Copiluti de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

tot eu...am mai adaugat niste poze de ieri, dintre care:
floare de bananier
veveritze-n maslin

ma duc la datorie, cratitza ma cheama...

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, moama ce frig e afara! si ieri era asa cald si frumos. am fost sa ne vedem cu ema si adina in cismigiu. fain parcul. s-au jucat fetele in nisip au fugarit si porumbeii din parc. pacat ca a trecut timpul asa repede si a trebuit sa plecam la nani. ce poze fetelor?! ema e mai frumoasa live. a mea s-a rusinat si nu a vrut deloc sa coopereze. brrr, cum am ajuns acasa am decshis centrala ca mi s-a parut frigutele rau de tot. bine ca nu miroase inca a zapada.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

monu- daca la voi e numai frig la noi pe deasupra si ploua de dimineata. Cred ca e prima zi in care n am iesit cu bia pe afara.Cred ca de maine se muta si pe la voi ploaia, asa ca iesiti cat mai puteti pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Ce de activitate pe aici... nu ma asteptam, fiind week-end!

Eu aseara am ramas din nou fara net, mergea numai mess-ul, vad ca s-a creeat un obicei ca in week-end sa se intample asta. Si am fost singura acasa, somnul nu m-a luat decat pe la doua asa ca am crezut ca mor de plictiseala.

Teddy, da' chiar ca arati foarte bine asa cum esti acum, mie una mi se pare ca arati perfect! Mi-au placut mult pozele, mai ales locurile pe unde v-ati plimbat iar de ultima poza, cea cu inghetata..; un lucru e cert azi facem o plimbare pe la mall vrand nevrand si cu ocazia asta poate ii gasesc si Mayei ceva de incaltat.
Arata interesant floarea de banan, chiar nu mai vazusem niciodata!

Clara, ce conexii fac copiii astia! M-a amuzat faza cu doamna cea grasa din poza! Sa nu faca asa prin tramvai, ca nu stiu pe unde scoti camasa! Maya a fost in vizita la cineva la tara care nu avea prea curat prin casa, cel putin pe usa vopsita cu alb se vedeau clar niste dare de mizerie ia ea a facut un gest cu mana, s-a strambat si a exclamat "pfuuu, aoeo"

Sunt curioasa cum fac elefantul si leul, eu nu am idee si drept dovada nici pe Maya nu am invatat-o. Cu exceptia acestora si a bufnitei si Maya le imita pe toate plus cameleonul, cocosul si cutu cand ii e cald.
Stie cum o cheama si cati ani are (arata si spune "doi"), stie sa arate orice parte a corpului iar cand o intreb alternativ "nasul lui mami" imi arata direct nasul, nu se incurca niciodata, dovada ca este foarte atenta la ce o intreb.
Cand trage cate un partzulet se uita intrigata catre geam si il cearta pe cutzu sau da vina pe bebe din burtica iar cand ragaie face ca porcul si apoi arata cu degetul pe obraz "rusinica"
O intreb cum o sa se joace cu bebe si imi arata cum il leagana in bratze si ii canta "nani nani pui mami" desi pe ea n-am leganat-o niciodata asa.
Cuvinte spune multe, repeta dupa DVD-urile cu baby enstein in engleza, la pesti le spune cand "fishy" cand "petii" si dimineata, cum se trezeste il trage pe taica-su de pantaloni sa le dea sa manance. Ultimul cuvant pe care il tot repeta este "ouj" (ruj) si am observat ca articuleaza corect, cand o intreb ce are in mana spune "ouj" iar cand il cauta spune "ouju".
De cate ori isi da caciula jos din cap se duce la oglinda si isi aranjraza tacticoasa parul, mananca numai singura orice fel de mancare, nu ma lasa nici macar castronul sa i-l ating, cand doarme cineva in casa se duce la usa si ne face semn sa facem liniste si mai nou cand plange ma striga "mami mea".
E innebunita sa-i pun emoticoanele de la messenger, repeta dupa ele, e haioasa cand le imita pe alea din Argentina sau cand pupa cu zgomot si spre fericirea mea eu sunt cea care primeste stampile zgomotoase pe obraz! Insa trebuie sa am grija sa nu care cumva sa gresesc sa-i pun vre-una urata sau cu sunete horror ca nu se mai opreste din plans vre-o zece minute!

Am scris toate astea nu ca sa ma laud, stiu ca Maya nu este mai cu motz fatza de alti copii dar asa mi-a fost mai usor... eu nu i-am facut un jurnal unde sa notez cam tot ce face la diferite varste si acum imi pare rau, mai ales ca sigur o sa ma intreb cand va veni bebe2 cum era Maya la varsta lui.

Gusta, ce ai mancat bun ieri? Poze, ceva?

Danelutza, Issa e o frumusete, are o guritza de o sa puna toti baietii pe jar! Daca mai mananca si srdei iute inainte, s-a zis cu ei!

Adina, masuta la care mananca Ema e luata de aici? Mi se pare super mai ales ca ii poti gasi multe intrebuintari! Cred ca stiu ce o sa-i aduca Mayei Mos Craciun! Cand ai spus de intalnire in Cismigiu am tresarit de bucurie, apoi cand am vazut ca intalnirea era asa de devreme m-am bosumflat. Pentru noi e mai greu sa ne indepartam de casa inainte de somnul de pranz al Mayei, dupa 17.00 e cel mai bine pt noi sa iesim.
Pana la urma ai reusit sa-i decalezi programul de somn? Presupun ca da, daca v-ati intalnit la 10.00!

Loreen, cum e? Ti-au venit musafirii? Eu nu cred sa fie vorba de menopauza, mai degraba o dereglare hormonala, esti in floarea varstei doar! Sper sa te simti mai bine astazi si sa vi cu vesti bune!

Beatrice, tu cum te simti? Ti-ai revenit?

Oana, ar fi trebuit sa ne luam de mana aseara! Asa eram si eu numai ca spre deosebire de tine nici pe DC n-am putut intra! Nu am reusit nici acum sa vad pozele voastre, le-ai facut publice?

Pe mine ma doare spatele de mor! Mi-am pus o centura pe care am purtat-o si sarcina trecuta dar acum parca nu se vede nici o schimbare. Cred ca mi se trage de la caratul in brate al Mayei. Pe moment nu simt nimic si fara sa imi dau seama ma trezesc ca o iau in bratze cand as putea sa evit acest lucru.

Tina 32+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

A_fost_frumos_in_Cismigiu_azi.Fetele_au_fost_asa_de_cuminti,
de_nu_ne_venea_sa_credem.
Am_gasit_o_groapa_cu_nisip_unde_si-au_vazut_de_treaba,a_luat_sotul_Monicai_popocorn,
asa_ca_n-am_avut_treaba_cu_ele.Monu_arata_super_ca_mamica_insarcinata,ia_pt_cei_care_n-au_vazut-o_inca_pe_Alexia,
va_spun_eu_ca_are_niste_ochi_maaaari_maaari_si_adanci.
Si_a_stat_si_la_mine-n_bate.Ema_nu_prea_sta_la_straini.
Sper_sa_ne_revedem_si_in_numar_mai_mare.
Va_arat_eu_cateva_poze_de_azi aici
Florentina,imi_pare_rau_ca_ai_fi_vrut_sa_ajungi_si_tu,dar_nu_s-a_putut.Am_ales_o_intalnire_matinala_pt_ca_deja_este_frig_
si_intuneric_dupa.17;00.Mi-e_asa_de_ciuda_de_fiecare_data_cand_se_organizeaza_o_intalnire,
iar_unele_dintre_voi_isi_doresc_sa_vina,dar_nu_pot.
Masuta_de_joaca_este_de_la_Little_Tikes.Am_cumparat-o_de_la_noi.Costa_in_jur_de.3,700.000lei_acum
NewMami,am_vazut_pozele_cu_dovlecelul.DELICIOS!!!!Patrik_este_asa_de_scump.Pare_un_copil_linistit,cuminte_si_placut
.Tare_frumusel_dovlecelul_tau.
Claraaaaa,FELICITARI_pt_vocabular!Impresionant!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Dupa cum vedeti inca nu ne-am hotarat la numele lui bebe din burtica.
Eu am destule idei insa lui Dan nu-i place nici una, spune ca sunt nume de gay sau ca le iau din cartea de istorie!

Mie mi-ar fi placut Octavian, Mihnea, Rares, Paul, Stefan.... el vrea sa gasim un nume scurt si deosebit... sugestii ceva?

Daca dati click pe caruciorul de la semnatura mea o sa vedeti ca mi-am facut cont la tickers.baby si ma apropii cu pasi repezi catre linia de finnish! Voua va vine a crede? Mie nu prea!

Tina 32+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Wau, Florentina, parca ieri ziceai ca ai doua liniutze pe test...Nastere usoara mami, pana la urma tot la Nayel ai ramas? Noi gasisem nume de baietel Denis, da' acum nu l-as mai vrea ca am cunoscut in parc un baietel cu numele asta. Cam negru...
Adina-frumoase poze si frumoase si modelele. Carliontzata cu baietzel e prietena ta care era asistenta la Medicover? Ca mi se pare foarte cunoscuta...Masutza e www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=LT1621" target="_blank">asta?
Monu-are si Iepu' pulover ca al Alexiei. Ati mai fost pe la TCM?
Tdi-ce mi-ai facut cu pozele alea...M-a luat un dor de mare...Alyssa pare asa plina de viata, sta 2 minute intr-un loc?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Da,Fran,Andra este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Flori, mie imi place Octavian! Si imi mai place foarte mult Andrei sau chiar Adrian sau Hadrian, ca sa sune mai roman, iar sotul e innebunit dupa Iancu. Dar si noi am avut probleme la lista de nume penru baietei, probabil ca l-ar fi chemat Andrei pina la urma. Sau il va chema...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Abia acum am terminat de citit...

Flori, mai ai putin, nici mine nu-mi vine sa cred! Dar ce multe spune si Maya! Oau! Ma uimiti! Tudora a inceput sa spuna nasu', pentru ca ii curge si vrea sa fie stearsa. Mai spune tzel la servetel. Imita si ea citeva animale, dar nu prea multe. In rest, nimic nou. Si e tot bolnavioara mititica. Rau!
Beatrice, sanatate multa!
Danelutza, Tudora cind termina de supt, trage tricoul peste si spune gata! Iar daca se apropie cineva de mine cind suge, pune miinile protector peste sini si spune ieu, adica eu, dar ea il pronunta atit de haios!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput