Copiluti de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
Tdi spune:
hai Gusta ca ma ocup eu de stingere
, du-te la nani ca sa te refaci si de maine sa fii mai lenesa si mai atenta cu tine insati!
aici am pus poze de la mare
ma duc si eu la culcare. somn usor la toti!
Album Alyssa
nelia spune:
Adica dati stingerea fara mine!?! Sau numai pe partea aia a lumii... ca aici inca mai sint citeva ore pina cind ne linistim.
Eu acum am venit acasa, de dimineata de la 9.30. Am fost la inot cu Agata, cit a stat ea in apa eu am alergat dupa Tudora, apoi am fost la o biblioteca si am prins un teatru de marionete in franceza, era inceput cind am ajuns noi, dar tot am vazut ceva. Agata a stat agatata cu ochii de ce se petrecea pe scena micuta, i-a placut si cred ca intelege bine franceza ca m-am uitat dupa cit de repede reactiona la fazele amuzante. In schimb, Tudora avea ce avea cu culisele... am scos-o de acolo de vreo trei ori, pina la urma unul din oamenii care o ajutau pe protagonista, a luat-o si i-a aratat ce se petrece in spatele scenei.
Am mincat cite ceva, apoi am fost la Tai-chi, cu amindoi copiii dupa mine, am facut mai mult atletism decit ce trebuia sa fac, pentru ca am alergat cind dupa una, cind dupa alta, asa ca, mare lucru nu am inteles din ora asta. Dar se cheama ca nu am fost absenta.
Dupa ce am bagat-o pe Agata la cursul de chineza, am tintuit-o pe Tudora cu niste struguri in carut si am putut sa fac si eu ceva vreun sfert de ora. Si, pe o ploaie torentiala am ajuns si noi acasa pe la 18, am mincat, baie fierbinte la amindoua si cite o frectie si gata... la culcare. Eu ar trebui sa invat sau sa calc sau impaturesc rufe, dar cred ca adorm si eu cu ele sau inaintea lor.
Agata e bine, i-a trecut de tot, dar Tudora nu e. Ii curge nasul, are ochii rosii si la unul dintre ei o infectie usoara deocamdata, tuseste foarte tare si nu maninca de doua zile decit struguri si lapte. Buzita e mai bine, arata de parca ar fi spuzita de la febra, desi nu a avut pina acum. Iar eu... am zis sa nu se supere fetele pe mine ca am luat doar de la una, asa ca dupa raceala usoara pe care o am de la Tudora, asta-noapte si dimineata am avut o diareee... nu intru in detalii. Acum sint bine, am baut ceai la greu, doar nasul imi curge.
Aici e urit rau de tot afara, toata ziua a plouat si a batut vintul, sint vreo 7 grade, dar pare mult mai frig. Am vazut la stiri ca a nins in multe locuri din Canada, chiar si din Quebec si la noapte va ninge si in Montreal. Noroc ca, daca nu vrem, nu mergem foarte mult pe jos si putem sa ne tinem de activitati, dar nu-ti vine sa iesi din casa, atit de urit e.
Astazi am prins mitingul pentru pace din Montreal. Vai, eu am plins! Nu stiu, ca gravida nu sint, dar de la un timp am devenit tare sensibiloasa la anumite chestii. Ploua, si zeci de oameni, din zeci de natii, din zeci de tari, se tineau de brat si mergeau in mars strigind „pace“ in toate limbile. Aveau steaguri albe si flori si erau de absolut toate virstele. Am mers si eu vreo 100 de m, pina la metrou, a fost chiar impresionant. Mitingul a fost pentru Afganistan, se cerea pacea in aceasta tara si reconstructia ei prin metode pasnice. Dar s-au scandat si lozinci pentru Irak si Liban. Am ajuns acasa si am vazut la stiri ca marsul a tinut si mai mult, dar eu am prins probabil sfirsitul. Si tot la stiri am vazut ca Al-Qaida a amenintat in mod direct Canada. Of, doamne, mi-e si frica, pentru ca cu astia nu e de glumit, iar in Canada asta intra cine vrea si face ce vrea, asa libertate nu cred ca mai au teroristii in alte parti. Ce mai, sint la ei acasa, daca chiar vor sa faca ceva, o pot face oricind.
Am vazut poze in timp ce crosetez la mesajul asta. Frumosi copii mai avem! Mi se pare mie sau s-au adunat toti la mai-iunie 2005!?!![]()
Am si citit, dar nu va mai iau pe rind sa va raspund, ca si asa m-am intins iar mai mult decit imi propusesem. Doresc doar sanatate maxima la toti cei care au nevoie, inclusiv noua, chiar si la cei care nu au.
Va pup si va doresc o duminica frumoasa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
nelia spune:
Adina, oau, Cismigiu!!! Daca Herastraul pentru mine inseamna viata din Bucuresti inainte de a ma marita, pentru ca pe acolo treceam in drum spre orice, acolo ne cintau baieti din gasca noastra serenade la chitara in miez de noapte, acolo ne intilneam cind chiuleam de pe la scoli si apoi, mai tirziu, de pe la servicii (lucram in Casa Presei Libere)... cind spun Cismigiu pentru mine inseamna viata de femeie maritata (adica in rind cu lumea, vorba maica-mii). Acolo am crescut-o pe Agata! Stateam cite 8 ore pe zi in parc, cind era timp frumos. Iar Octav acolo si-a petrecut copilaria si adolescenta! Asa ca, rogu-te, saluta acest parc si din partea mea, ca Octav si-l saluta singur acum! Era acolo o terasa, am uitat acum cum se cheama, pe malul lacului, unde imi invitam la bere toate prietenele care veneau sa ma vada in anul in care am stat acasa. Hai, ca iar devin nostalgigacioasa!
Edit:Adina, am vazut pozele de la restaurant, ce mutrisoara de copil pus pe sotii are Ema!
Tdi, am vazut marea! Frumoasa si mare! Si ma intreb cam cit de slaba se viseaza Tdi!?! Arati foarte bine!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Cloreta spune:
Buna dimineata!
A dormit garga 12 ore dar dupa ora veche s-a trezit la sapte, sa vad cum o dreg cu programul.
Au dat si la noi in sfarsit caldura si e placut in casa, era asa rece pe jos pana acum, adica la inaltimea fetei era racoare bine. Acum e frig afara, sa scot nasil sa vad cum ne imbracam pentru parc.
Ce frumos ca puteti merge si dimineata in parc, noi nici nu mai iesim decat seara ca asa ne-am invatat de multa vreme.
Mi-am amintit ce mai spune Teodora: paca-capac si unu-orice cifra:)))). Dimineata imi tot repete plu, plu si nu am habar ce inseamna. Frustrant sa nu intelegi ce vrea sa spuna copilul, se uita uimita la mine si pana la urma am schimbat vorba:).
Pozele mele
gusta spune:
Neata .Vad ca mi-a luat-o Clara inainte cu trezitul.Eu cred ca fiicamea nu e sanatoasa eu una numai pot de somn si ea are energie de nedescris.Fetita inca doarme asa ca avem timp sa discutam de programul artistic.
Vreau sa va zic ca aseara nu am plecat pana nu am vazut pozele.
Adriana ai un baiat blondut si frumos si mama ce dovlecel.
Am vazut-o si pe Ema care mananca ca o domnisoara, poate trece si pe la Mara sa o invete cum se face
Dupa pe Mogaldeata care era super obosita si ce somn bun tragea.
Dupa dimineata am vazut o familie fericita a lui tdi si cum zicea si Oana ,tdi arati super .
Androix ma tineam sa iti spun de mult ca daca mie imi raspundea unu in genul ala ii spuneam ceva dulce de mama.O fi ma veo tocilara inraita sau una care crede ca de la scoala daca o frecventezi in fiecare zi ii da cineva ceva mai bun.
Numai stiu ce am vazut dar mi-a venit cafeaua facuta de olandez cu initiatiza de la el asa ca sa o beau repede sa nu se razgandeasca si sa mi-o ia sau sa imi ceara bani pe ea
.Mai stii.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Danelutza spune:
Buna dimineatza si o duminica placuta si linistita 
Tdi dar esti slaba mami, cit vrei sa ajungi. Sa ma vezi pe mine, care mai nou, imi fac veacul pe Culinar si pe un site italian, deh ca sa-mi incint soatza cu mincaruri noi, fac si bag la ghiozdan. Cind am fost in tzara ajunsesem la 62 de kg, acum iar am aproape 65
.
Acum sa ma laud ca am vizionat pozele din albumul copilashilor ![]()
NewMami ce scump e Patrick imbracat in costum de dovleac 
Elisor
ochii albastri ai Biancai
Adriana please, unde sint pozele cu Aidan, ca eu nu le-am vazut 
Asha, acum am si eu o intrebare la voi.
Cum va descurcatzi cu ora asta noua, ca eu
... adica pe mine m-a trezit ploada la 5.30, ora veche
, cred c-a visat urit, ori la auzit pe tatsu ca s-a dus in bucatarie sa bea cafea, auziti si voi la ce ora bea cafeaua
, asha ca a trezit ploada, i-am comunicat
tot ce aveam la indemina la asemenea ora, bineintzeles ca el nu spunea nimic si vorbeam singura, iar dupa aia am luat motzata linga noi in pat ca prea urla, ma tot pipaia sa vada mai sint sau am disparut, dupa care a adormit pina la 8.30 tot ora veche, ca se trezise tatsu si mi-a adus cafeaua la pat
. Asha face tot timpul, eu dorm si el ma trezeste cu cafeaua cald, ei ce sa fac citeodata mai bodoganesc ca nu vreau, citeodata o beau, dar chiar daca il cert tot nu se lecuieste. 

Danelutza spune:
... tot eu, asta, m-am dilit rau de tot.
V-am povestit cum face Isabella dupa ce termina de supt tzitzica ?! Aaa, nuuuu ?! Deci, termina de supt, il apuca pe tatsu de-o ureche si-l trage linga tzitza si-i face paaa, il invatza sa suga 

patriciaRO spune:
Neatza...
Teddy, vazut poze de la mare. Superbe.. MI-am amintit ce fain a fost in RO in Constanta.. Off! Tu esti o frumoasa nu mai zic de pitica!
Ieri mie mi-a fost rau. Cand am dat sa ma ridic din pat se rotea totul cu mine in casa... Ziceai ca eram beata. O luam pe trei carari. Cred ca oboseala, tensiunea mica, poate glicemia...Am mancat ceva dulce si abia azi mi-am revenit.. Dar cred ca e ceva cadere de calciu desi eu nu aveam probleme din astea ca lapte beau la greu... Off!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Danelutza spune:
Bea sanatate multa
, cred ca ar trebui sa maninci nishte gratarel in singe, ficat in singe, ca-i mult mai bun decit laptele. La mine, daca suge Isabella, bag gratar la greu.

Tdi spune:
Hello! ce harnice ati fost de dimineata!
nu ma asteptam sa gasesc atatea mesaje! ma bucur ca v-au placut pozele.
Danelutza - si eu tot 65 de kile am...ajunsesem la 62 dar am recuperat!
m-am distrat la faza cu ardeiul principesei
, saracuta, cred ca nu mai fura nimic de pe masa pana la majorat!
cat despre sotz, cred ca i-as turna cafeaua fierbinte-n freza daca m-ar trezi cand nu-i cazul...of of...la noi e somn de voie cand doarme pitika, cum suntem rupti de n-spe treziri pe noapte, nu ratam nici 1 minut!
Beatrice - imi pare rau ca nu te simti bine, sper sa fie o chestie de moment si sa-ti treaca repede repede!
Loreen - tu cum te mai simti? sper ca esti mai bine!!!
Nelia - sanatate si tie, sa te faci bine ca acus vine sotzul!
toate fetele!
Album Alyssa