM UN CANIN ! Asteptam cu interes ce mai urmeaza
Olga-va imbratisam si noi cu drag si va uram sa treceti cu bine peste saptamanile urmatoare. si pupam Tonila
Monu-din pacate cele mai multe boli contagioase, viroze etc se iau cand copilul bolnav arata inca bine merci. La noi de exemplu Iepu' a luat in mod sigur enterocolita virala de la unul din copiii cu care s-a jucat in parc. Cred ca solutia e cresterea imunitatii, desi recunosc ca eu am luat-o de cateva ori pe sus de langa niste copii care stranutau/le curgea nasul. Presupun ca parintii alora au zis ca sunt zuzu, da' paza buna...
Gusta - mey ma stresezi cu frunzele alea, lasa-le naibii incolo si stai linistita. Sau mai bine fa-i Marutului o poza in ele...
Elisor, Oana-superbe poze. Toti copiii sunt simpatici la varsta asta, dar fetele voaste sunt cu adevarat frumoase. Iar contrastul dintre ele scoate in evidenta ce au mai frumos fiecare.
Adina- S-a mai ingrasat Papadia, sau mi se pare mie? Oricum pupam obrajorii bucalati
Andutzy-succes la fizioterapie. Cu RMN-ul mai intereseaza-te cum ziceau si fetele de metoda de sedare. Poate iti ofera mai multe variante din care sa alegi. De branula nu cred ca e cazul, aia nu se pune pentru injectat solutii de mai multe ori?
Sigur am vrut sa mai zic ceva, da' batranetile...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Flori, multumim mult de complimente.Intr-adevar Aidan e ca un copil neamt, nu are nimic de la noi, noi suntem sateni cu ochi caprui si dreptaci....el e blond cu ochi albastri si stangaci!!!Cam face mult cu mana stanga, cand coloreaza mai ales.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ioana, ce poze frumoase!!Cum doarme ea acolo cu tati a ei :)

Si Isabella e frumoasa si mare

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

S-a culcat Teodora la 20.00, sa vedem dimineata cum o fi cu schimbatul orei. IAr eu in loc sa dorm parca as fi baut cinci cafele, am stat cu ochii in tv/

Acum am reusit sa mai citesc si eu din urma si am vazut ce probleme are OlgaT:((
OlgaT, sa iti dea dumnezeu multa putere, stiu ca esti o persoana puternica dar te si incearca d-zeu tare. Imi dau seama ca e foarte greu cu un copil asa activ sa se vada dintr-o data ca nu mai poate face ce facea zilnic. Sanatate multa puiului si tie, suntem alaturi de tine.
Am vazut si poze cu Bianca si Alexandra ,cu Ana si cu Ema, sunt niste frumoase si fotogenice. Mi-a placut tare poza in care se pupa Alexandra si Bianca.
Loreen, cum te mai simti? Si tu ai probleme:( Scuze pentru intarziere, am vazut ca a postat si Monu poze cu cartea, am sa pun linkul aici - cel pe care ti l-am dat pe mess.
carte
Mda, cu ocazia asta am vazut ca albumul nu era public, deci Loreen, un milion de scuze.
Nelia, sanatate fetelor!

Si acum sa va spun ce "cuvinte" stie Teodora:))
dbda-balon; tizti - floare dar si pom, frunza;tizta-fetita; tuc-suc; caca, apa, mama, tata, alo, brrum-masina; paci(cu accent ca la branza)-papuci si orice alte incaltari; mna-inima; mila9sau ceva de genul asta)-lumina; bi-baie; lapi-lapte; pata-pat (dar si banca, scaun, chiar si carut atunci cand vrea sa urce); cata-carte; tutu-tren; anu-luna (si stele:)) ); otii-ochii; tit zice la nas cand il arata

Ce imita:
vaca, cal, caine, pisica, pui, albina, gaina, curcan, rata, gasca, broasca, porc (LOL), iepure (adica tzup, tzup), soarece, leu, maimuta, urs, elefant, bufnita, sarpe

Si cere melodia aia cu casuta din padure cu pupu .
Pe mine ma distreaza cu animalele cel mai tare. Acum doua zile era un desen animat cu o cucoana grasa si roz - dar grasa nu gluma - si incepe Teodora sa imite porcul cand o vede :))))). Am observat ca nu trebuie sa vada musai imagini ca sa imi spuna cum fac anumite animale, am incercat intr-o seara la culcare pe intuneric, dementa sunt si eu.
Niste "cuvinte" mai are ea in vocabular dar inca nu le-am prins intelesul. De ex. cali spune cand vede ochelari dar a spus asa si cand a cerut sa se vada intr-o oglinda agatata pe perete.
E pur si simplu innebunita dupa tati si striga dupa el in disperare iar daca intra in baie bate cu mainile in usa si aproape ca urla.
Ei, desi e vorbareata, in parc nu spune mai nimic si daca pana acum cateva luni era o draguta cu toata lumea, acum nu sta langa copii prea mult. Daca vine vreunul langa ea, o sterge usurel sau tipa daca se uita la ceva ce tine ea in mana. Sunt reactii normale poate dar mi-as fi dorit sa fie mai apropiata de copii, cu adultii nu are probleme. Aseara ii explica ceva unei doamne in parc si ii arata si luna:)) Verisoara ei e prietenoasa - ea urla pana pe la un an daca se apropia cineva de ea - e pupacioasa si se duce dupa prietenii ei de parc sa ii imbratiseze. E adevarat ca vine si te impinge si de cele mai multe ori asta se incheie cu doi copii unul peste altul si urlete daca se intampla pe aslfalt dar e asa draguta. Ieri venea spre Teodora vesela si gata sa o ia in brate si asta a mea s-a uitat sireata asa si a ocolit-o repejor:)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciaooo! ne-am adunat si noi de pe drumuri, azi am profitat in sfarsit de zi libera si cu soare si ne-am dus la mare, incerc sa incarc niste poze sa le vedeti si voi. in rest nu mai zic nimic ca nu-i cazul...sunt tot naspa. ah, am facut azi dimineata un tiramisu, tot .
am vazut o gramada de poze frumoase, papusi de fetite si cavaleri frumosi...avem niste copii minunati!
Bolnaviorii, cum mai stati cu sanatatea? Numai bine va doresc!

revin c-a luat pitika parchetul la tranta...

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza! Nici in noaptea asta n-am somn, nu ma atrage deloc patul mare, rece si gol, la TV nu e nimic...asa ca ma delectez cu pozele voastre. Si imi creste inima de bucurie cand vad ce copii frumosi avem. Blonzi, bruneti, cu ochi albastri, verzi sau caprui, fiecare are ceva care te atrage, sunt atat de dulci si parca au fost facuti sa stea in fata aparatelor foto. Nu pot sa spun ce poza mi-a placut mai mult ca mi-au placut toate. La anul m-am hotarat sa sarbatorim si noi haloweenul, pentru distractie si ca s-o costumez pe Alex in dovlecel, ca i se potriveste.
Teddy, din cate am vazut eu tu numai tb sa visezi la asta, tu chiar esti slaba! Si "ptiu" sa nu-ti deochi parul, ca tare frumos si bogat este. Din pacate tb sa ma retrag ca a inceput Alex sa protesteze - si l-am rugat pe sotz inainte sa plece sa-mi transfere calculatorul cu cabluri cu tot in sufragerie, da s-a facut ca uita.
Somn usor si mai lung cu o ora

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Revenit acasa.

Ma door toate numai simt piciorul aproape deloc ,daca mi-a trebuit distractie si am venit acasa cu fetita unor prieteni care are 10 ani si a vrut sa doarma cu Mara asa ca in seara asta nu stiu pe care am de pazit.Am mancat ca o mare vitica ce sunt tot ce am apucat de pe acolo ca doar nu era sa las.Ma duc sa ma bag in pat ca maine am fetita la noi pana mai tarziu si sa mor de stiu ce program artistic trebuie sa bag ca cam stau prost la capitolul asta.

Am zis eu ca va dau stingerea in seara asta.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput