Copiluti de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
Mercedes spune:
referitor la jucarii
florentina -poza aceea cu scaunul cu masuta eu zic ca am iesit la faza asta ieftin. Am luat din start scaun de masa din lemn care se compune partea din jos din masuta si scaun ( masuta momentan pt mancare e intoarsa) dar mai incolo o intorc si scaunul de masa il voi aseza langa si va fi ok.
http://reclama/detalii.php?cod=GP04 aproximativ asa arata
bebe... .ro/detalii.php?cod=GP04
babygirl spune:
Flori,ma.imbolnavesc.daca.mai.vad.jucarii.pe.care.nu.le.
putem.gasi.in.Romania.Foarte.frumoasa.masuta.
Iti.urez.succes.in.procurarea.ei..
Fran,da_pe_bebe_il_cheama_Andrei.
Ce_memorie_ai!!!Da,avem_jucaria-masuta_pe_care_mi-ai_aratat-o,dar_o_avem_de_mult_timp.Nu_este_o_investitie_buna_pt_varsta_asta.
Si-a_facut_treaba_ca_jucarie_la_momentul_potrivit,acum_o_folosim_ca_bancuta_maxim_un_an.A_venit_la_noi_o_fetita_de_3ani_si_s-a_asezat_pe_ea.Era_deja_prea_mare_pt_bancuta.
gabitzam spune:
Adina, jucaria aia si-a facut toti banii, Andrei a iubit-o, cu ea si-a dat drumul la mers impingand-o. Dar e ideala pt. copilasii mai micuti de un an.
Andrei are un scaunas mic de lemn, cred ca l-ati vazut in poze. Si am si o masuta asa mica, pt. el, dar deocamdata nu i-am dat-o. Inca nici nu s-a prins care-i treaba cu creioanele, ca nu i-am aratat inca.
Mai, voi ati vazut ca afara deja e aproape noapte ?!? 
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Florentina G spune:
Mercedes, intr-adevar e buna ideea cu scaunelul 2 in 1. Nu stiu cat de stabil este insa cand il folosesti ca si scaun de masa.... are vre-un sistem de prindere sau se adreseaza copiilor cuminti care nu dau prea mult din picioare?![]()
I-am aratat si lui Dan desk-ul din link si a spus ca i se pare incomod pentru ca scaunelul nu are spatar.
Cred ca este el mai carcotas din cauza ca acum nu stam prea stralucit la capitolul "finante". Cu indemnizatia nu am reusit sa fac nimic pana acum, am fost in audienta in doua locuri, mi s-a studiat dosarul, au spus ca sigur ma incadrez in norme dar ca este primul caz de acest fel cu care se intalnesc si nu stiu exact cum se procedeaza. Asta a fost la primarie, unde sunt novici in problema asta iar la Ministerul Muncii am dat peste alte binevoitoare care m-au trimis in audienta pe undeva pe strada Parintele Galeriu sau si mai frumos m-au sfatuit sa intru in direct la nu stiu ce emisiune de la B1. M-am cam lasat pagubasa... stiu ca nu-mi baga nimeni in traista dar nici nu-mi vine sa mai alerg atat cand vad ca ma plimba de la unii la altii.
S-a trezit si Maya.... doarme de la 14.00, timp in care eu am cam frecat menta... ma doare si spatele de mor si n-am chef de nimic!
Tina
32+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
nelia spune:
Sufletzica, exact asa se manifesta si raceala Tudorei. Eu nu i-am dat mare lucru pina acum, decit un sirop pentru tuse din plante, seara cite un supozitor in fundulet (paracetamol), care e si pentru febra si pentru calmarea durerilor, bai fierbinti si frectii. Dar in loc sa treaca, se agraveaza. Asa ca, astazi la 12.30 ma duc la pediatrul ei, sa vedem cum e in git, la plamini si in urechi. Sper ca nu pierd timpul de pomana si ma intorc, ca de obicei, cu mina-n cur. Mie mi se pare ca are gitul plin de puroi, nu-mi place deloc cum se aude tusea, deci ar avea nevoie de antibiotic.
Nu a facut decit simbata noaptea febra, 38.2-38.6. Nu maninca nimic, lapte si struguri! Ii dau vitamine! Ceai nu vrea, supa calda nici atit, bea apa, dar nu-i place la temperatura camerei, vrea rece!
Se poate sa fi vomitat de la muci, mai ales daca spui ca nu poate respira din cauza lor. Eu am pazit-o pe Tudora asta-noapte, pentru ca horcaia, aveam senzatia tot timpul ca acum se sufoca. La un moment dat nu am mai rezistat si am luat-o in brate, am asezat-o aproape in fundulet si asa am dormit amindoua. Ziua nu are aproape nimic, in afara de nas curgator si accese de tuse... dar noaptea e groaznic!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
fran spune:
Adina-bine ca mi-ai zis ca e mica masutza ca eu o tot asteptam sa deveni disponibila pe site-ul ala.
Florentina-pe Mosilor la nr.253 e un TCM -destul de aproape de Obor(primesc marfa marti si joi/vineri
).Si au mai deschis unul si langa Cora Pantelimon.Site-ul e www.eurotechnik.ro.
Daca ajungi prin zona mai e unul si pe Mihai Bravu. cum se termina parcul din fata primariei sect2-la parterul blocurilor mari de pe bulevard(asta are preturi ceva mai mari-de ex. eu am luat un pulover pt. Iepu' cu 200 la eurotechnic iar la asta era 350).
Monu-jucarii caut si eu dar am gasit mai mult din lemn. (xilofon-cu asta chiar se joaca Iepu'), omida de tras(nu prea). Am mai luat un puzzle cu piese mari din carton si care se imbina oricum(pe fiecare e o poza intreaga) . Si un puzle cu sunete, tot din lemn. Au mai avut si o masinutza cu telecomanda(400) -zicea ca de interior si exterior?-da' avea o cutie mare rau, nu aveam cum sa o car singura. In schimb am luat o gramada de hainutze la pret foarte convenabil. Oricum jucariile le pandesc si eu
, dau de stire daca apare ceva...
Loreen-ce idei de jucarii sa-ti dau ca bantui si pe net si prin magazine si nu gasesc nimic sa-mi placa
Am vazut ca au inceput sa mai bage ceva jucarii si prin Cora, sambata aveau www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=LT0518" target="_blank">asta si ceva vtech-uri noi.
Eu ma tot gandesc la www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=LT4428" target="_blank">asta. Da' vreau si ceva "mai cu butoane ":)
Mey eu stiu ca Lucas a comandat la e-bay si a platit cu card.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
Tati si-a schimbat optiunea. bb2 se va numi - IULIA ANTONIA
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
babygirl spune:
gabiiiii,apropos.de.jucaria.mea...:)
unde-s.bateriile?
trebuie.sa.le.schimb.si.nu.le.gasesc...:D
OlgaTarziu spune:
În mijlocul unui cimitir, în puterea noptii, un gropar sapă o groapă. Lună plină, cucuvele... dintr-un mormânt iese o mână, începe să se zbată, mai iese o mână, iese un cap... iese un zombi. Groparul... nimic, parcă nici nu observa. Zombi se apropie mormăind amenintător de gropar, urlă la el, de zboară si cucuvelele din zonă, groparul nimic. Mai încearcă zombi de vreo trei ori, urlă, zbiară, scurmă pământul, amenintă, cere să mănânce creier... groparul îsi vedea de treabă. Dezamăgit, zombi îsi adună mădularele si se îndreaptă spre marginea cimitirului. Când să sară gardul, ZBANG! o cazma în teastă.
Groparul:
- Glumim, râdem, ne distrăm, dar... în incintă!
Happy Halloween! ![]()
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-