Copiluti de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Teddy vazut veveritzica si veverizhoiul si floarea de banan. Poate ai tu 65 de kg, dar cred ca esti mai inalta, eu ... la inaltimea mea, ma rastorn acushica.
Florentina si mie tot guritza imi place, sint innebunita, imi vine s-o musch toata ziua cu ardei sau fara Cit despre jurnal, nu m-am gindit ca ar fi fost interesant, am noroc cu casetele video, asha o sa vada singurica cind si ce facea. Cred ca e asha de scumpa Maya cind spune cum o sa legene bebelushul, mie mi-a ramas intiparita in memoria poza unde da ea pupic burtii, adica bebelushului.
Cind am ramas insarcinata cu Isabella, am crezut ca o sa fie baietzel, asha ca eram pregatitzi sa-i punem numele Tiberiu, deh nume italian de imparat , dar a iesit imparateasa ca si Isabella e nume tot de rang mare.
Adina vazut toate pozele din Cismigiu, foarte frumoase. Dar ma omori cu tastatura, am inceput sa citesc cuvinte incrucishate
Nelia zice ata adica gata, dar cind e tati linga ea, i se face mila si-i da sa pape tzitza.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fran, da. este bluza de la TCM. Am mai fost dar nu am gasit nimik frumos.

Frate, parca a avut o cheita! Abia am reusit sa o fac sa bea laptele si sa o pun in pat. Era in continua miscare si urlete. Acum a adormit la melodia 7
mami de Alexia Ioana
si Iulia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

de ieri dimineatza intr-una am avut de gand sa scriu si numa gandul s-a ales de mine...cred ca mi-am uitat neuronu la munca ca mereu a intervenit altceva si altceva ...
Trebuie sa fac ceva in sensul asta ca in ritmul asta peste putini ani nu-mi voi aduce aminte daca am respirat cu o secunda in urma...
Io ma simt mai bine,insa atat...aaa si umflata ca si cucoana aia pe care a facut-o Teodora porc...Stiu ca nu am nici o scuza ca nu merg la medic,insa chiar nu ma trage ata sa o fac...ceva foarte nasol nu poate fi ca m-as fi simtit mult mai rau decat m-am simtit...

Una peste alta m-am uitat printre cratiti si oale la poze ...am vazut cei doi dovlecei numa buni de pupat pana la refuz,mi-era dor de Mogaldea si mi-a fost satisfacut doru cu niste poze minunate,am vazut si pozele din Cismigiu ale fetelor si zau ca nu mai pot de dragul lor...Monicai nu-i dai maine poimaine 6 luni de sarcina nici cu slujbe iar Adina ai slabit intr-un hal de ma faci sa-mi stimulez ambitia ...am vazut si pozele diasporei,o micuta elvetianca frumoasa foc cu iz latin in ea iar pozele din Italia sunt mortale...au ceva rustic in ele...mai putin inghetata ...aia arata enervant de buna...iar tie Tdi cred ca ti s-a ingrasat neuronu ca tu esti slaba...

Florentina m-am complexat cand am citit de Maya...e clar...m-am laudat de pomana mie insami ca as fi o mama buna...poate daca i-as acorda Deliei mai mutl timp ar fi si ea macar la jumatate din stadiul Mayei...
Mie mi-a placut tare mult numele de Matei...daca Delia ar fi fost baiat cu siguranta asta i-ar fi fost numele...nici Lucian nu-mi displace...conteaza si numele de familie sa fie in rezonanta unul cu altul...

Gusta azi te-ai dat la fund?!

Elisor ce-ai facut pana la urma cu reteta...ca banuiesc ca infectia nu va trece de la sine si nici nu se va stopa pana pe-ntai ale lunii...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'na seara!

Azi am avut un spor de num a recunosc nici eu. Dimineata am facut curat in dulapul din bucatarie, facut ordine in blide, oale si cratiti. Daca tot eram in chef m-am bagat si la incaltamine, pus deoparte/aruncat ce era de vara sau de neincaltat, facut recensamanul si pus in ordine.

Pe seara m-am bagat si in borfaret, ca deja imi cadeau in cap. La fel, am pus deoparte/am aruncat/ am pus la sac de dat. In final m-am declarat satisfacuta ca nu mai vin pe mine cand deschid dulapul, am vazut si eu pe ce ma mai bazez, m-am dat cu capul de pereti ca nu-mi mai vine nimic si m-am bucurat ca am de facut shopping sa completez golurile

Daca tot am fost asa vrednicioaie, am hotarat ca e cazul de niscaiva rasfat, prin urmare am plasat cupilu' la taica-su si eu m-am instalat intr-o incredibila baie fierbinte cu spuma multa. Nici nu mai stiam ce e aia!! M-am dat iar cu toate smacurile si cremele de pe marginea baii ca pe vremurile mele de burlacie, a fost o minune, am iesit alt om de acolo.

Acum toata lumea doarme in casa doar eu stau creanga pe net.
De maine gata chiulul, vine si seful din concediu, sa vezi ce ne usuie cand o vedea ca am lalait-o in lipsa lui.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Si noi pe aici. Astazi iar am umblat creanga, am fost la dans, am mincat in oras (ce am luat de acasa de data asta, ca pe Agata a durut-o iar un pic burtica, asa ca la regim din nou), apoi la patinaj, Agata s-a distrat, Tudora asijderea, iar mami a alergat pe linga fete... Am baut totusi si eu o cafea si am citit un ziar, cit a dormit Tudora in carut. A fost frumos la patinoar, pentru ca erau multi copilasi care isi sarbatoreau ziua, imbracat in tot felul de costume, erau si doua mascote mari, si baloane colorate peste tot, muzica buna... Fiind multi copii de virsta ei, a avut si Agata in sfirsit fetite cu care sa patineze sau sa vorbeasca in pauze. Acum am ajuns acasa, fetele se joaca, iar mami face o pauza si apoi trebuie sa ma apuc de programul de seara si de pregatit ziua de miine... Sigur nu ma apuca si pe mine vrednicia ca pe Gabitza (bravo, nu vii si la mine!?!), dar macar acolo cit sa ies onorabil tot trebuie sa ma mobilizez sa fac ceva. Si afara e o vreme... cica ninge la noapte!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna si o saptamana buna va doresc, mamicilor!

Nelia, nu ma apuca des, cam o data pe sezon

Se pare ca gata, a venit toamna sluta si urata, sau asta era din alta poezie? Oricum, era frig cand am plecat si incepuse sa ploua marunt. Mi-am luat un ghiveci cu o planta pitica, de care nici nu auzisem pana acum (cycas), pe care mi-am pus-o pe birou sa ma mai inveseleasca. Am vazut planta si in varianta mare, gen tufis, dar mai e pana atunci, acum are doar vreo 10 cm si arata ca un palmier in miniatura.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Adina-da, mi-am amintit si eu dupa cateva ore de stors creierii ca Andra o cheama Prin mai i-a facut Priorix-ul Iepuretelui si avea o burtica nu prea mare...ce-a mai crescut baietelul ei, parca Andrei il cheama, daca nu m-am ramolit complet.
Monu-eu am relativ aproape 6 TCM si am tot trecut pe acolo, pentru Iepu', pentru finul nostru, pentru nepotelul nasei...La un moment dat m-a intrebat o vanzatoare cati copii am de faptCele mai aprovizionate mi se par cel din Vatra Luminoasa si cel de pe Mosilor(eutotchnic-sau asa ceva). Si cu preturi mai mici decat celelalte. Daca vrei sa ma uit de ceva anume sa-mi zici, ca tot trec pe acolo de parca am abonament...
Nelia-de la cati ani a mers Agata la patinaj? Ca abia astept sa patinez cu Iepu'. Tat'su nu stie
Gusta, Bea -cum va mai simtiti?
Maysa-cum mai e cu cresa?
Gabitza-si eu am fost harnica ieriDa' zau daca se mai vede ceva...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

tati nu mai este in medical. aAi a plecat la munca iar alexia e treaza de la 7!!!!!!!!!!! si cu treziri azi noapte. Cred ca de la canini care dau sa sparga. Si eu mor de somn cu tot cu cafea.
Fran multam de oferta. Ma intereseaza ceva jucarii ce nu se gasesc prin magazine. Adica ceva special sa fie. Iar cu bluza pe cat imi place de mult pe atat m-am enervat ca s-a descusut la maneca. Si nu pricep cum ca doar e marfa germana.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Fetelor apelez la voi ca nu mai stiu ce sa fac.
Sara este bolnava de aproape o saptamana, pana vineri nu a reactionat la antibiotic facand in fiecare seara febra mare.De vineri nu mai fac efebra (i-a schimbat antibioticul, acum ia Augumentin)dar mucii sunt garla, de fapt nu garla ca stau gramada sus in nas si nu vor sa iasa.i-am pus picaturi nu stiu de care (au ceva antibiotic in ele) fara rezultat, acum ii dau la greu cu spray cu apa de mare si cu ser fiziologic.Dar azi noapte nu putea sa respire desi avea karvol la nas.Tuseste f nasol iar d ela pumnul de medicamente nu mai mananca mai nimic.Ea care manca o gramada.A slabit mititica...Si mai grav este ca nu stiu de ce dar pampersii sunt aproape uscati.Bea apa si ceai dar pampersii sunt mult mai uscati ca pana acum...
Acum ma ingrijoreaza rau nasul, mancatul si asta cu pampersii...
daca aveti sugestii pentru nas, dati-mi va rog ca nu stiu ce sa ii mai fac.Mi-este groaza s anu faca otita sau Doamne-fereste sinuzita de la mucii aia adunati in frunte.
este un chin sa ia medicamentele, unul o tine si altul ii deschide guritza si i le baga pe gat...un cosmar.Plange numai cand vede seringa sau sticla de medicamente.Si mi s erupe inima cand o vad cum plange, apoi se ineaca de la muci si tuse...Alaltaieri seara a vomitat din cauza tusei cred sau a mucilor sau nu stiu de ce...
spuneti-mi ce tratamente naturiste sau nu ati mai aplicat voi la pitici, in special pentru nas
multumesc mult
iertati-ma ca nu va raspund/nu va scriu si din ce scrieti voi dar am intrat pe fuga si nu am apucat sa citesc din urma.
adela si sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata' si de la noi!

M-a trezit Maya la 7.30 cu pupicuri pe burtika si de dimineata tot intr-o dragalasenie o tine!

Loreen, sa nu te mai aud spunand ca nu esti o mama buna! Cum asa, cred ca nu crezi asta! Eu una pot spune ca esti chiar de admirat, pentru mine cel putin, care am reusit sa-mi dau seama cat de mult inseamna copiii tai pentru tine si de cat sacrificiu esti in stare pentu ei! Si nu mai sta asa, du-te fugutza la doctor, macar la cabinetul de la serviciu ca nu-i de gluma!

Fran, unde anume pe Mosilor este TCM? Eu stiu numai unul, cel de la Unirii, dar acolo n-am vazut sa aibe prea multe lucrusoare de copii!

Of, Monu, imi dau seama ce greu e! Eu am noroc ca dimineata o duc pe Maya la mama si mai fur cate o ora doua de somn. Macar cand adoarme ea ar trebui sa profiti si sa te odihnesti un pic! Bebelina ce mai face? Este mai activa decat era Alexia, ca asa se spune ca al doilea copil e mai activ in burtila decat primul, desi eu nu vad nici o logica in asta... Nici sa spun ca percepem noi miscarile mai bine n-as putea spune ca bebe asta al meu e mult prea miscaret in comparatie cu Maya!

In timp ce scriam la mesaj a venit o prietena in vizita asa ca nu mai e dimineata de mult!

Va pup, sa aveti o zi buna, buna!

Tina 32+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput