Copiluti de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sufletzica, noi numai cu pompita aia de se ataseaza la aspirator, numita si "Batista bebelusului", reusim sa scapam de mucisorii aia urati. De cumparat noi am luat-o de la farmacia 2NA, care este in cladirea de la Km.0, in spatele magazinului Unirea. (Uite explicatii si demonstratie la pompita asta http://www.overland.com.ro/)

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

merci gabitza.cat costa la 2na? l-am pus si eu pe sotz sa o cumpere ca altceva nu mai stiam ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Nu stiu daca sa ma mai plang sau sa rad ca mie din mai rau in mai rau imi e .Durerea e din ce in ce mai mare am fost la medic am alte medicamente adica alte calmante,am ajuns sa imi dea tramadol si daca nu am sa ajung la morfina.Plang ca numai pot de dureri si cred ca am sa ajung sa o chem pe maicamea la mine .Asta e.Azi mi-a trecut si zambetul si toate si ma intreb cat mai pot duce.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Sufletica daca spui ca-s multi si daca au aspect modificat vezi ca sunt niste picaturi cu antbiotic,Pivalone pe care i le pui dupa ce in prealabil ai curatat nasucul...cate un puf in fiecare nara,de 3 ori pe zi...ar mai trebui niste inhalatii,dar fiind prea mica sigur nu ai sa poti sa-i faci...o bai emai fierbinte doar si frectii in zona pieptului...
Ceai de macese cu miere si lamaie...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Sufletzica, imi pare rau ca va confruntati cu probleme de sanatate! Sper ca "batista bebelusului" sa fie o rezolvare si in cazul vostru, noi nu avem si nu am folosit-o niciodata.La fel am patit si noi cu Maya cand trebuia sa-i dam antibioticul, jumatate din sticla se ducea pe pereti si pe asternuturi, pana la urma reuseam sa o ducem cu vorba, ii dadeam ei sa tina capacul de la sticla si ii ceream ajutorul sa scot sticla din cutie.

Nu va mai spun cum arata pilota mea din puf de gasca pe care am carat-o din State. Mi-a dat cu mana peste lingurita cand ii dadeam fier si a patruns prin cearceaful plic... si nu vreti sa stiti cum arata fierul ala uscat pe culoarea alba

Adina
, uite www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2336185&cp=&f=Taxonomy%2FTRUS%2F2255956&origkw=desk&kw=desk&parentPage=search" target="_blank">asa ceva mi-ar placea sa-i iau Mayei daca as gasi. Sunt curioasa cam cat de voluminos este pachetul ca as putea ruga pe cineva sa mi-l trimita din State.

Laura, tu te-ai hotarat la ce jucarii sa le cumperi fetelor pana la urma? Ramane valabila oferta cumnatului?

Lucas, stiu ca tu cumparai direct din State. Ai putea sa-mi spui si mie de unde? Ma interesa mai mult daca exista vre-un site care livreaza in Romania, cardurile sigur mi le accepta ca sunt facute la ei.

Tina 32+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sufletica, nu mai stiu cat a fost pompita, undeva spre 400mii lei vechi.

Flori, arata super masuta aia de scris pentru bebe, si cand vad ca doar 39.99$ costa, mi-este rau cu nervii.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Sufletzica noi tot cu batista bebelusului am rezolat problema mucilor. important era sa ii scoatem. In rest ii puneam in nas, inainte de a baga aspiratorul, apa de mare ca sa se fluidizeze secretiile.
Flori cateodata bb2 mi se pare mai agitata decat era Alexia in burtica. Cu dormitul... acum am vrut sa fac si eu nani dar nu am reusit mai mult de juma de ora (multumim din inima vecinilor de sus!!!) Abia astept sa ne mutam la anul ca nu ii mai suport.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele spuneti mi si mie de pe ce situri accepta sa cumperi jucarii din afara?

Avand in vedere ca de azi e vacanta pentru scolari(cls. I -IV) trupa mea e acasa si pe deasupra cristi e si racit bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mercedes, din pacate eu nu stiu. Ca si eu as fi interesata.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nu stiu ce jucarii sa-i iau plodului...nu m-am hotarat si nici nu cred ca voi reusii ca nu-mi dau seama ce...
V-as da idei dar dati-mi voi inainte...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput